معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند
سومين جلسه از مجموعه‌ دوره‌های مهارت‌افزایی صنعت غذا به عنوان صنایع فراوري صيفي و سبزيجات، زمان: دوشنبه 21 آذر 1401



انجمن علمي گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي با همكاري معاونت فرهنگي دانشگاه و معاونت پژوهشي دانشكده كشاورزي برگزار كرد: 
سومين جلسه از مجموعه‌ دوره‌های مهارت‌افزایی صنعت غذا به عنوان صنایع فراوري صيفي و سبزيجات به همت انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی در قالب آموزش آزاد دانشگاه زنجان با همكاري معاونت فرهنگي دانشگاه و معاونت پژوهشي دانشكده كشاورزي در تاریخ 21 آذر ماه ۱۴۰1 برگزار گردید. این دوره با حضور دكتر عباسي مدیر برند ريحان، جناب آقاي دكتر شمس رياست محترم دانشكده كشاورزي، اساتيد و كارشناسان بزرگوار دانشكده كشاورزي برگزار شد و با استقبال بسیار خوب دانشجویان مواجه گردید. در این دوره روندهای تولید و چالش‌های موجود در اين صنعت و مباحث كارآفريني به بحث و تبادل نظر قرار داده شد و مباحث مطرح شده در این دوره به دلیل کاربردی بودن در ایجاد نگرش صحیح در دانشجویان و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه موثر بود. در ادامه گزارش تصویری از این دوره مشاهده می‌فرمائید.

آلبوم تصاویر


ارسال شده در مورخه: 22-09-1401
آخرين اخبار با موضوع: سخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه


معاونت فرهنگی و اجتماعی_ برگزار می کند
کارگاه آموزش اصول نگارش مقاله در word، زمان: 20 و 21 اردیبهشت


معاونت فرهنگی و اجتماعی_ بسیج دانشجویی برگزار می کند
بحران سازی اقتصادی یک بانک! راه حل چیست؟، زمان: یکشنبه 21 اردیبهشت


معاونت فرهنگی و اجتماعی_ بسیج دانشجویی برگزار می کند
با حضور حجت‌الاسلام محسن مجتهدزاده (شیخ قمی)، زمان: 21 اردیبهشت


معاونت فرهنگی و اجتماعی_ انجمن علمی نقاشی برگزار می کند
نمایشگاه گروهی تصویرسازی «تصویرهای کوچک، رویاهای بزرگ»، زمان: 20 اردیبهشت

پربازدیدترین مطلب در زمینه:
سخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری معاونت اداری و مالی دانشگاه زنجان برگزار می کند

ادامه اخبار با موضوع سخنرانی/کنفرانس/دوره/کارگاه آموزشی برگزار شده در دانشگاه


ارتباط با دانشگاه زنجان

به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید