چالش نوآوری: «طراحی و ساخت سامانه‌های پیش‌تصفیه آب و پساب»
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با همکاری شتابدهنده تخصصی حوزه آب «واتک»، به دنبال توسعه و تجاری‌سازی راهکارهایی  (26-3-1398) ادامه خبر
ویرایش تخصصی مقالات علمی
شرکت کلام اکسیر آندیا مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری خدمات ویرایش مقالات علمی به دانشگاهیان ارائه می نماید. (21-3-1398) ادامه خبر
رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت گاز با توانمندی شرکت های دانش بنیان
به گزارش مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت (20-3-1398) ادامه خبر

رویداد حل مسئله در حوزه صنعت آب
دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب،...

دفتر برنامه ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب، بنا دارد تا ضمن شناسایی ظرفیت‌های نهفته در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی، طرح‌ها، محصولات و فناوری‌های دانش‌بنیان را در معرض خرید و فروش صنایع، سرمایه‌گذاران، بنگاه‌های اقتصادی و بهره‌برداران قرار دهد.

برای کسب اطلاعات به سایت رویداد مراجعه نمائید.

ارسال شده در مورخه: 23-02-1398