اخبارسخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه

گروه نقاشی برگزار می کند
بازشناختی از طراحی فیگور، زمان: 9 دی ماه 1398 ساعت 13

معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی برگزار می کند
آشنایی با حساب کسری و کاربردهای نوظهور آن در مواد و ساخت، زمان: 2 دی ماه 1398 ساعت 11

طرح کلی بحث:

1. تاریخچه حسابان کسری
  2. جدول زمانی مهم تاریخچه
  3. رشته های درگیر
  4. پیش نیازها (معرفی توابع خاص بکار رفته در حسابان کسری-معرفی دو نوع از زمان (شواهد فیزیکی))
  5. فرمولهای اساسی حسابان کسری
  6. انگیزه من
  7. مدلهای مکانیکی کلاسیک : مدلهای مرتبه صحیح مواد ویسکوالاستیک
  8. مدلهای مرتبه کسری مواد ویسکوالاستیک
  9. شالوده های حسابان کسری
  10. تفسیر هندسی و فیزیکی انتگرال گیری و مشتق گیری کسری

گروه نقاشی برگزار می کند
تحلیلی جامعه شناختی بر نحوة ورودِ بصری به چند نگاره ی ایرانی، زمان: 2 دی 1398 ساعت 13:30

آزمایشگاه مرکزی برگزار می کند
کارگاه آشنایی با کروماتوگرافی گازی (GC)، زمان: 4 دی ماه 98

جهت دریافت فرم ثبت نام کلیک فرمایید

گروه مهندسی معدن برگزار می کند
دومین کنفرانس معدنکاری و صنایع معدنی سبز ایران ، زمان: 27 آذرماه

با اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان دانشگاه زنجان می رساند که دومین کنفرانس معدنکاری و صنایع معدنی سبز ایران در تاریخ 27 آذر ماه در سالن بین المللی غدیر دانشگاه زنجان با حضور اساتید برجسته دانشگاهی کشور و مدیران معدنی برگزار خواهد شد. این کنفرانس به همت گروه مهندسی معدن دانشگاه و سازمان صنعت و معدن و خانه معدن استان برگزار خواهد شد. لذا از کلیه اساتید و دانشجویان جهت شرکت در این کنفرانس دعوت می گردد.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار می کند
کارگاه آموزشی سرطان فراتر از زیست‌شناسی، زمان: 13 آذرماه

این کارگاه روز چهارشنبه 13 آذر ماه 98 از ساعت 13:30 لغایت 15:30 در سالن منزوی دانشکده علوم انسانی(ساختمان علوم اجتماعی طبقه همکف) برگزار می شود. برای شرکت کنندگان گواهی با امتیاز فرهنگی صادر خواهد شد و شرکت در دوره برای عموم (اساتید) آزاد می باشد. از اساتیدی که مایل به شرکت در این کارگاه می باشند خواهشمند است جهت ثبت نام اولیه تا روز دوشنبه مورخ 98/09/11 با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایند.
داخلی 2334 آقای پرویز نظری
داخلی 2641 خانم صونانصر

مدرسین آقایان: خسرو خلیفه - عمران حشمتی

عنوان دوره: سرطان فراتر از زیست‌شناسی

هدف:

هدف از این جلسه، بررسی چالش‌های مختلف در موضوع سرطان است و آسیب‌شناسی تحقیقات علمی نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.

سرفصل دوره:

1. مقدمه‌‌‌ای بر سرطان

2. زیست‌فناوری پزشکی و بیماری‌های مزمن: افزایش امید به زندگی یا افزایش کیفیت زندگی

3. سبک زندگی و اپی‌ژنتیک

4. آسیب‌شناسی تحقیقات علمی در حوزه سرطان

5. چالش‌های شناختی در بیماران سرطانی: نقش فرد، خانواده و جامعه

6. پرسش و بحث

مدت‌زمان: 2 ساعت

آزمایشگاه مرکزی برگزار می کند
کارگاه آموزش طراحی آزمایش با روش RSM، زمان: بیستم آذر ماه

جهت دریافت فرم ثبت نام کلیک فرمایید

مدلسازی هارمونیکی ترانسفورماتور توربین بادی، زمان: 4 آذرماه ساعت 11

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار می کند
کارگاه آموزشی امنیت، نفوذ و روش های مقابله با حملات سایبری، زمان: 22 آبان 98 ساعت 13:30

این کارگاه روز چهارشنبه 22 آبان ماه 98 از ساعت 13:30 لغایت 17:30 در سالن سهروردی برگزار می شود. برای شرکت کنندگان گواهی با امتیاز فرهنگی صادر خواهد شد و شرکت در دوره برای عموم (اساتید) آزاد می باشد. از اساتیدی که مایل به شرکت در این کارگاه می باشند خواهشمند است جهت ثبت نام اولیه تا روز دوشنبه مورخ 98/08/20 با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایند.
داخلی 2334 آقای پرویز نظری
داخلی 2641 خانم صونانصر

مدرسین آقایان:  دکتر اصغر تاج الدین، دکتر داود محمدپور، دکتر علی آذر پیوند

سرفصل دوره

معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی برگزار می کند
سمینار ماموریت پژوهشی تابستانه در دانشگاه چالمرز سوئد ، زمان: دوشنبه، 20 آبان 98-ساعت 11

گروه زمین شناسی برگزار می کند
سومین همایش ملی و تخصصی کاربرد سیالات درگیر در علوم زمین، زمان: 23 آبان ماه 1398

سومین همایش ملی و تخصصی کاربرد سیالات درگیر در علوم زمین، با میزبانی گروه زمین شناسی دانشگاه زنجان و با همکاری آزمایشگاه فلوئید اینکلوژن دانشگاه مونتان لئوبن و انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران در 23 آبان ماه 1398 برگزار خواهد شد.

مطالعات نظری و تجربی، سیالات درگیر در کانسارها، سیالات درگیر مذاب در فرآیندهای آذرین، سیالات درگیر هیدروکربوری محورهای اصلی این کنفرانس می باشند و دبیر خانه همایش از پروفسور محمد حسن کریم پور رئیس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، استاد دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگر ارشد دانشگاه کلرادو به عنوان سخنران کلیدی همایش سوم دعوت بعمل آورده است.

وب سایت همایش

معاونت برنامه ریزی و نظارت برگزار می کند
دوره آموزشی آشنایی با XRD، زمان: اولین جلسه روز سه شنبه 1398/7/30 ساعت 14 تا 15/30

اطلاعیه

دوره آموزشی با عنوان "آشنایی با XRD "  از دوره های تخصصی پیش بینی شده در برنامه جامع نیازسنجی اعضای غیرهیات علمی برگزار می‏شود:

زمان:  اولین جلسه روزسه شنبه  1398/7/30 -  ساعت: 14 تا 15:30

مکان: پژوهشکده فناوری های نوین زیستی

ضمناً جهت شرکت در دوره مذکور هماهنگی با مدیران واحد مربوطه الزامی است.

اسامی همکاران:

لیلا داورپناه

ناهید شه بخش

نگین صباحی

حسین فرزانه بناب

معصومه پری نزاد

حسین رستمی

حسین حمزه لو

رضا قزلباش

محمود حسنی

سکینه محمدی

حسین محمدی

رضا موسوی

ابوالفضل پورامیدی

علیرضا رستمخانی

لیلا صالحی

فرزانه حسینی

با تشکر

مدیریت برنامه، بودجه و توسعه مدیریت

معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی برگزار می کند
گزارش مأموریت پژوهشی در دانشگاه غرب انگلستان- بریستول، زمان: دوشنبه 22 مهرماه ساعت 11

گروه آمار دانشگاه زنجان برگزار می کند
سومین سمینار تخصصی آمار فضایی و کاربردهای آن، زمان: اول و دوم آبان ماه 1398

سومین سمینار تخصصی آمار فضایی و کاربردهای آن، با همکاری انجمن آمار ایران و دانشگاه تربیت مدرس، در اول و دوم آبان ماه  1398  توسط گروه آمار دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد.

کمیته برگزارکننده  سمینار حضور پژوهشگران، متخصصان و علاقه‌مندان به این شاخه از علم آمار  را در این سمینار خیر مقدم گفته، و امیدوار است برنامه‌های سمینار که حاصل تلاش کمیته‏‌های اجرایی و علمی   است،  زمینه توسعه و استفاده جدی تر این شاخه از آمار کاربردی را فراهم آورد. قابل ذکر است این سمینار در سامانه همايش هاي معتبر  ISC ثبت گردیده است.

اهداف سمینار

• فراهم نمودن فرصت مناسب برای تبادل نظر اعضای هیات علمی و ارتقای سطح علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه­های کشور و کاربران این حوزه در سایر علوم
  • ارایه دستاوردهای جدید تحقیقاتی در زمینه آمار فضایی و کاربردهای آن
  • ایجاد زمینه­های مشترک همکاری بین متخصصان آمار فضایی و کاربران آن در سایر علوم