16 آذر

روز جهانی خاک
خاک را زنده نگه داریم و تنوع زیستی خاک را حفظ کنیم

به مناسبت فرارسیدن شانزده آذرماه
و نقش موثر دانشجویان در رابطه با حمایت از کالای ایرانی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز

لینک دریافت مقالات در رابطه با حمایت از کالای ایرانی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز

جلسه معارفه دانشجویان ورودی های جدید
گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی

خدمات از راه دور کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد

جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید گروه علوم دامی

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید گروه علوم دامی

( مورخ 1399/09/12 ساعت 12:30 الی 14 )

در سامانه نیما

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود گروه ترویج، ارتباطات و توسعه روستایی

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود گروه ترویج، ارتباطات و توسعه روستایی

زمان: روز پنج شنبه ۱۳ آذرماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۰ تا ۱۲

در سامانه نیما

جلسه دفاع از رساله دکتری
عنوان :ادراک و رفتار سازگاری کشاورزان در ارتباط با تغییرات اقلیمی و ارایه الگویی برای آموزش و توانمندسازی. . .

جلسه دفاع از رساله دکتری

عنوان : ادراک و رفتار سازگاری کشاورزان در ارتباط با تغییرات اقلیمی و ارایه الگویی برای آموزش و توانمندسازی آنها در استان زنجان

ارائه کننده : زهرا هوشمندان مقدم فرد

دانشجوی رشته (گرایش) : ترویج و آموزش کشاورزی

استادان راهنما :دکتر علي شمس و دکتر جعفر یعقوبی

استادان مشاور :دکتر جلال صبا و دکتر حسین عساکره

روز :    چهارشنبه  مورخ : 12 آذرماه 1399     ساعت :  18      مکان : بصورت مجازي در سامانه نيما

پیام تسلیت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه زنجان
در پی شهادت مجاهد عرصه جهاد علمی و خودکفایی، دکتر محسن فخری‌زاده

«من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا»
میان مؤمنان، مردانی هستند که برسر پیمانی که با خدا بستند، صادقانه ایستادند؛ برخی پیمان خود را به آخر بردند و بعضی در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

باری دیگر یکی از فرزندان برومند و شایسته کشورمان که عمر بابرکت خود را در راه اعتلای پرچم اسلام و نام ایران صرف نمود شهد شیرین شهادت را نوشید و روح بلندش آسمانی شد.

شهادت سردار سرافراز پژوهش و نوآوری، شهید دکتر محسن فخری زاده مهابادی، موجی از اندوه همراه با خشم از این اقدام تروریستی و غیرانسانی را به همراه داشت و بی تردید ترور دانشمندان ایرانی، نمادی آشکار از شکست و زبونی دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی در برابر پیشرفت‌های علمی، سیاسی، دفاعی و... است که آنان را به انتقام جویی از ملت مقاوم ایران اسلامی با این نوع از جنایت‌های کثیف وادار کرده است. دشمنان بدانند که با شهادت فخری زاده‌ها، هیچ خللی در اراده پولادین ملت بزرگ ایران در مسیر توسعه و پیشرفت ایجاد نخواهد شد و سنت و مشیت الهی نشان از آن دارد که خون پاک شهدا، الهام بخش جوانان این مرز و بوم و ملل مظلوم جهان و محرّک قلوب مومنین درجهت اعتلا و سرافرازی همه جانبه میهن اسلامی و مقاومت ملل مظلوم و مستضعفان خواهد بود.
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه زنجان ضمن تبریک و تسلیت شهادت این دانشمند صنعت هسته ای و دفاعی به محضر حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه)، فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی)، خانواده گرانقدر آن شهید و ملت شهید پرور ایران اسلامی، برای این شهید عزیز همنشینی با سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و برای بازماندگان صبر جمیل از درگاه ایزد منان مسالت دارد.

والعاقبه للمتقین

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه زنجان

هم اندیشی آنلاین اساتید با امتیاز فرهنگی، چهارشنبه 12 آذر، ساعت 9 صبح
با موضوع "برنامه های گذشته، حال و آتی پژوهش در دانشگاه زنجان" با حضور دکتر داودی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه

به اطلاع اساتید محترم دانشگاه زنجان می رساند دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه با توجه به عدم امکان برگزاری حضوری جلسات هم اندیشی اساتید، از این پس تا عادی سازی شرایط، نشست های هم اندیشی را به صورت مجازی و در سامانه نیما برگزار خواهد نمود. لذا همانند نشست های حضوری، ضوابطی که در نشست های مجازی و فرایند صدور گواهی نشست ها وجود دارد در این اجمال اعلام می گردد تا اساتید محترم با مطالعه آنها و آگاهی از مفاد و ضوابط در این نشست ها حضور یابند:

• مدت زمان هر نشست 120 دقیقه می باشد. سامانه به صورت خودکار مدت حضور اساتید در نشست را محاسبه می کند. در صورتیکه اساتید حداقل دو سوم مدت زمان فوق (80 دقیقه) در نشست حضور داشته باشند، امکان صدور گواهی مهیا خواهد شد.
  • در انتهای هر نشست تعدادی سوال چند گزینه ای از مباحث مطرح و نیز سوالاتی با عنوان نظرخواهی در سامانه بارگذاری می شود، در صورتیکه اساتید محترم به 50 درصد گزینه ها پاسخ داده باشند، صدور گواهی قطعی خواهد شد.
  • گواهی دوره صرفا برای اساتید ثبت نام کننده در دوره صادر خواهد شد. سایر اساتید بزرگوار به صورت مستمع آزاد می توانند در دوره شرکت نمایند اما گواهی برایشان صادر نخواهد شد.
  • امتیاز نشست های هم اندیشی مجازی نیز معادل امتیاز نشست های هم اندیشی حضوری خواهد بود.
  • اساتید برای شرکت در نشست با یوزر پسورد استادی خود همچون کلاس‌های مجازی در ساعت مقرر می‌توانند در این نشست به صورت مجازی حضور داشته باشد.
  • در طول زمان برگزاری نشست، اساتیدی که مایل به صحبت و یا اعلام نظر یا مشارکت در پرسش و پاسخ باشند، می توانند در بخش یاداشت ها در سامانه مربوطه، نام خود یا سوال را مطرح نمایند تا مدیر جلسه، ضمن یاداشت آنها، به ترتیب در بخش پرسش و پاسخ سوالات را برای مدرس نشست مطرح نماید و یا امکان مکالمه را فراهم آورد.
  • زمان برگزاری: چهارشنبه 12 آذر، ساعت 9 الی 11
  • زمان ثبت نام: 7 الی 12 آذر
  • نحوه ثبت نام: ارسال نام و نام خانوادگی و شماره ملی به همراه عبارت "هم اندیشی اساتید" به سامانه پیامکی 30009900092455

اساتید دانشگاه زنجان در میان 2 درصد افراد پراستناد

دانشگاه استنفورد اخیراً اسامی 2 درصد افراد پراستناد در ۲۲ رشته علمی را منتشر کرده است. در این لیست جامع  159،683 نفری که ۴۳۳ نفر از آنها دانشمندان ایرانی هستند آقایان دکتر علی رمضانی و دکتر صالح مبین از دانشگاه زنجان حضور دارند.

این پایگاه داده شامل 2 درصد دانشمندان برتر جهان از زمینه های مختلف بر اساس شاخص کامپوزیت c که آن هم بر اساس شاخص های استانداری مثل اطلاعات مربوط به تعداد استنادها ، H -Index و تألیف مشترک است که به تازگی در PloS Biology منتشر شده است.

گروه هنر دانشگاه فنی و حرفه ای با همکاری گروه هنر دانشگاه زنجان برگزار می کند
اهمیت تصویر در دوره معاصر، زمان: چهارشنبه 5 آذر ماه ساعت 12