اولین جلسه از مجموعه دورههای مهارتافزایی صنعت غذا به عنوان صنایع آشامیدنی به همت انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی و همکاری آموزش آزاد دانشگاه زنجان در تاریخ 30 آبان ماه 1401برگزار گردید. این دوره با حضور تیم فنی هلدینگ رحمانی (گروه صنعتی دکانا) شامل مدیر تولید، مدیر کنترل کیفی، مدیر R&D، کارشناسان آزمایشگاه و کارشناسان تولید برگزار شد و با استقبال بسیار خوب دانشجویان مواجه گردید. در این دوره روندهای تولید و چالشهای موجود در صنایع آشامیدنی به بحث و تبادل نظر قرار داده شد و مباحث مطرح شده در این دوره به دلیل کاربردی بودن در ایجاد نگرش صحیح در دانشجویان و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه موثر بود. در ادامه گزارش تصویری از این دوره مشاهده میفرمائید. آلبوم تصاویر
ادامه اخبار با موضوع سخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید