اطلاعیه دریافت کارت استخر برای خانواده (به جای کارت پرسنلی)
ویژه همکاران دانشگاهی (کارکنان و اساتید)رسمی-پیمانی-شرکتی و همکاران بازنشسته

اطلاعیه : نحوه استفاده خانواده درجه یک همکاران دانشگاهی از استخر و همکاران محترم بازنشسته

به استحضار می رساند جهت استفاده خانواده همکاران دانشگاهی (کارکنان و اساتید) رسمی- پیمانی-قراردادی-شرکتی و بازنشستگان محترم از استخر دانشگاه ، خواهشمند است متقاضیان با در دست داشتن کارت شناسایی از فردا چهارشنبه در بازه زمانی 9 الی 11 به مدیریت تربیت بدنی (واحد کارشناسی خواهران) مراجعه نمایید.

توجه :

لطفا وجه نقد به همراه داشته باشید.

برای هر یک از همکاران که متقاضی استفاده از استخر برای خانواده می باشند مقرر به تحویل  2 کارت 10 جلسه ای به نرخ مصوب بصورت ماهانه (کارکنان 8000 تومان و اساتید 12000تومان ) گردید.

(تذکر : نحوه استفاده همکاران از استخر کماکان با کارت پرسنلی خودشان می باشد و این کارت ها مختص خانواده درجه یک می باشد)

همکاران محترم بازنشسته (با توجه به عدم داشتن کارت پرسنلی) می توانند 2 عدد کارت 10 جلسه ای برای استفاده خود و یا فرد درجه یک دریافت نمایند.

زمان انقضای کارت های سری اول تا آبان ماه میباشد. (در صورت عدم استفاده کارت ها باطل خواهد شد و هزینه عودت نمی گردد)

کودکان زیر پنج سال جهت رعایت بهداشت اجازه حضور در استخر ندارند.

در ساعات غیر از کلاس های آموزشی استفاده از تخته شنا و سایر لوازم کمکی برای ایمنی سایرین ممنوع می باشد.

شماره تلفن مدیریت تربیت بدنی : 02433052324

ارسال شده در مورخه: 11-05-1401