سخنرانی دکتر هاشم رفیعی‌تبار با عنوان: موج چهارم توسعه انقلاب صنعتی
پارک علم و فناوری استان زنجان رویداد سخنرانی موج چهارم توسعه انقلاب صنعتی را برگزار می‌نماید.. (29-7-1397) ادامه خبر
کارگاه آموزشی از آغاز تا ثبت دانش‌بنیان
پارک علم و فناوری استان زنجان سومین کارگاه آموزشی از آغاز تا ثبت دانش‌بنیان را برگزار می‌کند.. (18-7-1397) ادامه خبر
دوره آموزش کارآفرینی و راه اندازی کسب وکار
پارک علم و فناوری استان زنجان دوره آموزش کارآفرینی و راه اندازی کسب وکار برگزار می‌کند.. (18-7-1397) ادامه خبر

اعطای تسهیلات ارزان قیمت از محل وجوه اداره شده
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ایجاد زمینه مناسب برای بهره مندی از مزایای اقتصادی صنعت و زیست...

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ایجاد زمینه مناسب برای بهره ­مندی از مزایای اقتصادی صنعت و زیست­ بوم فضای مجازی برای آحاد مردم و در چارچوب الزامات مشخص شده در سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات و نیز انجام تکالیف مشخص شده در برنامه ششم توسعه کشور و بهره گیری حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی کشور در راستای تحقق اولویت ها، از شرکت های تخصصی و دانش بنیان بخش ICT در چارچوب برنامه ها با اعطای تسهیلات ارزان قیمت از محل وجوه اداره شده حمایت می کند.

برنامه جديد اعطاي تسهيلات از محل وجوه اداره شده

وب سایت وام وجوه اداره شده