کتاب اساتید دانشگاه زنجان آقایان دکتر مرادی،دکتر شکری و دکتر بیات
توسط انتشارات دانشگاه زنجان چاپ شد

جهت سفارش و خرید کتابهای انتشارات دانشگاه زنجان به ادرس زیر مراجعه فرمایید.

pub.znu.ac.ir

دیدار با خانواده های معظم شهیدان بهرام بازرگان و بهرام علی حیدری

در آستانه برگزاری کنگره 3535 شهید استان و در ادامه دیدار با خانواده های معظم شهدا ، ریاست محترم دانشگاه بهمراه تعدادی از مسئولین دانشگاه و نمایندگان سپاه انصارالمهدی و بنیاد شهید استان با خانواده های معظم شهیدان بهرام بازرگان و بهرام علی حیدری دیدار نموده و با اهداء لوح سپاس و تندیس کنگره شهدا منقش به تصویر شهید مورد تجلیل و تکریم قراردادند.

لازم به توضیح است شهید بهرام بازرگان در 17 سالگی با عضویت بسیجی به جبهه اعزام شده و در سال 62 در منطقه مریوان به مقام والای شهادت نائل گشتند. پدر شهید در قید حیات می باشند

شهید بهرام علی حیدری متاهل بوده که با عضویت سپاهی در مناطق جنگی به دفعات مکرر حضور یافته و سرانجام در سال 67 در منطقه سردشت به مقام والای شهادت نائل گشتند. از شهید یک فرزند پسر به یادگار مانده که در زمان شهادت پدر 3 سال بیشتر نداشتند و مادر شهید در قید حیات می باشند.

اداره شاهد و ایثارگران دانشگاه زنجان

جهت مشاهده آلبوم تصاویر لطفا اینجا کلیک فرمایید.

قابل توجه دانشجویان دانشکده مهندسی
نحوه پیگیری مشکلات آموزشی و سامانه مجازی

مسابقات مجازی قهرمانی ایروبیک ژیمناستیک دانشجویان دختر
مسابقات مجازی قهرمانی ایروبیک ژیمناستیک دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

به اطلاع می رساند مسابقات مجازی قهرمانی ایروبیک ژیمناستیک دانشجویان دختر  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزار می گردد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر به بخشنامه  پیوست مراجعه کنید.

از علاقمندان به حضور در این دوره از مسابقات خواهشمند است با شماره داخلی 2324 سرکار خانم محمدی مسوول ورزش قهرمانی جهت صدور معرفی نامه و هماهنگی تماس حاصل نموده یا به شماره واتس اپ 09370043180 پیام ارسال نمایند.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر به آیین نامه پیوست مراجعه کنید.

آیین نامه

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی

مسابقات مجازی ووشو قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها
و موسسات آموزش عالی کشور در دو بخش تالو و ساندا برگزار می گردد.

به اطلاع می رساند مسابقات مجازی ووشو قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  در دو بخش تالو و ساندا به میزبانی دانشگاه قم برگزار می گردد.  شایان ذکر می باشد شرکت برای کلیه هنرجویان رشته های رزمی  آزاد و بلامانع می باشد.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر به آیین نامه پیوست مراجعه کنید.

آیین نامه

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی

لزوم برگزاری انتخابات
برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون های فرهنگی،هنری و اجتماعی

به اطلاع دبیران محترم کانونهای فرهنگی و هنری می رساند تا پایان مهرماه1400 فرصت دارند تا نسبت به برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون اقدام نمایند .

ویژه برنامه گرامیداشت چهل و یکمین سال هفته دفاع مقدس
بهمراه برنامه تجلیل و تکریم از همکاران رزمنده دوران دفاع مقدس

به اطلاع دانشجویان می رساند در صورت داشتن مشکل در سامانه مجازی. . .
-
به اطلاع دانشجویان می رساند در صورت داشتن مشکل در سامانه مجازی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید

خانم باقری ۴۵۳۵
خانم محمدی ۲۲۴۰
آقای قوامی ۲۲۶۸
خانم خالقی ۴۵۳۳
آقای مرادی ۲۴۸۱

قابل توجه دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی
-

قابل توجه دانشجویان کارشناسی تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی به اطلاع دانشجویان محترمی که از دروس ورودیهای جدید کارشناسی و کارشناسی ارشد درس انتخاب نموده اند میرساند کلاسهای دروس مذکور همزمان با شروع کلاسهای دانشجویان نو ورود برگزار خواهد شد.

آموزش دانشکده کشاورزی

قابل توجه دانشجویان دانشکده علوم
.
به اطلاع دانشجویانی که با ورودی های جدید کارشناسی و ارشد واحد درسی اخذ نمودند می رساند؛ کلاسهای مذکور پس از ثبت نام دانشجویان جدید الورود برگزار خواهد شد که متعاقبا اطلاع رسانی می شود.

تسلیت درگذشت همکار عزیز شادروان دکتر یوسف قدیمی
.

صد جلوه شیدائی در "موزه" تماشایی است

در باغ قدیم عشق هر چند " قدیمی" نیست

در گذشت مرحوم مغفور دکتر یوسف قدیمی، عضو هیات علمی بازنشسته دانشگاه زنجان و موسس موزه دانشگاه که یادگاری از تعلق خاطر آن انسان خستگی ناپذیر و نیک اندیش به پویایی و پیشرفت کشور است را به خانواده داغدارش و جامعه دانشگاهی کشور سوگمندانه تسلیت عرض می نمائیم.

از طرف همکاران پژوهشکده فناوری های نوین زیستی دانشگاه زنجان

برگزاری کلاسهای دروس غیر فعال 1-400
کلاسهای دروس غیر فعال 1-400 همزمان به دانشجویان نو ورود بر گزار خواهد شد.

برگزاری کلاسهای دروس غیر فعال 1-400

به اطلاع دانشجویان محترمی که از دروس ورودی های جدید کارشناسی و کارشناسی ارشد درس انتخاب کرده اند می رساند ، کلاسهای مذکور همزمان با شروع کلاسهای دانشجویان نو ورود برگزار خواهد شد.

آموزش دانشکده علوم انسانی

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده مهندسی
عدم تشکیل برخی از کلاس ها

جهت مشاهده دروس کلیک کنید