-

توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه

چالش نوآوری «افزایش مقاومت برشی لایه‌های پلیمری در دستکش ایمنی»
ستاد ویژه توسعه‌ فناوری نانو برگزار می‌کند: چالش نوآوری «افزایش مقاومت برشی لایه‌های پلیمری در دستکش ایمنی»

شرکت بوفالو به عنوان تولیدکننده تخصصی پوشاک و محصولات ایمنی کار با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به دنبال توسعه راهکارها و روش‌هایی جهت «بالابردن مقاومت برشی لایه پلیمری کف دستکش» با استفاده از فناوری نانو است.

کلیه علاقه‌مندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش شرکت کنند و از تسهیلات حمایتی 7 میلیون تومانی شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی در مرحله اول و جایزه نقدی 30 میلیون تومانی (ویژه برنده نهایی) چالش بهره‌مند شوند. همچنین برگزیدگان نهایی این چالش به منظور توسعه فناوری و تجاری‌سازی طرح و نمونه‌های اولیه خود تا مرحله تولید انبوه فرصت همکاری با شرکت بوفالو خواهند داشت.

ادامه خبر

ارسال شده در مورخه: 14-12-1398