توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه

حضور مرکز رشد و نوآوری در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار استان

حضور مرکز رشد و نوآوری در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار استان

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار استان زنجان در سال جاری روزهای 17 تا 19 آذرماه برگزار گردید. مرکز رشد و نوآوری دانشگاه نیز با ارائه محصولات و فناوری‌های 11 واحد فناور خود در این نمایشگاه شرکت نمود. این واحدهای حاضر عبارتند بودند از:

1- شرکت دانش‌بنیان زیست نهاده پویا (با محصولات کود کمپلکس آهن هیومیک، کود اسید هیومیک مایع، کود مایع مرغی هیدرولیزشده، هربال اسید)

2- شرکت دانش‌بنیان شیمی کانه ایرانیان (با محصولات (اسید بوریک، سولفات منیزیم، پربورات سدیم)

3- شرکت نانو نوآور فناوران ویونا (با محصول پولیش و شوینده فلزات)

4- شرکت سلامت سبز دانش­پژوه اشراق (با محصول خوراک طیور و آبزیان با استفاده از میل‌ورم)

5- زیست پایا صنعت زنجان (با محصول پوشش تخم مرغ)

6- شرکت رایاژن کاوش (با محصول کیت تشخیص بیماری‌های ویروسی الایزا)

7- شرکت ساخت افزایشی نوین نگار (با محصول فلامینت چاپگرهای سه بعدی)

8- شرکت باستان شیمی راد زنگان (با محصول فلامینت چاپگرهای سه بعدی)

9- واحد فناور‌ نوین تکثیر عقرب (با محصول استخراج زهر و روغن عقرب)

10- واحد فناور زیست فناوران ماهور (با محصول تولید و فرمولاسیون اسانس و عصاره‌های استاندارد گیاهان دارویی)

11- واحد فناور راستین زمین پژوهان (با محصول خدمات پی‌جویی، کارگاهی و آزمایشگاهی در اکتشافات مواد معدنی و نفت)

تصاویر نمایشگاه را در آلبوم تصاویر ببینید

ارسال شده در مورخه: 21-09-1400