اخباراخبار علمی سایر دانشگاهها و مراکز

ششمین کنفرانس بين المللي رباتيک و مکاترونيک

1 الي 3 آبان ماه 1397 دانشگاه علم و صنعت ایران

ششمین کنفرانس بين المللي رباتيک و مکاترونيک توسط انجمن رباتيک ايران در تاريخ 1 الي 3 آبان ماه 1397 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

با توجه به رشد روز افزون تکنولوژي در جوامع بين الملل، نياز به پيشرفت در حوزه رباتيک و مکاترونيک جهت همگام شدن با کشورهاي در حال رشد امري ضروري است. از آنجا که ايران از جمله کشور هاي در حال توسعه در حوزه رباتيک و مکاترونيک ميباشد، اين رويداد نقطه عطفي براي مهندسين و متخصصين از سازمان‌هاي آکادميک و صنعتي جهت تکامل يک رويکرد جمعي در راستاي دستيابي به نيازهاي امروزي و آينده صنعت رباتيک محسوب مي‌شود.

در اين کنفرانس علاوه بر ارائه مقالات علمي، آخرين دستاورد هاي حوزه رباتيک و مکاترونيک طي نمايشگاه جانبي ارائه خواهد شد. همچنين نشستهايي در جهت استفاده از ظرفيتها و پتانسيل شرکت هاي خصوصي جهت توسعه صنعت رباتيک مورد بحث و ارزيابي قرار خواهد گرفت. جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس مراجعه نمایید:http://icrom.ir

وزارت علوم, تحقیقات و فناوری برگزار می کند
دانشگاه فردوسی مشهد میزبان کنگره ملی شهدای دانشجو می شود

وزارت علوم از برگزاری کنگره ملی شهدای دانشجو با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و گسترش فضای معنوی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس خبر داد.