خانه  :: اساتید  :: اخبار

کارشناس رصدخانه دانشگاه در رصدگاه زرند
برگزاری کارگاه تئوری-عملی نجوم در پژوهش سرای شهید رفیعی سجاسرود



در مورخ 19 خرداد ماه 1401 طی هماهنگی و دعوت قبلی پژوهش سرای دانش آموزی شهید رفیعی سجاسرود آقای مهندس حسنی کارشناس رصدخانه دانشگاه زنجان، کارگاه تئوری -عملی نجوم و نحوه کار با تلسکوپ را از ساعت 19 الی 24 برای تعدادی ازمعلمان منطقه قیدار برگزار نمودند.

در این کارگاه چند ساعته که با حضور ریاست محترم اداره کل آموزش و پرورش منطقه سجاسرورد و معاونان ایشان و تعدادی از معلمین منطقه برگزار شد کارشناس رصدخانه بطور مشروح معلمین را با مبانی نجوم رصدی، انواع مختصات سماوی و نحوه استفاده از تلسکوپها آشنا نمودند.

سپس نحوه راه اندازی و شروع بکار با تلسکوپ تازه خریداری شده این پژوهشکده را که از نوع TAL-250K بود در محوطه عملا آموزش داده و ماه و اجرام نجومی را با آن رصد کردند.

اضافه می نماید این کارگاه در محل اردوگاه تفریحی-اقامتی شهید بهشتی زرند که منطقه ای خوش آب و هوا و به دور از آلودگی نوری است برگزار شد که به نظر می رسد پتانسیل های لازم را برای تبدیل شدن به یک رصدگاه مناسب برای منجمین و علاقمندان نجوم استان زنجان دارا باشد.

 


ارسال شده در مورخه: 23-03-1401

آخرين اخبار با موضوع: رصدخانه دانشگاه

مدارس پویندگان فرزانه و نمونه بسیج در دانشکده علوم

بازدید مدارس دخترانه نمونه بسیج و پویندگان فرزانه زنجان از قسمتهای مختلف دانشکده علوم (15-12-1401)

   

دانش آموزان مدرسه دماوند در رصدخانه

بازدید دانش آموزان مقطع پنجم ابتدایی مدرسه پسرانه دماوند از رصدخانه دانشگاه (14-12-1401)

   

دبساتن پسرانه دماوند در رصدخانه دانشگاه

بازدید دانش آموزان مدرسه دبستان پسرانه دماوند زنجان از رصدخانه دانشگاه (10-12-1401)

   

دبیرستان استعدادهای درخشان زنجان در رصدخانه و دانشکده علوم

بازدید دانش آموزان دبیرستان استعدادهای درخشان ناحیه یک زنجان از رصدخانه و دانشکده علوم (07-12-1401)

   

پربازدیدترین مطلب در زمینه:
رصدخانه دانشگاه

رونمایی از ساعت آفتابی عمودی جوانه