توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه

بازديد کل: 206025
ابلاغ نظام جدید ارزیابی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
.

پس از گذشت حدود یک دهه از شکل‌گیری زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد شرکت‌های کوچک و بزرگ دانش‌بنیان و با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان در سال گذشته، روش جدیدی برای ارزیابی و طبقه‌بندی این شرکت‌ها تصویب شده است.

در مدل ارزیابی جدید، علاوه بر سطح فناوری محصول، برنامه رشد 5 ساله شرکت‌ها نیز دریافت و بررسی می‌شود. مطابق با این نظام جدید، دانش‌بنیان‌ها به سه دسته شرکت‌های دانش‌بنیان «نوپا»، شرکت‌های دانش‌بنیان «نوآور» و شرکت‌های دانش‌بنیان «فناور» تقسیم می‌شوند و هر کدام از آنها مطابق با شرایطی که دارند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.

آیین‌نامه جدید (مصوب 18/02/1402)، جایگزین نسخه‌های قبلی این آیین‌نامه و «شیوه‌نامه معیارهای کالاها/خدمات دانش‌بنیان برای بررسی کالاها/خدمات در کارگزاران ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان» مصوب 31/03/1393، «مصوبه ارزیابی شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان نوع 3» مصوب 11/11/1399 و سایر مصوبات مغایر شده و تمامی نسخه‌های قبلی این آیین‌نامه، شیوه‌نامه‌ها و مصوبات مذکور، از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر، آیین‌نامه ارزیابی و حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان را مطالعه فرمایید.

ارسال شده در مورخه: 19-06-1402