عضو هیات علمی دانشگاه زنجان نشان عالی یونسکو دریافت کرد
دکتر مهدی محبتی عضو هیات علمی دانشگاه زنجان به پاس فعالیت‌های هنری و پژوهشی نشان عالی یونسکو دریافت کرد



 

آیین بزرگداشت حکیم نظامی پنجشنبه ۱۹ اسفندماه با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری در تالار وحدت برگزار شد.

در این مراسم نخستین جایزه حکیم نظامی، نشان عالی یونسکو به پاس فعالیت‌های هنری و پژوهشی با حضور جمعی از چهره های فرهنگی و هنری به برگزیدگان این رویداد اهدا شد که دکتر مهدی محبتی عضو هیات علمی دانشگاه زنجان، نویسنده و پژوهشگر ادبیات فارسی نیز به پاس فعالیت‌های هنری و پژوهشی نشان عالی یونسکو دریافت کرد.

حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران در این مراسم اظهار کرد: درباره حکیم نظامی چه می‌توان گفت و سخن گفتن درباره این شاعر سخت است. خوشحالیم امروز شنیده می‌شود که همه عالم تن است و ایران دل. حکیم نظامی در قرن ششم بر بام ایران ایستاد و این دوگانه زیبا را گفت که جهان بر دو بخش است ایران دل جهان است و جهان تن.

در ادامه این مراسم دکتر مهدی محبتی، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه زنجان بیان کرد: نظامی شاعر زندگی‌ست و به زندگی بیش از دیگر شاعران توجه کرده است. از ابتدا نحوه سلوک شخصی او منحصر به فرد بود. او برای اصحاب فرهنگ و هنر و اندیشه الگوی متناسب است و با ارباب غربت فاصله خود را حفظ می‌کند.

 


ارسال شده در مورخه: 21-12-1400
آخرين اخبار با موضوع: اهم دستاوردها، افتخارات، نشان های دانشگاه


صعود دانشجویان حافظ قرآن کریم از دانشگاه زنجان به مرحله کشوری
سی و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور


انتخاب پنج عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان
از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌عنوان مجریان طرح های برتر ارتباط با جامعه و صنعت در سال ۱۴۰۳


دو عضو هیئت‌علمی دانشگاه زنجان به‌عنوان
مجریان طرح برتر ارتباط با جامعه و صنعت در سال ۱۴۰۳ از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

پربازدیدترین مطلب در زمینه:
اهم دستاوردها، افتخارات، نشان های دانشگاه

درخشش نام 4 استاد دانشگاه زنجان

ادامه اخبار با موضوع اهم دستاوردها، افتخارات، نشان های دانشگاه


ارتباط با دانشگاه زنجان

به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید