عدم ورود دانشجویان کارشناسی با خودرو شخصی به دانشگاه
از روز شنبه 30 اردیبهشت ماه 1402 هیچ دانشجوی کارشناسی حق ورود با خودرو شخصی به داخل دانشگاه را ندارد

دانشجویان عزیز

ضمن عرض تسلیت به مناسبت فقدان جانسوز دانشجوی گرامی مرحومه محدثه بختیاری که در جریان تصادف اخیر در دانشگاه، به دیار باقی شتافت، شورای ترافیک دانشگاه ضمن عرض تسلیت به جامعه دانشگاهیان، مقرر نمود از روز شنبه مورخه 1402.02.30 هیچ دانشجوی کارشناسی حق ورود با خودرو شخصی به داخل دانشگاه را ندارد. بدیهی است با تهیه تمهیدات لازم و احداث پارکینگ داخلی زمینه ورود این عزیزان با خودرو شخصی در آینده فراهم خواهد شد.

بنابراین توصیه می نماید:

1. با توجه به عدم فضای امن و مناسب برای پارک در خارج دانشگاه اکیداً توصیه می نماید هیچ دانشجوی کارشناسی با خودرو شخصی به دانشگاه مراجعه ننماید که دانشگاه در این خصوص مسئولیتی نخواهد داشت. در صورت لزوم، خودرو شخصی با مسئولیت خود افراد در میدان استقلال پارک و توسط سرویس های دانشگاه تردد نموده و زمان رسیدن به دانشگاه را بر این اساس مدیریت نمایید.
  2. دانشجویان ساکن خوابگاه ها که خودرو شخصی دارند در اسرع وقت جهت تعیین تکلیف به واحد انتظامات دانشگاه مراجعه نمایند.

ارسال شده در مورخه: 23-02-1402