چالش نوآوری کاهش میزان گوگرد در سوخت مورد استفاده صنعت دریایی
انتشار گازهای غیرگلخانه ای بویژه اکسیدهای گوگرد (SOx) در بخش کشتیرانی و حمل و نقل دریایی بسیار حائز اهمیت است. (13-5-1398) ادامه خبر
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست با 50 درصد تخفیف ویژه دانش بن
نمایشگاه بین المللی ایران پلاست به دنبال فراهم کردن زمینه ای برای رونق بازار صنایع پلاستیک داخلی و تسهیل ... (29-4-1398) ادامه خبر
لیزینگ محصولات دانش‌بنیان جهت رفع مشکل فروش شرکت‌های دانش بنیان
شرکت‌های فناور مورد تایید شبکه فن‌بازار ملی ایران می‌توانند از خدمات لیزینگ صندوق‌های نوآوری و شکوفایی استفاده (10-4-1398) ادامه خبر

رویداد حل مسئله در حوزه صنعت آب
دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب،...

دفتر برنامه ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب، بنا دارد تا ضمن شناسایی ظرفیت‌های نهفته در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی، طرح‌ها، محصولات و فناوری‌های دانش‌بنیان را در معرض خرید و فروش صنایع، سرمایه‌گذاران، بنگاه‌های اقتصادی و بهره‌برداران قرار دهد.

برای کسب اطلاعات به سایت رویداد مراجعه نمائید.

ارسال شده در مورخه: 23-02-1398