اولین فستیوال بزرگ آشپزی دانشگاهیان دانشگاههای مستقر در زنجان توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زنجان و با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی زنجان در روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه در محل لابی سالن همایشهای بین المللی غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد. این جشنواره که با هدف ترویج و معرفی غذاهای سالم، بومی محلی، سنتی ایرانی و ایجاد انگیزه، نشاط و همدلی بین دانشگاهیان برنامه ریزی شده بود، با استقبال چشمگیر از سوی دانشجویان، اساتید و کارکنان همراه بود. پس از چیدمان و سفره آرایی توسط شرکت کنندگان، غذاهای طبخ شده با حضور داوران محترم بین المللی آقایان و خانمها زواره، عیوضی و مقدم مورد ارزیابی قرار گرفت. در پایان به رسم مهمان نوازی ایرانیان، غذاهای طبخ شده توسط شرکت کنندگان بین بازدیدکنندگان برای سرو پخش شد. شایان ذکر است برندگان این دوره از جشنواره در روز اختتامیه جشنواره ۲۳ اردیبهشت ماه اعلام و از ایشان تقدیر به عمل خواهد آمد. آلبوم تصاویر
ادامه اخبار با موضوع معاونت فرهنگی اجتماعی
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید