خانه :: اساتید :: اخبار
بروزرسانی: 20-10-1396
تفاهم نامه ها و قراردادهای پژوهشکده

 

اهداف تفاهم نامه ی همکاری مشترک پژوهشکده:

بمنظور اجتناب از تکرار پژوهش ها، بهره گیری از توان تخصصی افراد، بهره مندی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، استفاده بهینه از تجهیزات و امکانات و ارتقاء کیفیت طرح ها و انجام طرح های تحقیقاتی مشترک در راستای حل مسائل و مشکلات منطقهای و استانی تفاهم نامه و قرارداد همکاری مشترک با مراکز علمی منعقد گردیده است.

این پژوهشکده در حال حاضر با سه دانشگاه بزرگ کشور" دانشگاه های تهران، تربیت مدرس و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری" در ارتباط علمی بوده و دارای تفاهم نامه های علمی - پژوهشی است.

پیرو بازدید تیم پژوهشی دانشگاه از امکانات پژوهشی کشور تونس با هماهنگی همکاران پژوهشکده، تلاش هایی در جهت اجرای طرح های مشترک پژوهشی بین المللی با کشور تونس در زمینه زیتون و سایر موارد در دست اقدام است.

پتانسیل طبیعی استان زنجان در زمینه تنوع زیستی در حوزه دام و گیاه، دانشگاه زنجان و بالطبع پژوهشکده را در طی مسیر علمی اجرای طرح های پیشرو در تولید دام و گوشت کشور و نیز پژوهش های مرتبط با زیتون و گیاهان دارویی تسهیل و تشویق نموده است.

از مهمترین این طرح ها می توان به طرح اصلاح نژاد دام کشور با روشهای بیوتکنولوژی و انتقال ژن(گوسفند افشاری) نام برد.

از سایر تفاهم نامه های منعقد شده می توان به تفاهم نامه ها و قراردادهای منعقده بین انجمن گیاهان دارویی کشور، ستاد زیست فناوری کشور، ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی، وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد.

در زمینه تفاهم نامه های بین المللی این پژوهشکده دارای 3 تفاهم نامه با دانشگاههای کارتاچ، اسفاکس (صفاقس) تونس و نیز وزارت فلاحت تونس می باشد.

به یقین می توان این پژوهشکده را به لحاظ تحقیقات متعدد روی قارچهای دنبلان کوهی و نیز قارچ های داروییدر لیست معدود دانشگاه های کشور که بطور متمرکز و محوری روی قارچ های وحشی و دارویی تحقیق می نمایند صدرنشین دانست.

پژوهشکده با تفکر کار تیمی و صمیمیت گروهی آماده هرگونه مشارکت علمی - پژوهشی با سایر مجامع دانشگاهی و عرصه های غیر دولتی است و در این خصوص می توان به انعقاد قرارداد فرمولاسیون سموم ارگانیک گیاهی با بخش خصوصی کشور اشاره کرد.

برخی مراکز طرف قرارداد

سازمان جهادکشاورزی استان زنجان

پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان دانشگاه ساری.

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی

ستاد توسعه زيست‌فناوري

مجتمع کشت و صنعت سبز دشت

شرکت داروسازی باریج اسانس

انجمن علمي گياهان دارويي ايران

بازدید امروز: 2