اخبارسخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی آینده - داخل دانشگاه

کارگاه آموزش طراحی آزمایش با روش RSM، زمان: بیستم آذر ماه

جهت دریافت فرم ثبت نام کلیک فرمایید

گروه زمین شناسی برگزار می کند
سومین همایش ملی و تخصصی کاربرد سیالات درگیر در علوم زمین، زمان: 23 آبان ماه 1398

سومین همایش ملی و تخصصی کاربرد سیالات درگیر در علوم زمین، با میزبانی گروه زمین شناسی دانشگاه زنجان و با همکاری آزمایشگاه فلوئید اینکلوژن دانشگاه مونتان لئوبن و انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران در 23 آبان ماه 1398 برگزار خواهد شد.

مطالعات نظری و تجربی، سیالات درگیر در کانسارها، سیالات درگیر مذاب در فرآیندهای آذرین، سیالات درگیر هیدروکربوری محورهای اصلی این کنفرانس می باشند و دبیر خانه همایش از پروفسور محمد حسن کریم پور رئیس انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، استاد دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگر ارشد دانشگاه کلرادو به عنوان سخنران کلیدی همایش سوم دعوت بعمل آورده است.

وب سایت همایش

گروه آمار دانشگاه زنجان برگزار می کند
سومین سمینار تخصصی آمار فضایی و کاربردهای آن، زمان: اول و دوم آبان ماه 1398

سومین سمینار تخصصی آمار فضایی و کاربردهای آن، با همکاری انجمن آمار ایران و دانشگاه تربیت مدرس، در اول و دوم آبان ماه  1398  توسط گروه آمار دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد.

کمیته برگزارکننده  سمینار حضور پژوهشگران، متخصصان و علاقه‌مندان به این شاخه از علم آمار  را در این سمینار خیر مقدم گفته، و امیدوار است برنامه‌های سمینار که حاصل تلاش کمیته‏‌های اجرایی و علمی   است،  زمینه توسعه و استفاده جدی تر این شاخه از آمار کاربردی را فراهم آورد. قابل ذکر است این سمینار در سامانه همايش هاي معتبر  ISC ثبت گردیده است.

اهداف سمینار

• فراهم نمودن فرصت مناسب برای تبادل نظر اعضای هیات علمی و ارتقای سطح علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه­های کشور و کاربران این حوزه در سایر علوم
  • ارایه دستاوردهای جدید تحقیقاتی در زمینه آمار فضایی و کاربردهای آن
  • ایجاد زمینه­های مشترک همکاری بین متخصصان آمار فضایی و کاربران آن در سایر علوم