انجمن علمي گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي با همكاري معاونت فرهنگي دانشگاه و معاونت پژوهشي دانشكده كشاورزي برگزار كرد: سومين جلسه از مجموعه دورههای مهارتافزایی صنعت غذا به عنوان صنایع فراوري صيفي و سبزيجات به همت انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی در قالب آموزش آزاد دانشگاه زنجان با همكاري معاونت فرهنگي دانشگاه و معاونت پژوهشي دانشكده كشاورزي در تاریخ 21 آذر ماه ۱۴۰1 برگزار گردید. این دوره با حضور دكتر عباسي مدیر برند ريحان، جناب آقاي دكتر شمس رياست محترم دانشكده كشاورزي، اساتيد و كارشناسان بزرگوار دانشكده كشاورزي برگزار شد و با استقبال بسیار خوب دانشجویان مواجه گردید. در این دوره روندهای تولید و چالشهای موجود در اين صنعت و مباحث كارآفريني به بحث و تبادل نظر قرار داده شد و مباحث مطرح شده در این دوره به دلیل کاربردی بودن در ایجاد نگرش صحیح در دانشجویان و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه موثر بود. در ادامه گزارش تصویری از این دوره مشاهده میفرمائید. آلبوم تصاویر
ادامه اخبار با موضوع سخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید