اولین همایش
تجلیل از اساتید برگزیده طرح شاهد دانشجویان شاهد وایثارگر کشور

مراسم تجلیل از اساتید برگزیده طرح شاهد دانشجویان شاهد وایثارگر کشور بصورت ویبیناری با حضور مسئولین وزارت خانه های علوم تحقیقات و فناوری ، علوم پزشکی ، دانشگاه آزاد و سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور روز دوشنبه مورخ 1401/2/19 در استانداریها همزمان با سراسر کشور برگزار گردید. در این مراسم استاد گرامی جناب آقای دکتر رضا نوروزیان استاد مشاور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه زنجان عنوان استاد برگزیده طرح شاهد کشور را کسب نمودند. هدیه و لوح تقدیری از جانب مقام عالی وزارت دریافت کردند .این موفقیت را به شخص آقای دکتر و دانشگاهیان عزیز و دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه زنجان صمیمانه تبریک عرض نموده و برایشان در راستای بالا بردن سطح علمی دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه زنجان و پیشبرد اهداف عالی و موثر طرح شاهد آرزوی موفقیت داریم.

اداره شاهد و ایثارگران دانشگاه زنجان

برای مشاهده تصاویر مراسم تجلیل لطفا اینجا کلیک نمائید