ایجاد شبکه های همکاری میان دانش بنیان ها و استارت آپ ها
در نخستین نشست هم اندیشی کانون های هماهنگی دانش، صنعت و بازار با اشاره به نقش کانون ها در توسعه و نفوذ فناوری (18-12-1397) ادامه خبر
فراخوان طرح‌ها و ایده‌ها در حوزه‌های فناوری آب
مرکز شتابدهی تخصصی حوزه آب (واتک) قصد دارد در قالب اجرای یک برنامه شتابدهی دقیق نسبت به شناسایی، معرفی، توسعه (15-12-1397) ادامه خبر
اعطای تسهیلات بلاعوض به‌منظور توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان
مرکز شرکت‌‎ها و موسسات دانش‌بنیان به‌منظور توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تقویت زیرساخت،... (14-12-1397) ادامه خبر

مهلت استفاده از سهمیه امریه شرکت‌های دانش‌بنیان تعیین شد
متقاضیان سهمیه امریه از شرکت های دانش بنیان که اعزامی اول اردیبهشت 98 هستند تا نیمه اسفند جاری فرصت دارند .

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، متقاضیان سهمیه امریه از شرکت های دانش بنیان که اعزامی اول اردیبهشت 98 هستند تا نیمه اسفند جاری فرصت دارندتا برگه اعزام خود را به مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان ارسال کنند. ادامه...

ارسال شده در مورخه: 14-12-1397