-

توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه

گزارش کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیند ارزیابی شرکت های دانش بنیان
کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیند ارزیابی و برنامه‌های حمایتی شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز رشد دانشگاه برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با فرایند ارزیابی و برنامه‌‎‌‌های حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مورخ 98/10/5 در محل سالن سهروردی در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار گردید. در این کارگاه 70 نفر از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و اعضای واحد‌های فناور شرکت کرده بودند، توسط آقای مهندس محمد امیریان که از طرف معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اعزام شده بودند، تدریس گردید. در نوبت صبح در خصوص تاریخچه تصویب و اجرای قوانین، تصویب و ابلاغ آیین‌نامه اجرای قانون در هیات وزیران، تشکیل کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات، انواع شرکتها و موسسات دانش‌بنیان، فرایند ارزیابی، ملاک‌‌های ارزیابی، معیارهای تفضیلی و چگونگی ثبت نام شرکت های متقاضی توضیحاتی ارائه شد و در نوبت بعدازظهر در خصوص حمایت‌های مستقیم و غیر‌مستقیم، فرایند درخواست‌ها و شرایط استفاده شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها، صندوق نوآوری و شکوفایی، خدمات توانمندسازی و ضمانت‌نامه‌ها توضیحاتی ارائه شد.

ارسال شده در مورخه: 16-10-1398