بخشودگی اجاره بهای ماه‌های اسفند 98 و فروردین 99 واحدهای مستقر
به اطلاع واحدهای محترم مرکز رشد می‌رساند که با توجه به شرایط نامساعد کشور ناشی از شیوع بیماری کرونا، بنا به (13-3-1399) ادامه خبر
تسهیلات نظام وظیفه تخصصي براي افراد فعال در شرکت‌هاي دانش‌بنيان
معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت‌­های تخصصی دانش‌آموختگان برترِ (7-3-1399) ادامه خبر
آغاز چهارمین فراخوان دوره هشتم برنامه نانومچ
هشتمین دوره برنامه نانومچ، از مهرماه سال جاری آغاز گردیده و تاکنون سه مرحله فراخوان برگزار شده است. مجموعه طرح (6-3-1399) ادامه خبر

رویداد حل مسئله در حوزه صنعت آب
دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب،...

دفتر برنامه ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب، بنا دارد تا ضمن شناسایی ظرفیت‌های نهفته در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی، طرح‌ها، محصولات و فناوری‌های دانش‌بنیان را در معرض خرید و فروش صنایع، سرمایه‌گذاران، بنگاه‌های اقتصادی و بهره‌برداران قرار دهد.

برای کسب اطلاعات به سایت رویداد مراجعه نمائید.

ارسال شده در مورخه: 23-02-1398