خانه  :: اساتید  :: اخبار

معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند
سومين جلسه از مجموعه‌ دوره‌های مهارت‌افزایی صنعت غذا به عنوان صنایع فراوري صيفي و سبزيجات، زمان: دوشنبه 21 آذر 1401



انجمن علمي گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي با همكاري معاونت فرهنگي دانشگاه و معاونت پژوهشي دانشكده كشاورزي برگزار كرد: 
سومين جلسه از مجموعه‌ دوره‌های مهارت‌افزایی صنعت غذا به عنوان صنایع فراوري صيفي و سبزيجات به همت انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی در قالب آموزش آزاد دانشگاه زنجان با همكاري معاونت فرهنگي دانشگاه و معاونت پژوهشي دانشكده كشاورزي در تاریخ 21 آذر ماه ۱۴۰1 برگزار گردید. این دوره با حضور دكتر عباسي مدیر برند ريحان، جناب آقاي دكتر شمس رياست محترم دانشكده كشاورزي، اساتيد و كارشناسان بزرگوار دانشكده كشاورزي برگزار شد و با استقبال بسیار خوب دانشجویان مواجه گردید. در این دوره روندهای تولید و چالش‌های موجود در اين صنعت و مباحث كارآفريني به بحث و تبادل نظر قرار داده شد و مباحث مطرح شده در این دوره به دلیل کاربردی بودن در ایجاد نگرش صحیح در دانشجویان و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه موثر بود. در ادامه گزارش تصویری از این دوره مشاهده می‌فرمائید.

آلبوم تصاویر


ارسال شده در مورخه: 22-09-1401

آخرين اخبار با موضوع: سخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی_ دایره قرآن و عترت برگزار می کند

سه شنبه های قرآنی (تدبر در قرآن)، زمان: سه شنبه ها (27-01-1403)

   

معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند

دیدار دانشگاهیان با جناب سرهنگ بیرانوند فرمانده محترم تیپ 216 زرهی شهید مخبری ارتش زنجان، زمان: 27 فروردین 1403 (27-01-1403)

   

معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند

ثبت نام در کارگاه آموزشی "پیشگیری از سرطان سینه"، زمان: 26 تا 28 فروردین ماه (26-01-1403)

   

معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند

اجتماع بزرگ دانشگاهیان در حمایت از مظلومین و مجاهدت غیورانه ایرانی، زمان: یکشنبه 26 فروردین ماه 1403 بعد از نماز ظهر و عصر (26-01-1403)

   

پربازدیدترین مطلب در زمینه:
سخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری معاونت اداری و مالی دانشگاه زنجان برگزار می کند