برگزاری دومین مرحله از فراخوان دوره هشتم نانومچ
به اطلاع مخاطبان گرامی می‌رساند، دومین فراخوان برنامه طرح‌های نوآورانه فناوری نانو (NanoMatch)، از تاریخ  (11-9-1398) ادامه خبر
توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه

رونمایی از 9 محصول فناورانه مرکز رشد واحدهای فناوری توسط دکتر غلامی
در ششمین روز از هفته دولت، با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از 9 محصول فناورانه..

در ششمین روز از هفته دولت (98/6/7)، با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از 9 محصول فناورانه مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه به شرح زیر رونمایی گردید:

1. قرص خمیر دندان، محصول شرکت دندان روشان فارمد (با مدیرعاملی آقای مهندس جواد بیات)
  2. پلی‌ال‌های گیاهی، محصول شرکت دانش‌بنیان کیمیابسپار کاوش (با مدیرعاملی آقای دکتر میرسعید سیددراجی)
  3. پرینتر سه‌بعدی رزینی (نسل چهارم)، محصول شرکت دانش‌بنیان طراحی و مهندسی تدبیرصنعت آلتون (با مدیرعاملی آقای مهندس سروش آقایی)
  4. تصویربردار فراطیفی، محصول شرکت دانش‌بنیان پرتوافزار صنعت (با مدیرعاملی آقای دکتر پیمان سلطانی)
  5. هربال اسید، محصول شرکت دانش‌بنیان زیست نهاده پویا (با مدیرعاملی آقای دکتر اکبر حسنی)
  6. مایع نافذ فلورسنت، محصول شرکت دانش‌بنیان باستان شیمی راد زنگان (با مدیرعاملی آقای دکتر فرهاد کبیری)
  7. سامانه اندازه‌گیری غیرمخرب تنش‌‌های پسماند و خواص مکانیکی با تکنولوژی IIT، محصول شرکت پایش تنش پسماند سازه (با مدیرعاملی آقای دکتر رسول محرمی)
  8. کیت مولکولی تعیین ژنوتایپ اسب، محصول شرکت زیست فناوری به­ نژادی دامی ایرانیان (با مدیرعاملی آقای دکتر محمدباقر زندی)
  9. کیت تشخیص الایزا برای ویروس پژمردگی لکه گوجه­ فرنگی، محصول شرکت ویروژن کیمیاکاوش (با مدیرعاملی آقای دکتر داود کولیوند)

ارسال شده در مورخه: 09-06-1398