تعطیلی خوابگاهها
تعطیلی خوابگاهها در ایام تابستان

قابل توجه دانشجویان محترم ساکن در خوابگاه های دانشجویی

تخلیه کلیه اتاق ها درطول تعطیلات تابستان  به دلایل سم پاشی، رفع نواقصات و انجام تعمیرات ، نظافت اتاق ها، اسکان دانشجویان کارورزی و تحصیلات تکمیلی و ... توسط دانشجویان الزامی می باشد. لذا با توجه به تعطیلی خوابگاههای دانشجویی از روز پنجشنبه  مورخ 1401/4/23 رعایت نکات زیر ضروری می باشد.

• نظافت اتاق و تمیز کردن یخچال
  • خاموش کردن کلیه وسایل برقی نظیر یخچال،لامپ های روشنایی و خارج نمودن آنها از مدار.
  • تخلیه کامل اتاق و کمدها (دانشگاه نسبت به اموال شخصی موجود در اتاقها هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت).
  • بستن و قفل نمودن در و پنجره
  • تحویل اموال اتاق به سرپرست خوابگاه
  • تحویل کلید اتاق به سرپرست خوابگاه و تسویه اموال
  • ضمناً دانشجویان محترم  جهت استفاده از خوابگاه در ترم‌های آتی می‌بایست وسایل زیر را به همراه داشته باشند.
  • 1- تشک،  پتو، ملحفه و  بالش
  •  2- ظروف غذا درحد نیاز جهت پخت و پزدر ایام تعطیل