عضو هیات علمی دانشگاه زنجان نشان عالی یونسکو دریافت کرد
دکتر مهدی محبتی عضو هیات علمی دانشگاه زنجان به پاس فعالیت‌های هنری و پژوهشی نشان عالی یونسکو دریافت کرد

آیین بزرگداشت حکیم نظامی پنجشنبه ۱۹ اسفندماه با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری در تالار وحدت برگزار شد.

در این مراسم نخستین جایزه حکیم نظامی، نشان عالی یونسکو به پاس فعالیت‌های هنری و پژوهشی با حضور جمعی از چهره های فرهنگی و هنری به برگزیدگان این رویداد اهدا شد که دکتر مهدی محبتی عضو هیات علمی دانشگاه زنجان، نویسنده و پژوهشگر ادبیات فارسی نیز به پاس فعالیت‌های هنری و پژوهشی نشان عالی یونسکو دریافت کرد.

حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران در این مراسم اظهار کرد: درباره حکیم نظامی چه می‌توان گفت و سخن گفتن درباره این شاعر سخت است. خوشحالیم امروز شنیده می‌شود که همه عالم تن است و ایران دل. حکیم نظامی در قرن ششم بر بام ایران ایستاد و این دوگانه زیبا را گفت که جهان بر دو بخش است ایران دل جهان است و جهان تن.

در ادامه این مراسم دکتر مهدی محبتی، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه زنجان بیان کرد: نظامی شاعر زندگی‌ست و به زندگی بیش از دیگر شاعران توجه کرده است. از ابتدا نحوه سلوک شخصی او منحصر به فرد بود. او برای اصحاب فرهنگ و هنر و اندیشه الگوی متناسب است و با ارباب غربت فاصله خود را حفظ می‌کند.

ارسال شده در مورخه: 21-12-1400