خانه :: اساتید :: اخبار


دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه زنجان برگزار می کند
گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

 

گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر

با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علی قره داغی، مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه

 و مدیحه سرایی کربلایی علی دولتی

 یکشنبه ۳ بهمن، بعد از نماز جماعت ظهر و عصر

 مسجد دانشگاه




دیدارصمیمی ریاست محترم دانشگاه زنجان
با همکاران (اساتید و کارکنان) شاهد و ایثارگر



نکات تغذیه‌ای قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا
بسیج آموزش همگانی تغذیه 15الی 30دیماه1400

                   

      برای تزریق واکسن به رژیم غذایی ویژه ای نیاز ندارید اما لازم است با مواد غذایی که به سلامت و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در زمان واکسیناسیون کمک می کند آشنا شوید تا بتوانید علایم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون را به حداقل رسانده و سیستم ایمنی خود را تقویت کنید.

 زمان تزریق واکسن ناشتا نباشید

      ممکن است زمان تزریق واکسن دچار سرگیجه یا افت فشار شده و غش کنید. برای جلوگیری از بروز این مشکلات در هنگام واکسن زدن، لازم است صبحانه یا میان وعده ساده ای مصرف کنید و شب قبل ازواکسیناسیون نیز غذای سبک مانند سوپ حاوی مرغ، سبزی های سبز تیره تازه (اسفناج، جعفری، کلم بروکلی) میل کنید. این موضوع به ویژه در مورد افرادی که ترس از آم‍‍پول زدن دارند باید رعایت شود. مصرف شیر، میوه، تخم مرغ، لقمه نان و پنیر (همراه با سبزیجات مثل گوجه فرنگی یا خیار و ...) به عنوان صبحانه یا میان وعده قبل از تزریق واکسن توصیه می شود.

قبل از تزریق واکسن خواب خوب و راحتی داشته باشید

      شب قبل از واکسیناسیون خواب خوب و راحتی داشته باشید و بهداشت خواب را رعایت کنید. خواب کافی و آرام یکی از رازهای سلامت و طول عمر انسان همراه با زندگی با نشاط است و نقش مهمی در آماده سازی سیستم ایمنی بدن و تقویت آن ایفا می کند. خواب خوب، آرام و پیوسته به دفع مواد زاید از بدن کمک می کند. بنابراین از کار کردن با هرگونه دستگاه الکترونیکی همچون گوشی همراه و کامپیوتر و تماشای طولانی مدت تلویزیون از حداقل یک ساعت قبل از خواب تا حد امکان پرهیز کنید. این کار باعث می شود بتوانید خواب راحت و عمیقی داشته باشید و بدن شما در آرامش کامل تا صبح استراحت کند. مصرف غذاهای ساده و سبک می تواند زمینه ساز یک خواب خوب باشد. سعی کنید بین مصرف شام و زمان خواب حدود دو ساعت فاصله باشد. همچنین مصرف یک لیوان شیر گرم به داشتن یک خواب راحت کمک می کند.

قبل و پس از واکسن کدام مواد غذایی را بیشتر بخوریم؟

       قبل و بعد از واکسیناسیون مقدار زیادی آب و مایعات بنوشید، تامین آب بدن به میزان کافی قبل و بعد از تزریق واکسن کووید-۱۹ بسیار مهم است. مصرف مایعات کافی نه تنها سبب عملکرد بهتر بدن در شرایط واکسیناسیون می شود، بلکه از افت فشار خون در افرادی که معمولا ترس از آمپول و یا واکسن دارند نیز جلوگیری می کند.

      افرادی که مبتلا به بیماری های قلبی - عروقی، فشار خون بالا یا بیماری های ریوی هستند در خصوص میزان مصرف مایعات باید با پزشک خود مشورت کنند. مواد غذایی آبدار مانند میوه ها، سبزی ها، انواع سوپ و آبگوشت علاوه برکمک به تامین آب بدن، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کنند. به ویژه در صورت ایجاد تب بعد از واکسیناسیون، توصیه می شود مایعات و غذاهای آبدار به میزان فراوان نوشیده و میل شود. توجه کنید که نوشیدنی های شیرین مانند آب میوه هایی که دارای قند افزوده هستند و شربت های خیلی شیرین، نوشابه های گازدار و بطورکلی همه نوشیدنی های خیلی شیرین موجب تضعیف سیستم ایمنی و اختلال در عملکرد آن می شوند. بهترین نوشیدنی آب است. مصرف آب میوه تازه و طبیعی، دوغ کم نمک و بدون گاز ، شربت های خانگی کم شیرین نیز برای تامین آب بدن مناسب هستند.

     رعایت طولانی مدت یک رژیم غذایی سالم، پاسخ ایمنی بدن را بهبود می بخشد و به ما کمک کند تا علاوه بر مبارزه بهتر با عفونت ها، پاسخ ایمنی قوی تری به واکسیناسیون داشته باشیم. مصرف بیشتر غذاهای تازه و طبیعی مانند میوه ها، سبزی ها، ماهی های چرب، آجیل و مغز دانه ها به کارکرد بهتر سیستم ایمنی کمک کرده زیرا التهاب کمتری در بدن ایجاد می کند. مصرف غذاهای ضد التهاب قبل و پس از تزریق واکسن می تواند کمک کننده باشد.

      اضافه کردن چاشنی هایی مثل زنجبیل، نعناع فلفلی، دارچین، فلفل، زرد چوبه، سیر و پیاز در تهیه غذا به دلیل خاصیت ضد التهابی توصیه می شود. زردچوبه را می توان به چای نیز اضافه کرد. همچنین ماهی نوعی غذای ضد التهاب محسوب می شود. ماهی های چرب مانند ماهی آزاد، ساردین، شاه ماهی، قزل آلا، کپور و روغن کبد ماهی بیشترین امگا ۳ را بعنوان عامل ضد التهابی دارند. آجیل و انوع مغزها و دانه ها ( بادام، گردو، پسته، فندق، بادام زمینی و کنجد)، روغن کنجد و روغن زیتون نیز از مواد غذایی ضد التهاب محسوب می شوند.

 

خوردن سبزی و میوه فراموش نشود

      مصرف روزانه ۵-۳ واحد از گروه سبزی ها و ۴-۲ واحد از گروه میوه ها، آنتی اکسیدان ها شامل روی، سلنیم، ویتامین A و ویتامین C را که برای عملکرد بهتر سیستم ایمنی لازم هستند را تامین می کند. مصرف کافی سبزی ، سالاد و میوه قبل و پس از واکسیناسیون همراه با وعده های غذایی و در میان وعده ها توصیه می شود.

      مصرف روزانه مقادیر کافی از منابع غذایی پروتئین و جایگزین های آن شامل انواع حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت به ویژه گوشت سفید (مرغ، ماهی) نیز برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن توصیه می شود. منابع غذایی پروتئینی حاوی ریز مغذی هایی مانند روی و سلنیوم هستند که با خاصیت آنتی اکسیدانی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. شیر و لبنیات شامل ماست، پنیر و کشک نیز علاوه بر تامین کلسیم و فسفر، از منابع تامین پروتئین نیز هستند.

      ویتامین D تنها ویتامینی است که به مقدار لازم از منابع غذایی تامین نمی شود و براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت، لازم است ماهانه یک عدد مکمل ۵۰ هزارواحدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن (جز در مادران باردار که دوز روزانه ۱۰۰۰ واحدی دریافت می نمایند) مصرف شود. سایر ویتامین ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی و استفاده از گروه های غذایی اصلی شامل گروه نان و غلات (بویژه سبوس دار)، گروه میوه ها، گروه سبزی ها، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت و تخم مرغ و حبوبات تامین می شود و نیازی به استفاده از مکمل های ویتامینی نیست.

قبل و بعد از واکسیناسیون از چه غذاهایی پرهیز کنیم؟

      مصرف فست فودها، غذاهای چرب، سنگین و پرنمک و تنقلات شور و نوشیدنی های خیلی شیرین موجب تضعیف سیستم ایمنی شده و زمینه را برای ابتلا به بیماری ها از جمله کرونا فراهم می کند و همواره باید از مصرف بی رویه آنها اجتناب شود . توصیه می شود به منظور عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن، قبل و پس از واکسیناسیون از مصرف این گونه غذاها خودداری کنید.

       از مصرف روغن های نباتی جامد و نیمه جامد، روغن ها و چربی های حیوانی به دلیل تحریک و ایجاد التهاب پرهیز کنید.

راهکارهای تغذیه ای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون

       غالبأ عوارض ناشی از واکسن به طور معمول از ۱۲ ساعت تا کمتر از هفت روز بعد از تزریق واکسن به طور متغیر و خفیف در بعضی افراد ممکن است رخ  دهد و در موارد بسیار نادر برخی عوارض ممکن است یک ماه بعد از واکسیناسیون بروز یابد:

در صورت ایجاد تب

مایعات و غذاهای آبدار به میزان فراوان نوشیده و میل شود، رژیم غذایی حاوی میوه (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال)، سبزی ها (اسفناج، جعفری)، حبوبات، نان و غلات سبوس دار، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) برای تامین پتاسیم ناشی از تعریق زیاد در تب توصیه می شود.  همچنین مصرف منابع غذایی ویتامین های گروه B از جمله سبزی ها به ویژه برگ سبز و میوه ها، شیر و لبنیات (ماست، پنیر، دوغ ، کشک)، گوشت، دل و جگر، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات و مغزها فراموش نشود.

در صورت مواجهه با بدن درد و خستگی

      مصرف منابع غنی از امگا ۳ مانند ماهی بویژه ماهی های چرب، گردو، تخمه آفتابگردان و سایر مواد غذایی که خاصیت ضد التهابی دارند و مصرف منابع غذایی منیزیم شامل سبزی های برگ سبز، تخمه کدو، غلات کامل و حبوبات، بادام زمینی، شکلات تلخ و کاکائو توصیه می شود. مصرف ترکیبات حاوی کافئین مانند چای سیاه، چای سبز و قهوه، در حد دو فنجان در روز به رفع خستگی و دردهای منتشر بدن کمک می کند.

در صورت ضعف و بی حالی پس از واکسیناسیون

       منابع غذایی حاوی B۱، B۶ وB۱۲  شامل غلات کامل، گوشت، تخم مرغ و شیر و لبنیات و شربت عسل با کنترل قند خون در افراد دیابتیک و بیماران سرپایی، به کنترل ضعف و بی حالی کمک می کنند. افزودن دارچین و زنجبیل و سیاهدانه به غذاها در این موارد توصیه می شود.

تا زمانی که تهوع یا استفراغ دارید:

      از خوردن و آشامیدن هر ماده غذایی یا نوشیدنی پرهیز کنید. پس از توقف استفراغ، می توانید کمی مایعات رقیق مانند آب مرغ یا گوشت، آب سیب یا ژلاتین میل کنید. با گذشت هشت ساعت از قطع استفراغ، می توانید مصرف غذاهای جامد را شروع کنید. غذا باید بی بو، کم چرب و کم فیبر باشد؛ کمپوت سیب بدون شکر، مرغ پخته، موز، عصاره رقیق گوشت، نان تست و برشته، تخم مرغ آب پز و سفت، انواع آب میوه و سبزی، سیب زمینی، چوب شور، کراکر، برنج، غلات پخته، شربت و ماست؛ بعد از توقف استفراغ، بزرگسالان و کودکان بالاتر از سه سال می توانند تکه های کوچک یخ را هر ۱۰ تا ۲۰ دقیقه مک بزنند.

       مصرف تکه های میوه یخ زده یا آب میوه های رقیق شده همراه با یخ می تواند در کنترل تهوع مفید باشد. تعداد وعده های غذایی را افزایش و حجم غذا در هر وعده را کاهش دهید و از مصرف غذای سنگین خودداری کنید. از قرار گرفتن در معرض بوی غذاهایی که رایحه تندی دارند اجتناب کنید. غذاها را ترجیحا سرد یا هم دما با حرارت اتاق مصرف کنید. از تنقلات و غذاهای خشک، نشاسته ای و پرنمک مانند چوب شور، کراکر و سیب زمینی استفاده کنید. از آبنبات هایی با طعم نعناع یا لیمو استفاده کنید و  در نهایت بیشتر استراحت کنید.

در مواجهه با اسهال

       موز رسیده به دلیل داشتن املاح مفید به ویژه پتاسیم و فیبر پکتین که به تامین الکترولیت های از دست رفته در طول اسهال و جذب مایعات داخل روده ها کمک می کند. برنج سفید به راحتی در دستگاه گوارش هضم شده و به روده ها استراحت می دهد و سبب قوام دهی به مدفوع می شود. سیب پخته/ کمپوت سیب بدون شکر دستگاه گوارش سیب پخته را به راحتی هضم می کند. البته در صورت ابتلا به سندرم روده تحریک پذیر، کمپوت سیب بهتر است مصرف نشود.

در زمان اسهال، مصرف نان سفید بهتر از نان سبوسدار یا نان کامل یا نان قهوه ای است زیرا هضم آن در دستگاه گوارش مناسب تر است؛ پوره سیب زمینی آب پز یا بخارپز و نرم شده همراه با کمی نمک بدون افزودن روغن توصیه می شود. جوجه آب پز یا بخار پز، قوام ملایم و مناسبی ایجاد می کند و مواد مغذی لازم در شرایط اسهال را تامین می کند. ماست پروبیوتیک حاوی پروبیوتیک های ترمیم کننده سلول های جدار روده های آسیب دیده در طول اسهال است؛ سوپ مرغ غذای مناسبی برای زمان اسهال است که الکترولیت ها و مواد مغذی از دست رفته در اسهال را جبران می کند. مصرف مایعات به ویژه آب در طول روز برای جبران کم آبی بدن بدلیل اسهال در این افراد توصیه می شود.

 

در صورت رخداد یبوست

        مصرف غلات کامل که سبوس فراوان دارند مانند نان گندم کامل، برنج قهوه ای، جودوسر و غلات پرک شده، انواع حبوبات مانند عدس، انواع لوبیا، نخود و دانه سویا، مغزها مانند بادام، بادام زمینی، گردو و پسته، فندق ، مغز تخمه ها، میوه ها مانند انواع توت، سیب، پرتقال و گلابی، کیوی، انجیر، انگور، انواع آلو و زردآلو، انواع دانه های گیاهی نظیر تخم شربتی، خاکشیر و اسپرزه همراه با آب یا شربت کم شیرین، انواع سبزی ها مانند هویج، بروکلی، نخودفرنگی، کلم برگ سفید و قرمز، گل کلم، کاهو، سبزی خوردن، اسفناج، برگ چغندر، هویج یا زردک آب پز، کدوحلوایی آب پز، شلغم آب پز، به آب پز با اضافه کردن کمی عسل و زعفران ساییده ،خشکبار بویژه آلو بخارا، برگه آلو و انجیر خیسانده که قبل از خواب می توان دو سه عدد آن را با مقداری آب میل کرد، توصیه می شود.

در مواجهه با بی اشتهایی

       مصرف میوه ها و سبزی ها با تاکید بر سیب (بصورت پالوده)، انار، پرتقال، انجیر، لیموترش، انبه و کدو حلوایی ،چای لیمو زنجبیل، ادویه ها و گلپر (اضافه کردن در غذا)، سمنو، جوانه گندم و جوانه نخود، شیر برنج با سیاه دانه و کمی دارچین، شله زرد با خلال بادام و پسته، مغزها و خشکبار شامل فندق، گردو، پسته، بادام، توت خشک، نخود و کشمش، مویز و برگه میوه ها، اضافه کردن آرد برنج به انواع سوپ یا غذا فراموش نشود.

به دوستان وآشنایان خود توصیه کنید:

کلیه افراد بالای 18سال که سه ماه از تزریق دوز دوم واکسن کرونای آنها گذشته است بایستی در اسرع وقت دوز سوم را دریافت نمایند.
   
**  برای دریافت فایل های آموزشی بیشتر و کامل نر کلیک کنید

 

با آرزوی سلامتی و تندرستی

 معاونت دانشجویی

  مرکز بهداشت و درمان

 

 




شکرلله شکرلله شکرلله
خدایا شکرت به خاطر بارش برف...

شکرً لله ، شکرً لله ، شکرً لله...

خداوندا ! همانطور که با بارش رحمتت، آلودگیهای شهر را از بین بردی، رحمتی فرما تا آلودگیهای گناه هم از جامعه ما رخت بربندد ، خداوندا فرج آقا امام زمان عج را برسان که زندگی، هر چند در هوای آلوده سخت است ولی در جامعه رنگارنگ شده از گناهان، بسی سخت تر...

 

ببین باز می‌بارد آرام؛ برف
فریبا و رقصنده و رام؛ برف

عروسانه می‌آید از آسمان
در این حجله، آرام و پدرام؛ برف

جهان را سراسر سپیدی گرفت
به هر شاخه، هر شانه، هر بام؛ برف

نشسته به اندوه انبوه دشت
به بی‌برگی باغ ایام؛ برف

خزان هم به دامان مرگی خزید
کنون فصل سرد سرانجام؛ برف

فرو بسته یک شهر چشمان خویش
و می‌بارد آرام آرام؛ برف

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عکاس: محمود حسنی (کارشناس رصدخانه دانشگاه زنجان)




برگزاری دوره آموزشی با عنوان :
فنون ارتقاء انگیزش در کار

قابل توجه کارکنان و مدیران محترم دانشگاه

     دوره آموزشی با عنوان "فنون ارتقاء انگیزش در کار" به صورت الکترونیکی به شرح ذیل برگزار می شود. همکاران محترم بایستی پیش از شرکت در دوره ثبت نام در سامانه آموزشی به آدرس https://planning.znu.ac.ir/education  را انجام داده و پس از آن در دوره مذکور شرکت نمایند.

 

مدرس دوره: خانم دکتر فاطمه قاسم زاده

زمان برگزاری دوره: جلسه اول: 29 (دی ماه) و جلسه دوم : 6 (بهمن ماه) از ساعت 12 تا 14:30

آدرس سامانه جهت شرکت در دوره آموزشی: https://lms.znu.ac.ir

کاربری: کدملی

رمز عبور: کدملی

ضمناً در خصوص نحوه ورود به سامانه و بهره برداری از دوره مذکور رعایت موارد ذیل توصیه می شود:

  • جهت بهره مندی از محتوای دوره به صورت آنلاین استفاده از گوشی تلفن همراه بلامانع است.
  • جهت ورود به سامانه از مرورگر کروم استفاده شود.

 

                                                                                                    مدیریت برنامه، بودجه و توسعه مدیریت

 




قابل توجه دانشگاهیان محترم
فراخوان ثبت نام و تکمیل اطلاعات فعالان قرآنی دانشگاه زنجان اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان

به اطلاع دانشگاهیان محترم می رساند دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به منظور تشکیل بانک اطلاعات فعالان قرآنی دانشگاه اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان اقدام به فراخوان جهت ثبت نام و تکمیل اطلاعات فعالین قرآنی دانشگاه نموده است، بدین منظور علاقه مندان و فعالین قرآنی گرامی که در هریک از شاخه های حفظ، قرائت و تفسیر مهارت دارند، می توانند از طریق لینک زیر نسبت به تکمیل فرم اقدام نمایند:

https://znu.nahad.ir/qurani

شایان ذکر است تکمیل این اطلاعات، ضمن بهبود برنامه ریزی فعالیت های قرآنی در دانشگاه، زمینه ای جهت هم افزایی و هم اندیشی فعالین قرآنی مهیا خواهد ساخت.




برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه
برگزاری وبینار آموزشی تغذیه برای دانشجویان

لینک کارگاه: VC.ZUMS.ac.ir/health adobe connect

زمانبندی برگزاری دوره آموزشی تغذیه برای دانشجویان:




طرح ولایت
ثبت نام دوره مجازی طرح ولایت مختص دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای کشور

راهنما:

جهت مشاهده طرح لطفا اینجا کلیک فرمایید.
 




کارگاه های آموزشی مرکز بهداشت روان و مشاوره دانشگاه
ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم حراست دانشگاه های استان زنجان

وبینارهای آموزشی مراکز مشاوره دانشجویی منطقه 3 کشور

ویژه اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها، کارکنان حراست، دانشجویان و همیاران سلامت روان دانشگاه های استان زنجان و روانشناسان و مشاوران مراکز مشاوره دانشجویی منطقه سه کشور

زمان: بهمن ماه و اسفند ماه 1400 به صورت حضوری /مجازی و تمامی کارگاه ها برای شرکت کنندگان بصورت رایگان می باشد.

نحوه ثبت نام:

تماس با شماره های 02433052311

09144463609(صرفا پیام/واتساپ)

مهلت ثبت نام: تا دوم بهمن ماه

در فضای Adobe connect/ بعد از ورود، نام و نام خانوادگی خود را به انگلیسی وارد نموده و با گزینه مهمان (Gust)وارد شوید).

آدرس لینک کارگاه:

https:ac1.znu.ac.ir/class-4001280927_01

برای تمامی شرکت کنندگان در کارگاه های آموزشی، گواهی معتبر از طرف مرکز مشاوره دانشگاه صادر می گردد.




برگزاری دوره آموزشی با عنوان :
فنون ارتقاء انگیزش در کار

قابل توجه کارکنان و مدیران محترم دانشگاه

     دوره آموزشی با عنوان "فنون ارتقاء انگیزش در کار" به صورت الکترونیکی به شرح ذیل برگزار می شود. همکاران محترم بایستی پیش از شرکت در دوره ثبت نام در سامانه آموزشی به آدرس https://planning.znu.ac.ir/education  را انجام داده و پس از آن در دوره مذکور شرکت نمایند.

 

مدرس دوره: خانم دکتر فاطمه قاسم زاده

زمان برگزاری دوره: جلسه اول: 29 (دی ماه) و جلسه دوم : 6 (بهمن ماه) از ساعت 12 تا 14:30

آدرس سامانه جهت شرکت در دوره آموزشی: https://lms.znu.ac.ir

کاربری: کدملی

رمز عبور: کدملی

ضمناً در خصوص نحوه ورود به سامانه و بهره برداری از دوره مذکور رعایت موارد ذیل توصیه می شود:

  • جهت بهره مندی از محتوای دوره به صورت آنلاین استفاده از گوشی تلفن همراه بلامانع است.
  • جهت ورود به سامانه از مرورگر کروم استفاده شود.

 

                                                                                                    مدیریت برنامه، بودجه و توسعه مدیریت




لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق دور سوم واکسن کرونا
برای مقابله با موج ششم

 

 

با آرزوی سلامتی و تندرستی

 معاونت دانشجویی

  مرکز بهداشت و درمان




کسب مقام سوم مسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش
عالی کشور گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی توسط جناب آقای سبحان ساعدی دانشجوی دانشگاه زنجان

مسابقات همگانی شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی کشور گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد. در این مسابقات 255 دانشجوی دختر و پسر از  50 دانشگاه کشور در دو جدول جداگانه با هم به رقابت پرداختند.
این مسابقات در دو بخش دختران و پسران برگزار شد و 173 دانشجوی پسر، در 13 دور و 82 دانشجوی دختر در 11 دور و به روش سوئیسی با هم به رقابت پرداختند.
در پایان رقابت ها سیده ملیحه احمدی از دانشگاه کوثر برگزیده اول بخش دختران شد و استاد بین الملی آناهیتا غلامی اوریمی از دانشگاه تهران برگزیده دوم و استاد بین المللی بانوان وصال حامدی نیا  از دانشگاه تهران نیز برگزیده سوم شد.

 همچنین در بخش پسران، مهدی غلامی اوریمی از دانشگاه تهران برگزیده اول، مرتضی امیرخانلو از پردیس امام علی برگزیده دوم  و سبحان ساعدی از دانشگاه زنجان  برگزیده سوم شد.

به منظور اطمینان از کیفیت رقابت ها، فرایندهای لازم ناظر بر راستی­آزمایی و استعلام از مراجع مربوطه و آنالیز دقیق بازی­ها توسط تیم داوری انجام شد




اطلاعیه در خصوص انتخابات مسوولین کمیته های ورزشی همکاران دانشگاهی
اطلاعیه در خصوص انتخابات مسوولین کمیته های ورزشی همکاران دانشگاهی

انتخابات کمیته های ورزشی کارکنان

به استحضار کلیه همکاران دانشگاهی می رساند :

با توجه به نزدیکی دهه مبارک فجر و برگزاری مسابقات کارکنان به مناسبت بزرگداشت این ایام، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه (به دلیل اتمام مهلت ابلاغ مسئولین کمیته ها ی ورزشی قبلی در دو بخش خواهران و برادران)، ازمسئولین کمیته های قبلی به جز رشته های فوتسال (برادران) و والیبال (برادران و خواهران) ، استدعا دارد نسبت به برگزاری انتخابات رشته ورزشی خود اقدام و نتیجه انتخابات را با صورتجلسه تا تاریخ 29دیماه 1400  به این مدیریت جهت صدور ابلاغ اعلام نمایند.

با عنایت به استقبال بیشتر همکاران اعم از هیات علمی و غیر هیات علمی از رشته های فوتسال و والیبال ، تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد با نظارت مستقیم خود از بین علاقمندان به عضویت در این کمیته ها ثبت نام نماید. لذا از همکارانی که مایل به کاندیداتوری هستند تقاضا می شود درخواستهای خود را تا تاریخ 27 دیماه 1400 جهت بررسی در کمیته های موقت والیبال وفوتسال به مدیریت تربیت بدنی از طریق ارسال با سیستم اتوماسیون اداری، تحویل نمایند. صلاحیت فنی افراد توسط اعضاء کمیته موقت تعیین خواهد شد. درخواستها پس از بررسی در کمیته فنی موقت جهت برگزاری انتخابات از طریق وب سایت تربیت بدنی اطلاع رسانی خواهد شد.(شماره تلفن کارشناسان مدیریت جهت تماس: داخلی 2779 آقای زلفخانی 2324 خانم محمدی)

اعضاءکمیته فنی موقت فوتسال : آقایان دکتر زلفخانی ، موسی زلفخانی،دکتررحمانی، محمود خدیو ،دکتراجاقلو ، بهمن خلیلی پور

اعضاءکمیته فنی موقت والیبال (برادران): آقایان مهران محمدی ، دکتر قنبری ، پیمان اسماعیل نژاد، علی محمد اقدم، دکتر ملکی

اعضاءکمیته فنی موقت والیبال (خواهران): خانم ها صفیه اشرفی ، دکتر اکرم کریمی ، قمر عباسی ، دکتر یوزباشی، فاطمه محمدی

 شرایط برای کاندیداتوری:

1- حضوردرتمرینات رشته مربوطه حداقل 4 بار درماه

2-دارا بودن تخصص در رشته مربوطه 

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه




تبریک کسب مقام سوم مسابقات قهرمانی کشور دانشجویان دانشگاه های سراسر
کشور در رشته تنیس روی میز توسط دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه زنجان آقای کیان صحافی

مسابقات قهرمانی تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی امیر کبیر با مشارکت 55 نفر دانشجوی ورزشکار از 34 دانشگاه  و موسسه آموزش عالی که در سامانه ستاو ثبت نام کرده بودند، به صورت مسابقات زنجیره ای شامل تکنیک ها و تاکتیک های  پایه ای و پیشرفته برای دختران وپسران  برنامه ریزی شده بود برگزار گردید.

 در بخش دختران به ترتیب:

خانم شایسته باقری فرد  از دانشگاه شیراز مقام اول

خانم  زهرا بابایی مقدم از دانشگاه گیلان مقام دوم

خانم ها: آوا علیزاده از اروند آبادان و ملیکا عامر تاس از زند شیراز مشترکا مقام سوم

در بخش پسران به ترتیب:

آقای مسعود عزیزیان ازدانشگاه بوعلی همدان مقام اول

آقای امیر محمد فخیمی از دانشگاه شریف مقام دوم

آقایان:  کیان صحافی از دانشگاه زنجان و سجاد حسینی از غیر انتفاعی صنعتی سجاد  مشترکا مقام سوم را کسب کردند.