برنامه استخر دانشگاه زنجان ویژه بهار 1403
شروع پذیرش از روز پنج شنبه 20 اردیبهشت ماه 1403

قابل توجه همکاران محترمی که قبل از تعطیلی استخر اقدام به تهیه کارت استخر نموده بودند :

کارت های که قبلا به شما تحویل داده شده است تا پایان خردادماه تمدید گردیده و نیاز به مراجعه حضوری به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ندارید.

توجه : زمان هر سانس با احتساب زمان دوش گرفته 75 دقیقه می باشد. در صورت تاخیر از شما هزینه زمان تاخیر اخذ خواهد شد.

(از 75 دقیقه زمان هر سانس، 60 دقیقه جهت استفاده از استخر و 15 دقیقه جهت دوش گرفتن و خروج در نظر گرفته شده است.)

هزینه هرسانس:

دانشجویان : هر سانس 5 هزار تومان (هزینه تاخیر دقیقه ای 300 تومان)

کارکنان و اعضای درجه یک خانواده (همسر، فرزند، پدر و مادر) هر سانس 10هزار تومان (هزینه تاخیر دقیقه ای 500تومان)

اعضای هیات علمی و اعضای درجه یک خانواده (همسر، فرزند، پدر و مادر) هر سانس 14هزار تومان (هزینه تاخیر دقیقه ای 600تومان)

میهمان و آزاد: هر سانس 80 هزار تومان (هزینه تاخیر دقیق های 1350تومان)
دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه : هر سانس 30 هزار تومان
کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه : هر سانس 35 هزار تومان

ارائه کارت احراز هویت برای تمامی مراجعه کنندگان به استخر ضرورری می باشد و در صورت عدم ارائه کارت شناسایی مبلغ بلیط با نرخ سانس آزاد دریافت خواهد شد.

دانشجویان : کارت دانشجویی

همکاران دانشگاهی : کارت پرسنلی و خانواده درجه یک کارت ملی یا شناسنامه

تذکر:

- در سانس های مربوط به پرسنل، پذیرش همراه درجه یک (پدر،مادر،همسر و فرزند) فقط با ارائه مدارک اهراز هویت امکانپذیر می باشد.

- در سانس های دانشجویی پذیرش مهمان امکان پذیر نمی باشد.

-آخرین ساعت پذیرش ساعت 21 می باشد و استخر در ساعت 22 می بایست بطور کامل تخلیه و تحویل پیمانکار گردد.

شماره تماس داخلی استخر 2694

مدیر داخلی بخش بانوان : سرکارخانم مبینا شامی 09199818937

مدیر بخش آقایان : جناب آقای بهزاد پیری 09122418448

نظرات و شکایات :33052324

اطلاعیه

به اطلاع همکاران محترم دانشگاهی و بازنشستگان محترم می رساند  پذیرش شما عزیزان در استخر دانشگاه فقط از طریق کارت های استخر ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه زنجان امکان پذیر خواهد بود.

لطفا در صورت تمایل به استفاده از استخر دانشگاه، جهت دریافت کارت در زمان اداری به ساختمان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید.

گفتنی است برای استفاده از هر کارت بازه زمانی سه ماهه در نظر گرفته شده است.

مبلغ کارت 12 جلسه برای کارمندان: 120هزار تومان و اعضای رسمی هیات علمی 168 هزار تومان می باشد.

دستگاه کارت خوان در مدیریت تربیت بدنی موجود است.

شماره داخلی در صورت نیاز 2324

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه