اخبارسخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی آینده - داخل دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند
آموزش پرواز با پاراگلایدر، زمان: 1401/09/09

معاونت فرهنگی با همکاری هیات ورزشهای هوایی استان، جهت دوره آموزش خلبانی پاراگلایدر ثبت نام می کند.

در این دوره هنرجو پرواز را می آموزد و خود می تواند بلند شدن(take off)، پرواز و فرود را انجام دهد. البته این کار با حضور مربی و کمک مربی انجام می پذیرد. شروع این دوره با کلاس های تئوری بوده که حدودا ۱۰ ساعت می باشد و پس از آن آزمون تئوری گرفته می شود. کلاس های عملی طی 20 جلسه از آشنایی با چتر و وسائل پروازی شروع شده، سپس کار کردن با چتر در زمین صاف و بعد در شیب آموزشی و در آخر در ارتفاع بلند انجام می پذیرد.

مباحث آموزشی دوره:

•  آشنایی با وسائل و ادوات پرواز
  •  آشنایی با مفاهیم اولیه ایرودینامیک و ترافیک هوائی
  •  آشنایی با مفاهیم اولیه هواشناسی
  •  تمرینات زمینی ( بلند کردن بال ، کنترل ، تغییر جهت و…)
  •  پروازهای کوتاه تا آمادگی کامل برای پرواز
  •  پروازهای بلند از ارتفاع

اضافه می نماید کلاسهای تئوری و برخی کلاسهای عملی در دانشگاه برگزار خواهد گردید . جلسه اول رایگان و هزینه کل دوره با توجه به تعداد ثبت نام کنندگان متعاقبا اعلام خواهد شد.

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام ، نام و نام خانوادگی و شماره همراه خود را به سر شماره 30007004434306 پیامک کنند.

کانون نسل باران برگزار می کند برگزار می کند
مسابقه کتابخوانی مطلع مهر، زمان: 1401/09/05، زمان: 1401/09/05