خانه :: اساتید :: اخبار
بین المللی شدن دانشگاهها یا توسعه اموزش عالی فراملی در صدر سیاستهای وزارت علوم مطرح شده است. بین المللی شدن یک رقابت است که نیاز به اعتماد به نفس، آمادگی، ورزیدگی، و خود را در معرض نقد قرار دادن دارد و هیچ دانشگاهی نمی تواند خود را از این سیاست عقب بکشاند. بین المللی شدن دانشگاهها نه تنها به توسعه علمی کمک می کند، بلکه در سطح کلان امنیت بوجود می آورد. گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه زنجان با کمک شوراهای تصمیم گیرنده دانشگاه و معاونت ها و دانشکده های نقش تصمیم گیرنده، سیاستگذار و تسهیل کننده ی تحقق تعاملات علمی بین المللی چند جانبه را از ابعاد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مشاوره ای بین دانشگاه زنجان و موسسه های خارج از کشور ایفا می کند. ... ادامه

آمار سایت

بازديد امروز: 17
بازديد ديروز: 16
بازديد کل: 130136
بروزرسانی: 8-7-1402
مدارک مورد نیاز

مدارك لازم برای درخواست تحصیل در دانشگاه زنجان

1- فرم تکمیل شده درخواست پذيرش

2- سه نسخه تصوير مدارک تحصيلي برابر اصل شده

3- دو نسخه تصوير مدارک هويتي برابر اصل شده (کپی گذرنامه)

4- يک قطعه عکس 4×3 جديد رنگی همراه با فایل آن

5- توصیه نامه علمی برای دانشجویان دکتری

6- رزومه (CV) برای متقاضیان تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

7- پیشنهاده‏ ی پژوهشی کوتاه برای متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری

8- نامه تامین هزینه تحصیل یا بورسیه

 

 نحوه‏ ی ارائه‏ ی مدارك

الف) ارائه مدارک متقاضیان بورسیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: متقاضیان از طریق اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی کشور آن وزارتخانه درخواست خود را اعلام نموده و مدارک لازم را ارسال می نمایند. سپس افراد واجد شرایط از طریق آن وزارتخانه به دانشگاه زنجان معرفی می گردند.

ب) ارائه مدارک متقاضیان غیربورسیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: داوطلبان می توانند به یکی از روش های زیر اقدام نمایند:

1) در خواست مستقیم متقاضی به دانشگاه زنجان: داوطلبان ابتدا با تكميل فرم درخواست و ارسال مدارک به صورت الكترونيكي از طریق سایت دانشگاه زنجان، از حائز شرايط بودن خود اطمينان حاصل می کنند. سپس ارسال مدارك لازم از طريق پست الکترونیکی international@znu.ac.ir صورت مي‏پذيرد.

2) در چارچوب برنامه مشترک دانشگاه با دانشگاههای سایر کشورها

3) در چارچوب ایجاد شعب مشترک دانشگاهی در داخل و خارج کشور

4) براساس همکاری‌های بین المللی و تفاهم نامه های فی مابین جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها

5) از طریق سامانه جامع دانشجویان کشور در وب جهانی

6) ازطریق معرفی سازمان امور دانشجویان

تبصره: پذیرش داوطلبان غیربورسیه در دو مرحله انجام می پذیرد. در مرحله اول مدارک تحصیلی و هویتی با رعایت نکات ماده 14 از متقاضی اخذ و طبق شرایط شرایط خاص دانشگاه گواهی پذیرش اولیه صادر می شود. در مرحله بعد، تصویر مدارک تحصیلی و هویتی، کاربرگ مشخصات اولیه و کاربرگ ثبت نام دانشجویان غیر ایرانی غیر بورسیه متقاضی یا متقاضیان جهت تایید صلاحیت عمومی و اخذ مجوز تحصیل آنان به اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی لیست یا موردی ارسال می گردد. پس از تایید این اداره کل، اخذ روادید تحصیلی و ورود به ایران پذیرش نهایی به متقاضی داده می شود.

 

بازدید امروز: 5