جشنواره بین المللی خوارزمی
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همه ساله شناسایی و معرفی طرح های برتر عرصه علم و فناوری را با برگزاری یک.. (28-2-1398) ادامه خبر
رویداد حل مسئله در حوزه صنعت آب
دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب،... (23-2-1398) ادامه خبر
جشنواره ایده های برتر بخش کشاورزی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ایده بازار در بخش کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می کند. (23-2-1398) ادامه خبر

مهلت استفاده از سهمیه امریه شرکت‌های دانش‌بنیان تعیین شد
متقاضیان سهمیه امریه از شرکت های دانش بنیان که اعزامی اول اردیبهشت 98 هستند تا نیمه اسفند جاری فرصت دارند .

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، متقاضیان سهمیه امریه از شرکت های دانش بنیان که اعزامی اول اردیبهشت 98 هستند تا نیمه اسفند جاری فرصت دارندتا برگه اعزام خود را به مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان ارسال کنند. ادامه...

ارسال شده در مورخه: 14-12-1397