اخبارسخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی آینده - داخل دانشگاه

دانشکده کشاورزی برگزار می کند
همایش صنعت اسب با رویکرد علمی و پژوهشی، زمان: ششم اردیبهشت ماه، مکان: دانشگاه زنجان

دکتر محمدباقر زندی دبیر علمی دومین همایش ملی صنعت اسب در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه عنوان کرد: این همایش، همایشی علمی مرتبط با صنعت اسب بوده که در محورهای اصلی فنی و تخصصی، اقتصادی و بازرگانی  و فرهنگی-اجتماعی برگزار می گردد.

در محور فنی و تخصصی که مربوط به مسائل علمی حوزه ژنتیک، تغذیه و فیزیولوژی سوارکار و همچنین مسائل تخصصی دامپزشکی مربوط به اسب می باشد، فراخوان مقاله داده شده که با استقبال شرکت کنندگان نیز مواجه شده است.

محور فرهنگی و اجتماعی بیشتر شامل مسائل تاریخی و فرهنگی و نقش اسب در مراسم ها و اجتماعات قبل و بعد از اسلام و زمان حال در ایران بوده که مبنای فراخوان مقاله در این بخش قرار گرفته است.

از اهم اهداف این همایش، محور اقتصادی و بازرگانی، به نقش پرورش و نگهداری اسب با دید اقتصادی جهت واردات-صادرات و بهره مندی اقتصادی از کل ورزش های مرتبط با سوارکاری می توان اشاره کرد.

دبیر علمی همایش افزود اولین دوره این همایش در استان گیلان برگزار شده و دومین دوره آن در دانشگاه زنجان برگزار می گردد. وی همچنین گفت صنعت اسب در دنیا یک صنعت پویا و اقتصادی است ولی در ایران از لحاظ علمی و دیگر جنبه ها کمتر به این صنعت پرداخته شده است که پتانسیل های علمی موجود در دانشکده کشاورزی و گروه علوم دامی و همچنین انجام تحقیقات در این حوزه منجر به شکل گیری این همایش در دانشگاه گردیده است.

در ادامه گفتگو، دکتر زندی اهداف همایش را به شرح زیر بیان کرد:

• ایجاد گروه آموزشی برای انجام تمام فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی مرتبط با صنعت اسب مرتبط با سوارکار و اسب در داخل و خارج از کشور
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی و اجرایی در زمینه های مختلف صنعت اسب
  • برقراری ارتباط بیشتر بین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، مالکان اسب و فعالین این صنعت به منظور تبادل نظر
  • امکان ایجاد ارتباط با بخش های مذکور و همکاری های علمی و فنی بین نهادهای مرتبط با اسب
  • ایجاد ارتباط بین صنعت اسب و دانشگاه که در سال های گذشته مورد توجه قرار نگرفته است.

دبیر علمی همایش همچنین از فدراسیون سوارکاری کشور و هیأت سوارکاری استان، فدراسیون چوگان، دانشگاه های کشور، متخصصین صنعت و پژوهشگران، مالکان و پرورش دهندگان، سازمان دامپزشکی کشور و استان، معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی استان، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان، اداره کل تعاون روستایی استان، بعنوان مدعوین همایش یاد کرد.

وی در ادامه اضافه کرد همایش یک روز خواهد بود که روز پنج شنبه ششم اردیبهشت ماه برگزار می گردد و برنامه آن به شرح زیر است:

ساعت 9-8 انجام پذیرش، ساعت 10:30-9 افتتاحیه، ساعت 12:30-11 پنل اول تخصصی ارائه مقالات، ساعت 14-12:30 نماز، ناهار و پذیرایی، ساعت 16-14 پنل دوم تخصصی ارائه مقالات، 18-16 اختتامیه همایش خواهد بود. همچنین این همایش برنامه های جنبی همچون برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری نمایشگاه مرتبط با صنعت اسب، راه اندازی کالسکه با اسب در سطح دانشگاه و برگزاری نشست های علمی و تخصصی نیز خواهد داشت.

گروه زمین شناسی با همکاری گروه همکاریهای علمی بین المللی برگزار می کند
سخنرانی بین المللی با عنوان زمین شناسی و مطالعات زمین شناسی در اسلواکی ، زمان: یکشنبه 2/2/97 ساعت 12-11 گروه زمین شناسی- کلاس 2

پژوهشکده فناوری های نوین زیستی برگزار می کند
کارگاه آموزشی نرم افزار End notex7 ، زمان: 4 اردیبهشت، ساعت 15:30

پژوهشکده فناوری های نوین زیستی اقدام به برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی Endnotex7  در مورخ ] چهارم اردیبهشت ماه 1397 از ساعت 15:30الی  18:30در محل پژوهشکده فناوری های نوین زیستی می نماید.علاقمندان جهت ثبت نام با شماره 02433054254 پژوهشکده فناوری های نوین زیستی تماس حاصل نمایند.

شرایط ثبت نام:

همراه داشتن لپ تاپ الزامی می باشد.

مبلغ ثبت نام 400.000 ریال بوده و دانشجویان از تخفیف 50% برخوردار می باشند.

متقاضیان محترم می توانند مبلغ ثبت نام خود را از طریق دستگاه  POS موجود در دفتر پژوهشکده در زمان برگزاری کارگاه ویا به حساب شماره (شبا بانک ملی) 300170000002178622501004 IR بانک ملی به نام در آمد اختصاصی دانشگاه زنجان واریز نموده و اصل فیش را هنگام برگزاری کارگاه ارایه نمایند.

پوستر کارگاه

پژوهشکده فناوری های نوین زیستی برگزار می کند
کارگاه تئوری و عملی مطالعه پویش کل اپیژنومی ، زمان: 19 اردیبهشت ساغت 18

پژوهشکده فناوری های نوین زیستی اقدام به برگزاری یک دوره کارگاه تئوری و عملی مطالعه پویش کل اپیژنومی
Epigenome Wide Association Study در مورخ 19 اردیبهشت ماه 1397 از ساعت 9 در محل پژوهشکده فناوری های نوین زیستی می نماید.علاقمندان جهت ثبت نام با شماره 02433054254 پژوهشکده فناوری هاتی نوین زیستی تماس حاصل نمایند.

شرایط ثبت نام:

(برای شرکت در این کارگاه جهت انجام مراحل آنالیز داشتن لپ تاپ با RAM 8 گیگ و به بالا نیاز می باشد )

مبلغ ثبت نام دانشجویان 400.000 ریال بوده و سایرین 700.000 ریال می باشد.

پوستر کارگاه