دورهمی رصدی در شب اوج بارش شهابی برساووشی توسط انجمن نجوم دانشگاه زنجان (حامد قادری، زهرا شکری، زهرا تاجیک، فاطمه فرهادی، امیرحسین خدائی، محیا محمدی و فرناز حسینی که در محل حاضر بوده و کمک کردند) در محل رصدخانه دانشگاه برگزار شد.
این شب رصدی با حضور اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، دانشجویان، معلمین فیزیک زنجان و علاقه مندان به آسمان شب و زیبایی های آن در تمامی سنین برگزار شد که طی آن کارشناسان نجوم دانشگاه به توضیح نکات کاربردی شناخت آسمان شب و رصد آن پرداختند و حضار به رصد سیارات و اجرام عمق آسمان و همچنین بارش شهابی برساووشی پرداختند.
این برنامه از ساعت ۲۰ شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ آغاز و تا ۱ بامداد ادامه داشت. شرکت کنندگان پس از دریافت آموزش های لازم از شیوه ی رصد آسمان شب و پدیده های آن، به رصد سیارات زحل و مشتری و همچنین تعدادی از سحابی ها و خوشه های ستاره ای با تلسکوپ های رصدخانه دانشگاه پرداختند.
حضار پس از استراحت و پذیرایی، همزمان با طلوع صورت فلکی برساوش در آسمان به رصد دقیقتر بارش شهابی پرداختند. با حضور کارشناسان نجوم انجمن نجوم دانشگاه زنجان، کارشناس رصدخانه(مهندس محمود حسنی) و همچنین اعضای هیات علمی فیزیک و نجوم دانشگاه(مشاور انجمن دکتر حسین صفری) سوالات علاقه مندان پاسخ داده شد.
منتظر برنامه های رصدی و آموزشی انجمن نجوم دانشگاه زنجان باشید. آلبوم تصاویر
ادامه اخبار با موضوع سخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید