بروزرسانی: 20-7-1401
قوانین درج اخبار در وبگاه دانشگاه

• مسئولیت تمامی اخباری که در سایت دانشگاه ارسال می شود بر عهده کاربران دارای امکان انتشار خبر بر روي وب سایت دانشگاه (رابطین خبری معرفی شده از سوی بخشها) می باشد و مرکز انفورماتیک هیچ مسئولیتی در قبال مطالب ارسال شده در خبرها توسط کاربران ندارد.
  • از واگذاری دسترسی های مربوط به درج خبر به سایرین (حتی مدیران مافوق) جدداً خودداری نمائید.
    در صورت اطلاع یافتن سایر افراد از رمز واگذار شده، سریعاً از واحد انفورماتیک درخواست تغییر رمز نمائید.
  • در صورتی که به هر دلیلی رابط خبری معرفی شده به واحد انفورماتیک، قادر به بروزرسانی و ادامه فعالیت نباشد سریعاً به واحد انفورماتیک اعلام نماید.
  • در درج اخبار، عناوین کوتاه و کامل هر دو درج گردد. همچنین، متن مربوط به عناوین کوتاه و کامل یکسان نباشند.
  • جهت جلوگیری از پراکندگی خبرها در سایت، هنگام درج خبر، دسته بندی­های موضوعی مربوط به خبرها را حتماً رعایت نمائید.
  • درج مناسبت در صفحه ابتدایی وبگاه دانشگاه (www.znu.ac.ir) فقط مختص روابط عمومی می باشد و سایر واحدها فقط می توانند مناسبت­ها را در صفحه ابتدایی وب سایت بخش مربوطه درج نمایند. لذا هنگام درج مناسبت­ها، حتماً موضوع "مناسبت" را انتخاب نمایید تا مطلب مربوطه فقط در وب سایت بخش مربوطه نمایش داده شود.
  • درج هرگونه پیام مربوط به "تبریک، تقدیر و تسلیت­ به همکاران" و "پیامهای ارسالی از سوی کارکنان" در پایگاه خبری، فقط توسط روابط عمومی صورت می گیرد و در قسمت پیام ها قابل مشاهده است و به هیچ عنوان نباید توسط سایر بخشها در پایگاه خبری درج گردد.
  • اخبار فارسی درج شده توسط بخشها، فقط با تأیید روابط عمومی دانشگاه و اخبار انگلیسی، فقط با تأیید روابط بین الملل دانشگاه، بر روی صفحه ابتدایی وبگاه دانشگاه (www.znu.ac.ir) قرار خواهد گرفت. چنانچه نیاز به نمایش خبر در صفحه اصلی وبگاه دانشگاه باشد ضروری است هنگام درج خبر قسمت "نمایش در صفحه ابتدایی دانشگاه" (به فارسی یا انگلیسی) توسط بخش مربوطه تیک زده شود. پس از آن خبر مذکور در لیست خبرهای "در انتظار تأیید" قرار خواهد گرفت و پس از تأیید واحدهای فوق الذکر، در صفح ابتدایی وبگاه دانشگاه، ظاهر خواهد شد.
  • چنانچه نیاز به ترجمه و نمایش خبر در بخش انگلیسی سایت می باشد با دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه هماهنگی گردد.
  • دسترسی به فضای FTP اختصاصی وب سایت، فقط جهت نگهداری آلبوم تصویری اخبار در اختیار مسئولین درج اخبار قرار داده شده است. از نگهداری سایر اطلاعات در این فضا جداً خودداری فرمائید.
  • به زمان انقضاء خبر توجه نمایید. هنگام درج خبر، زمان انقضاء خبر را به دقت مشخص نمایید تا به موقع در سایت غیر فعال یا حذف گردد. در این زمینه به نکات ذیل توجه نمایید:
  1. جهت جلوگیری از افزایش غیر ضروری حجم database، فقط خبرهایی که ارزش آرشیوی دارند؛ غیر فعال گردند و سایر خبرها پس از انقضاء حتماً حذف گردند.
  2. جهت تهیه آرشیو دفاعیه پایان نامه های دانشجویی در سایت، اخبار مربوط به پایان نامه ها را پس از انقضاء حذف ننمائید و فقط غیر فعال کنید.
  3. جهت تهیه آرشیو رویدادها، سمینارها و ... برگزارشده در داخل دانشگاه، اخبار مربوطه را پس از انقضاء حذف ننمائید و فقط غیر فعال کنید.
  4. توجه:  خبرهایی که تا یک ماه پس از درج هنوز غیرفعال نشده باشند بدون توجه به درجه اهمیت خبر به طور اتوماتیک حذف خواهد شد و مسئولیت آن بر عهده بخش مربوطه خواهد بود.
  • از کپی برداری تصاویر و متن خبری سایر واحدها و انتشار مجدد آن با نام واحد خود اجتناب فرمائید. چنانچه کپی برداری از مطالب یا تصاویر موجود در سایتهای دیگر نموده اید حتماً مشخصات مأخذ را در انتهای خبر درج نمائید.
  • حق نشر (copyright) سایت های دیگر را به طور کامل رعایت نمائید و از درج مطالب دارای حق نشر بدون اجازه صاحب آن در این سایت خودداری نمائید. در این گونه شرایط مسئولیت عمل انجام شده با فرد خاطی خواهد بود و مرکز انفورماتیک هیچ مسئولیتی در قبال این گونه سوء

بازدید امروز: 2