اخباراخبار علمی سایر دانشگاهها و مراکز

آگهی جذب سرباز مربی

اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان

بدین وسیله به آگاهي می رساند اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان از میان دارندگان مدرک تحصیلی لیسانس و فوق ليسانس جهت انجام خدمت سربازی در پادگان و مراكز آموزشي به صورت امریه به شرح زیر جذب می نماید . متقاضیان اعزامی 1/10/97 براي  ثبت نام می توانند ازتاريخ  20/7/97 تا27/7/97 به آدرس www.portaltvto.com   مراجعه نمايند . گفتني است آزمون الكترونيكي به صورت متمركز روز یکشنبه 6/8/97 از ساعت 12:30 در سايت آزمون الكترونيكي مركز يك زنجان برگزار خواهد شد.بنابراين داوطلبان با در دست داشتن كپي گواهينامه هاي آموزشي (فني و حرفه اي وICDL ) كپي مدارك ايثارگري و سابقه كار به محل آزمون مراجعه نمايند.

سهمیه مراکز دارای تعهدات آموزشی در پادگانهای نظامی به میزان 1  رشته در مقطع تحصیلی فوق لیسانس

رشته تحصیلی

صنایع ساختمان

صنایع ساختمان

اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان
تشکیل پرونده و ارائه درخواست دانشجویان نوورود در سامانه سینا (sina.bmn.ir) تا تاریخ 30 مهر

با عنایت به شیوه نامه اعطای جوایز تحصیلی 98-1397 بنیاد ملی نخبگان (مندرج در وبگاه بنیاد نخبگان استان زنجان)، به استحضار می رساند زمان تشکیل پرونده و ارائه درخواست دانشجویان نوورود در سامانه سینا (sina.bmn.ir) تا تاریخ 97/07/30 خواهد بود.