کسب مقام سوم مسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش
عالی کشور گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی توسط جناب آقای سبحان ساعدی دانشجوی دانشگاه زنجان

مسابقات همگانی شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی کشور گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد. در این مسابقات 255 دانشجوی دختر و پسر از  50 دانشگاه کشور در دو جدول جداگانه با هم به رقابت پرداختند.
این مسابقات در دو بخش دختران و پسران برگزار شد و 173 دانشجوی پسر، در 13 دور و 82 دانشجوی دختر در 11 دور و به روش سوئیسی با هم به رقابت پرداختند.
در پایان رقابت ها سیده ملیحه احمدی از دانشگاه کوثر برگزیده اول بخش دختران شد و استاد بین الملی آناهیتا غلامی اوریمی از دانشگاه تهران برگزیده دوم و استاد بین المللی بانوان وصال حامدی نیا  از دانشگاه تهران نیز برگزیده سوم شد.

همچنین در بخش پسران، مهدی غلامی اوریمی از دانشگاه تهران برگزیده اول، مرتضی امیرخانلو از پردیس امام علی برگزیده دوم  و سبحان ساعدی از دانشگاه زنجان  برگزیده سوم شد.

به منظور اطمینان از کیفیت رقابت ها، فرایندهای لازم ناظر بر راستی­آزمایی و استعلام از مراجع مربوطه و آنالیز دقیق بازی­ها توسط تیم داوری انجام شد

ارسال شده در مورخه: 25-10-1400