توسعه واحدهاي صنعتي و كشاورزي در استان زنجان در طي سالهاي اخير، اين استان را به يكي از قطبهاي توسعه كشاورزي كشور تبديل كرده است. وجود اين امر، مزيتهاي نسبي قابل توجهي را جهت ايجاد و توسعه صنايع كوچك و متوسط فناور در منطقه به وجود آورده است. دانشگاه زنجان با توجه به وجود ظرفيتهاي بالاي تحقيقاتي و فناوري به ويژه در صنايع فلزي و صنايع شيميايي در منطقه و تأثير مثبت آن بر توسعه اقتصادي استان و به منظور ايفاي نقش خود در حمايت از شركتهاي فناور نوپا اقدام به راه‌اندازي مركز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه زنجان در سال 1382 تاسیس شده است. این مرکز رشد در تاریخ 20/10/82 پس از اخذ مجوز موافقت اصولی فعالیت خود را آغاز نمود.... ادامه

بازديد کل: 201500
مسابقه دانشجویی دلفین (ویژه دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه زنجان)
.

در راستای توسعه ارتباطات دانشگاه زنجان با صنایع، با ابتکار صنایع غذایی دلفین و مرکز رشد و نوآوری دانشگاه زنجان و همکاری دفتر فناوری و ارتباط با جامعه و انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه، مسابقه دانشجویی دلفین برگزار می‌شود.

این مسابقه ویژه دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه زنجان بوده و در دو بخش مجزای "محتوای علمی متنی" و "کلیپ کوتاه خلاقانه" اجرا می‌شود. موضوع مسابقه روغن زیتون است. شرکت کنندگان در دو بخش مذکور در ارتباط با موارد تغذیه‌ای، پوست و مو و همچنین فرهنگ مصرف با تهیه و ارائه آثار خود به رقابت می‌پردازند.

آثار ارائه شده در دو بخش مورد داوری قرار می‌گیرند و در هر بخش به 3 نفر برگزیده جوایز نقدی به شرح زیر تعلق می‌گیرد:

- نفر اول: 9 میلیون تومان

- نفر دوم: 6 میلیون تومان

- نفر سوم: 3 میلیون تومان

- علاوه بر آن، تمامی افرادی که آثار ارسالی آنها شرایط لازم را داشته باشد، به رویداد پایانی دعوت شده و با تقدیم بسته‌ای از محصولات این شرکت مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

آثار تهیه شده باید حداکثر تا تاریخ 5 اسفند 1402 به آدرس ایمیل iic.event@znu.ac.ir ارسال شوند. آثار مورد داوری قرار گرفته و در مرحله اول از هر بخش 6 تا 9 اثر انتخاب شده و از صاحبان ایشان دعوت خواهد شد که در روز رویداد مسابقه (ساعت 10 روز دوشنبه 14 اسفند 1402) در محل مرکز نوآوری و کار مشترک دانشگاه زنجان اثر خویش را ارائه دهند. گزینش نهایی 3 نفر برتر از میان ایشان توسط داوران مسابقه به صورت حضوری انجام خواهد شد. در خاتمه مراسم جوایز افراد برگزیده و هدایای شرکت کنندگان تقدیم خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت شرایط مسابقه اینجا را کلیک کنید

ارسال شده در مورخه: 07-11-1402