چالش نوآوری: «طراحی و ساخت سامانه‌های پیش‌تصفیه آب و پساب»
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با همکاری شتابدهنده تخصصی حوزه آب «واتک»، به دنبال توسعه و تجاری‌سازی راهکارهایی  (26-3-1398) ادامه خبر
ویرایش تخصصی مقالات علمی
شرکت کلام اکسیر آندیا مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری خدمات ویرایش مقالات علمی به دانشگاهیان ارائه می نماید. (21-3-1398) ادامه خبر
رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت گاز با توانمندی شرکت های دانش بنیان
به گزارش مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت (20-3-1398) ادامه خبر

برگزاري رويداد استارتاپ صنعتي توسط دانشگاه علمی و کاربردی مجتمع ماموت

دانشگاه علمي-كاربردي مجتمع صنعتي ماموت با همكاري كارگزار رسمي ، شركت نوفن حامي البرز و پشتيباني گروه صنعتي ماموت با برند رسمي "ماموت تك " قصد برگزاري رويداد استارتاپ صنعتي با رويكرد عملياتي و توسعه فناوري را دارد.در اين رويداد كه در تابستان سال 98 برگزار مي گردد تمامي اساتيد، دانشجويان، شركتهاي خصوصي و ... مي توانند در دو حوزه نياز هاي خاص خطوط توليد شركت ماموت و همچنين محورهاي كلي مرتبط با فعاليت هاي گروه صنعتي ماموت اقدام به ارائه طرح ها ، ايده ها ، ‌محصولات و... در قالب فرمت ارائه گرديده توسط شركت ماموت نمايند.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

ارسال شده در مورخه: 02-02-1398