اخبارتبریک/ تقدیر

متن پیام جناب آقای فرهاد دینیان

متن پیام جناب آقای فرهاد دینیان به جهت نائل شدن به درجه بازنشستگی

جهت مطالعه متن در سایز اصلی لطفا کلیک نمایید.

تمدیدحکم مدیرگروه آموزشی حقوق

تبريك به جناب آقای دکنر سعید بیگدلی

جناب آقای دکنر سعید بیگدلی

تمدید حکم حضرتعالی را به عنوان مدیر گروه آموزشی حقوق تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

تبریک ارتقاء علمی

آقایان دکتر محمّد طاهر هرکی نژاد و دکتر علی عمارلو

بدینوسیله ارتقای آنجانبان را به مراتب علمی دانشیاری و استادیاری
  تبریک عرض نموده و از خداوند منان سلامتی و توفیقات
روزافزون تان را مسئلت می‌نماییم.

همکاران پژوهشکده

تمدید حکم مدیر گروه آموزشی علوم دامی

تبريك به جناب آقاي دكتر حمیدرضا میرزایی الموتی

جناب آقاي دكتر حمیدرضا میرزایی الموتی

تمدید حکم جنابعالی را به عنوان مدیر گروه آموزشی علوم دامی تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

تبریک انتصاب دبیرهیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی

تبریک به جناب آقای دکتر حسین عساکره

جناب آقای دکتر حسین عساکره

انتصاب شایسته جنابعالی را به سمت دبیر هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

تمدید حکم مدیر امور آموزشی

تبريك به جناب آقاي دكتر رضا نوروزیان

جناب آقاي دكتر رضا نوروزیان

تمدید حکم جنابعالی را به عنوان مدیر امور آموزشی تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

تمدیدحکم مدیرگروه آموزشی ترویج،ارتباطات وتوسعه روستایی

تبريك به جناب آقای دکنر روح ا... رضایی

جناب آقای دکنر روح ا... رضایی

تمدید حکم حضرتعالی را به عنوان مدیر گروه آموزشی ترویج ، ارتباطات و توسعه روستایی تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

تمدید حکم معاون پژوهشی دانشکده علوم

تبريك به جناب آقای دکنر نصراله عباسی

جناب آقای دکنر نصراله عباسی

تمدید حکم حضرتعالی را به عنوان معاون پژوهشی دانشکده علوم  تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

تمدید حکم ریيس گروه بهداشت و درمان

تبريك به سرکار خانم دکتر فروزان قاسمیان

سرکار خانم دکتر فروزان قاسمیان

تمدید حکم سرکارعالی را به عنوان ریيس گروه بهداشت و درمان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

همکاران اداره پشتیبانی دانشگاه غافلگیر نشدند.
از زحمات همکاران محترم اداره پشتیبانی در شن پاشی به موقع محوطه کمال تشکر را داریم.

امروز صبح (یکشنبه) پس از انجام چند کار بانکی با کمی تأخیر به سمت دانشگاه حرکت کردم.

چند قدم آنطرفتر یعنی درست مقابل ورودی پارک ارم ترافیک شدیدی مشاهده می شد تعدادی از خودروها برای زنجیر کردن لاستیک کنار جاده پارک کرده بودند

فکر کردم بزودی ترافیک مرتفع می شود برای همین پشت خودرو ها منتظر بودم ولی این انتظار طول کشید و 4 خط خودرو در کنار هم چیده شدند نیم ساعتی گذشت ولی حرکت همچنان بسیار آهسته و در حد همان توقف بود.

بارش برف و سوز سرما هم شدت پیدا کرده بود و من از آمدن به دانشگاه منصرف شده بودم ولی راه برگشتی نداشتم تازه شانس آورده بودم مسیرم مسیر رفت به دانشگاه بود چون وضعیت در خط برگشت که دارای شیب و سربالایی بود از این هم بدتر بود.

ماشینها با اندک ترمزی به کناره های جاده منحرف می شدند بعد از یکساعت نوبت به من هم رسید و در شیب با ماشین مشغول سرسره بازی شدم

مأمورین راهنمایی که واقعاً جای تشکر داره مشغول راهنمایی خودروها بصورت تک به تک بودند و وقتی یک خودرو مقداری از مسیر را در شیب طی می کرد به ماشین بعدی اجازه حرکت می دادند.

هدبندم را به یکی از مأمورین تعارف کرده و از زحماتشان تشکر کردم گرچه قبول نکرد ولی فهمید که قدردان زحماتشان هستم.

عجب اشتباهی کردم کاش اصلاً نمی آمدم ولی چکار می توانستم بکنم حتی اگر قصد برگشت داشتم باید از مقابل دانشگاه دور می زدم تازه وضعیت برای برگشت از این هم بدتر بود

ماشینها با سرعت کم در جاده درحال حرکت بودند و همه فکر من این بود که سربالایی دانشگاه را چگونه طی خواهم کرد و این بیشتر از هر چیز  دیگری فکرم را مشغول کرده بود.

ببخشید مشغول داستانسرایی شدم و یادم رفت چی میخواستم بگم!!

غرض اینکه در حالیکه هیچ گونه شن پاشی از سوی شهرداری و اداره راه در جاده انجام نشده بود، اما همکاران محترم اداره پشتیبانی با آمادگی قبلی، از صد متر مانده به محل گردش به دانشگاه و داخل محوطه را به نحوی شن پاشی کرده بودند که به سادگی به محل کارم رسیدم.

وظیفه خود دانستم بدینوسیله از زحمات ارزشمندشان تشکر نموده و برایشان آرزوی موفقیت بنمایم.

این مطلب دو روز بعد به قسمت پیامها منتقل می گردد.

تمدید حکم مدیر گروه آموزشی کامپیوتر

تبريك به جناب آقاي دكتر مجید مقدادی

جناب آقاي دكتر مجید مقدادی

تمدید حکم جنابعالی را به عنوان مدیر گروه آموزشی کامپیوتر تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

تقدیر و تشکر آقای مکملی از کارکنان و هیات علمی
لم یشکر الخالق، لم یشکر المخلوق

بدینوسیله از کلیه اعضای هیئت علمی محترم، کارشناسان، کارکنان و دانشجویان گرامی و عزیز اعم از حوزه ریاست بخصوص ریاست دانشگاه، معاونت اداری و مالی، مدیر امور اداری و مدیر امور مالی، معاونت پژوهشی، معاونت آموزشی، معاونت دانشجویی، معاونت فرهنگی و حوزه های مربوطه، کارپردازی کل و همکاران، امور ایثارگران، حراست، هسته گزینش، دانشکده ها و گروههای آموزشی بخصوص، دانشکده کشاورزی و گروه آموزشی زراعت و اصلاح نباتات، جناب آقای دکتر سعد اله نصیری دبیر کل ملی یونسکو در وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و کلیه همکاران که با ملاقات و تماسهای تلفنی اینجانب را مورد الطاف خود قرار داده و با دعاهای خود موجب تقویت روحیه اینجانب گردیدند تشکر و قدردانی می نمایم و از خداوند منان برای کلیه این عزیزان سلامت و سعادت روزافزون آرزو دارم.

تمدید حکم مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی

تبريك به جناب آقاي دكتر مهدی مقیمی

جناب آقاي دكتر مهدی مقیمی

تمدید حکم جنابعالی را به عنوان مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.

تمدید حکم رىيس گروه فناوري اطلاعات و خدمات رايانه اي

تبريك به جناب آقاي دكتر علي آذرپيوند

جناب آقاي دكتر علي آذرپيوند

تمدید حکم جنابعالی را به عنوان رىيس گروه فناوري اطلاعات و خدمات رايانه اي تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون الهی را برایتان مسئلت می نماییم.