اخبارسخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی آینده - داخل دانشگاه

دانشگاه زنجان برگزار می کند
شرکت در کارگاه های بیست و دومین کنفرانس شیمی فیزیک ایران، زمان: 29 تا 31 مرداد ماه

با توجه به برگزاری بیست و دومین کنفرانس شیمی فیزیک ایران در بازه زمانی 29 تا 31 مرداد ماه در دانشگاه زنجان و حضور اساتید و پژوهشگران برجسته در این زمینه، لذا کارگاه هایی با عناوین زیر در دانشگاه زنجان برگزار خواهد گردید. کلیه علاقمندانی که صرفا  قصد شرکت در کارگاه ها بدون ثبت نام در همایش را دارند، اعم از دانشجویان و اساتید می توانند با مراجعه به سایت http://physchem22.ir و دریافت فرم ثبت نام و تکمیل و ارسال آن به همراه فیش واریزی به آدرس ایمیل ipcc22workshops@gmail.com  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. ضمنا هزینه ثبت نام برای دانشجویان 75 هزار تومان و برای اساتید 100 هزار تومان می باشد.

• آموزش شبیه سازی درشت دانه ها  و مثالی از کاربرد آن در نانوفناوری دارویی (مدرس: مهندس یوسفی) (زمان: 29/5/98 ساعت 18-14)
  • مبانی مدل سازی QSAR/QSPR (مدرس: دکتر قرقانی) (زمان: 29/5/98 ساعت 18-14)
  • آشنایی با نرم افزار Quantum ESPRESSO (مدرس: دکتر تقی پور آذر) (زمان: 30/5/98 ساعت 30/12-30/8)
  • آشنایی با نرم افزار گرومکس و کاربرد آن ...(مدرس: سرکار خانم توحیدی فر) (زمان: 30/5/98 ساعت 30/12-30/8)
  • طراحی محاسباتی دارو (مدرس: سرکار خانم دکتر صالح آبادی) (زمان: 30/5/98 ساعت 18-14)
  • محاسبات الکترونی در نانوساختارها و پل های مولکولی (مدرس: دکتر خوئینی) (زمان: 30/5/98 ساعت 18-14)
  • مبانی کاربردی سنسورها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری (مدرس: مهندس صنیعی نژاد) (زمان: 31/5/98 ساعت 30/12-30/8)
  • معرفی و آشنایی با نرم افزار Materials Studio (مدرس: سرکار خانم دکتر گمار) (زمان: 31/5/98 ساعت 30/12-30/8)

جهت مشاهده اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

جهت مطالعه پیش خبر برگزاری کنفرانس کلیک نمایید.

دانشگاه زنجان، انجمن شیمی ایران، وزارت علوم، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی برگزار می کند
بیست و دومین کنفرانس شیمی فیزیک انجمن شیمی ایران، زمان: 29 الی 31 مرداد 98

بیست و دومین کنفرانس شیمی فیزیک انجمن شیمی ایران 29 الی 31 مردادماه به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار می گردد. دبیر علمی این کنفرانس دکتر مرتضی واحدپور و دبیر اجرایی ان دکتر حامد بهرامی بوده و محورهای کنفرانس به شرح زیر است:

۱- الکتروشیمی، ۲- ترمودینامیک شیمیایی، ۳- سینتیک شیمیایی، ۴- شیمی سطح و حالت جامد، ۵- بیو شیمی فیزیک، ۶- شیمی فیزیک کاربردی، ۷- شیمی محاسباتی، ۸- مکانیک کوانتومی، ۹- طراحی محاسباتی دارو، ۱۰- طیف سنجی ، ۱۱- مهندسی شیمی، ۱۲- مکانیک ، آماری، 1۳- شیمی فیزیک پلیمرها، 1۴- ترمودینامیک کلاسیک، 1۵- نانو شیمی فیزیک، 1۶- نانو محاسباتی

جهت مشاهده جزئیات برگزاری به لینک بیست و دومین کنفرانس شیمی فیزیک انجمن شیمی ایران مراجعه نمایید:

دانشگاه زنجان، دانشگاه تربیت مدرس، انجمن آمار ایران برگزار می کند
سومین سمینار تخصصی آمار فضایی و کاربردهای آن، زمان: 1 و 2 آبان 98

به اطلاع کلیه علاقه مندان، پژوهشگران و کاربران آمار فضایی می رساند، سومین سمینار تخصصی آمار فضایی و کاربردهای آن، با همکاری انجمن آمار ایران و دانشگاه تربیت مدرس به خواست و یاری خداوند متعال اول و دوم آبان ماه 1398 توسط گروه آمار دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد. از همه علاقه مندان به آمار فضایی و کاربردهای آن دعوت می شود تا با حضور در این سمینار و ارایه آخرین دستاوردهای پژوهشی خود، زمینه توسعه و استفاده جدی- تر این شاخه از آمار کاربردی را فراهم آورند.

اهداف سمینار:  فراهم نمودن فرصت مناسب برای تبادل نظر اعضای هیات علمی و ارتقای سطح علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاههای کشور و کاربران این حوزه در سایر علوم

• ارایه دستاوردهای جدید تحقیقاتی در زمینه آمار فضایی و کاربردهای آن
  • ایجاد زمینه های مشترک همکاری بین متخصصان آمار فضایی و کاربران آن در سایر علوم

محورهای سمینار

• انواع مدلها وداده های فضایی و فضایی-زمانی
  • انواع ساختارهای وابستگی فضایی و فضایی-زمانی
  • انواع نمونه گیریهای فضایی
  • تحلیل داده های بقای فضایی
  • کاربرد آمار فضایی در زمینه های علمی مختلف

شروع ثبت نام و ارسال مقاله:   ثبت نام اولیه و ارسال مقاله از تاریخ 15/3/1398 از طریق وبگاه سمینار به آدرس http://spatial3.znu.ac.ir    امکانپذیر خواهد بود. از این پس اطلاعات تفصیلی سمینار از طریق این وبگاه، اطلاع رسانی خواهد شد.

دانشگاه زنجان برگزار می کند
سومین همایش ملی و تخصصی کاربرد سیالات درگیر در علوم زمین، زمان: 23 آبان ماه 98

به اطلاع کلیه علاقمندان و پژوهش­گران علوم زمین می ­رساند، با خواست و یاری خداوند متعال، سومین همایش ملی و تخصصی کاربرد سیالات درگیر در علوم زمین، با میزبانی گروه زمین شناسی دانشگاه زنجان و با همکاری آزمایشگاه فلوئید اینکلوژن دانشگاه مونتان لئوبن و انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران در 23 آبان ماه 1398 برگزار خواهد شد.

دانشگاه زنجان و پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار می کند
دومین کنگره بین المللی و سومین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچهای کوهی، زمان: 6 و 7 شهریور ماه

دانشگاه زنجان با مشارکت و میزبانی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی وزارت جهاد کشاورزی دومین کنگره بین المللی و سومین همایش ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچهای کوهی را در روزهای 6 و 7 شهریور ماه 1398 در شهر لاهیجان برگزار می نماید جهت ثبت نام و اطلاعات تکمیلی به سایت http://icbmpm2019.ir  مراجعه شود.