زمان برگزاری آزمون جامع دکتری فلسفه
روز شنبه مورخ 1403/4/2 ساعت 9 صبح در دفتر گروه فلسفه برگزار خواهد شد.

جلسه دفاع از پایان نامه با عنوان نمای طیفی جو میانی سیماهای تاج خورشی
شنبه ۱۴۰۳/۰۴/۰۲ ساعت ۱۰ سالن سمینار ساختمان شماره ۴ دانشکده علوم
ارائه‌دهنده: راضیه حسینی اساتید راهنما: دکتر حسین صفری/ دکتر پرادیپ کی‌شاپ استاد مشاور: دکتر نسیبه علیپورراد

استخدام در شرکت سپهر پلاستیک پدیده
دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی مکانیک

شرکت "سپهر پلاستیک پدیده" زیر مجموعه هلدینگ گلرنگ در نظر دارد به منظور تکمیل نیروی انسانی خود از بین دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مهندسی مکانیک اقدام به جذب نیرو نماید.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به کارشناس گروه مکانیک مراجعه نمایند.

برگزاره امتحانات دانشکده علوم انسانی
قوانین و مقررات و زمان برگزاری امتحانات دانشکده علوم انسانی

لینک برنامه امتحانات

موفقیت دانشجویان گروه مهندسی در اخذ بورسیه صنعتی
شرکت ایران‌ترانسفو

در قالب تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت ایران ترانسفو و دانشگاه زنجان، و بعد از انجام مصاحبه تخصصی از میان دانشجویان برتر دانشکده مهندسی، دو نفر از دانشجویان گروه مهندسی مکانیک،

آقای پویا نظمی و خانم پانیذ جوادی

موفق به اخذ تأییدیه بورسیه صنعتی شرکت ایران‌ترانسفو شدند.

ضمن تبریک این موفقیت به این عزیزان، برای همه دانشجویان دانشکده مهندسی آرزوی موفقیت داریم.

برنامه استخر دانشگاه در ایام تابستان
لطفا به تغییرات زمان اداری دانشگاه که در برنامه ذکر گردیده دقت بفرمایید

توجه : زمان هر سانس با احتساب زمان دوش گرفته 75 دقیقه می باشد. در صورت تاخیر از شما هزینه زمان تاخیر اخذ خواهد شد.

(از 75 دقیقه زمان هر سانس، 60 دقیقه جهت استفاده از استخر و 15 دقیقه جهت دوش گرفتن و خروج در نظر گرفته شده است.)

هزینه هرسانس:

دانشجویان : هر سانس 5 هزار تومان (هزینه تاخیر دقیقه ای 300 تومان)

کارکنان و اعضای درجه یک خانواده (همسر، فرزند، پدر و مادر) هر سانس 10هزار تومان (هزینه تاخیر دقیقه ای 500تومان)

اعضای هیات علمی و اعضای درجه یک خانواده (همسر، فرزند، پدر و مادر) هر سانس 14هزار تومان (هزینه تاخیر دقیقه ای 600تومان)

میهمان و آزاد: هر سانس 80 هزار تومان (هزینه تاخیر دقیقه ای 1350تومان)
دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه : هر سانس 30 هزار تومان
کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه : هر سانس 35 هزار تومان

ارائه کارت احراز هویت برای تمامی مراجعه کنندگان به استخر ضرورری می باشد و در صورت عدم ارائه کارت شناسایی مبلغ بلیط با نرخ سانس آزاد دریافت خواهد شد.

دانشجویان : کارت دانشجویی

همکاران دانشگاهی : کارت پرسنلی و خانواده درجه یک کارت ملی یا شناسنامه
تذکر:

- در سانس های مربوط به پرسنل، پذیرش همراه درجه یک (پدر،مادر،همسر و فرزند) فقط با ارائه مدارک اهراز هویت امکانپذیر می باشد.

- در سانس های دانشجویی پذیرش مهمان امکان پذیر نمی باشد.

-آخرین ساعت پذیرش ساعت 21 می باشد و استخر در ساعت 22 می بایست بطور کامل تخلیه و تحویل پیمانکار گردد.

شماره تماس داخلی استخر 2694

مدیر داخلی بخش بانوان : سرکارخانم مبینا شامی 09199818937

مدیر بخش آقایان : جناب آقای بهزاد پیری 09122418448

نظرات و شکایات :33052324

اطلاعیه

به اطلاع همکاران محترم دانشگاهی و بازنشستگان محترم می رساند  پذیرش شما عزیزان در استخر دانشگاه فقط از طریق کارت های استخر ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه زنجان امکان پذیر خواهد بود.

لطفا در صورت تمایل به استفاده از استخر دانشگاه، جهت دریافت کارت در زمان اداری به ساختمان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید.

گفتنی است برای استفاده از هر کارت بازه زمانی سه ماهه در نظر گرفته شده است.

مبلغ کارت 12 جلسه برای کارمندان: 120هزار تومان و اعضای رسمی هیات علمی 168 هزار تومان می باشد.

دستگاه کارت خوان در مدیریت تربیت بدنی موجود است.

شماره داخلی در صورت نیاز 2324

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه

قابل توجه دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه ها در بازه زمانی تابستان
ثبت نام اولیه جهت برگزاری کلاس های بدنسازی، فیتنس و آمادگی جسمانی ویژه دانشجویان ساکن در خوابگاه ها- دختران

اطلاعیه
قابل توجه دانشجویان دختر ساکن خوابگاه در بازه زمانی تابستان

در صورت علاقمندی به حضور در کلاس های بدنسازی، فیتنس و آمادگی جسمانی، یوگا در ایام تابستان، خواهشمند است جهت ثبت نام بصورت حضوری به ساختمان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه- سرکار خانم محمدی- مراجعه فرمایید.

دفتر فناوری و ارتباط با جامعه
برگزار کرد

مراسم مسابقه ارائه پایان‌نامه‌ها و بروندادهای فناورانه در 3 دقیقه‌ برای تعیین پایان‌نامه و بروندادهای برتر در حاشیه «نخستین کنفرانس ملی توسعه همکاری‌های صنعت و دانشگاه» روز شنبه مورخ 12/03/1403 از ساعت 10 تا 12:30 در سالن سهروردی دانشگاه زنجان برگزار کردید. شرکت کنندگان این مسابقه از دانشگاه‌های زنجان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی زنجان و دانشگاه پیام‌نور زنجان بوند و به مدت 2 ساعت به رقابت با یکدیگر پرداختند. این مسابقه بیش از 40 نفر ثبت‌نام کننده و بیش از 25 نفر شرکت کننده در روز مسابقه داشت. داوران و مهمانان این رویداد از اعضای هیات علمی دانشگاه و نمایندگان شرکت سپهر پلاستیک، شرکت فرش سهند، بسیج اساتید استان زنجان و نیروی انتظامی استان زنجان تشکیل شد. در مراسم تقدیر از پایان‌نامه‌ها و بروندادهای فناورانه در 3 دقیقه‌ به سه نفر اول یک تخته فرش و 5 میلیون تومان گرنت فناورانه از سوی سازمان ها و شرکت های حامی مسابقه اهدا شد. نفرات برتر مسابقه به ترتیب اول تا سوم به شرح ذیل می‌باشند:

1- سرکار خانم معصومه محمدی الموتی از گروه مهندسی صنایع غذایی دانشگاه زنجان؛ عنوان پایان‌نامه " تولید بیونانوکامپوزیت نشاسته-نانو تیتانیوم دی اکسید- اکسید آهن به وسیله اصلاح نوری و ارزیابی خصوصیات کاربردی آن به عنوان بسته‌بندی فعال مواد غذایی"، استاد راهنما دکتر ایمان شهابی قهفرخی

2- جناب آقای کوشان محسن‌وند از گروه فیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان؛ عنوان پایان‌نامه " تصویربرداری سه بعدی انتگرالی از نمونه‌های نگه داشته شده در تله آکوستیکی"، استاد راهنما دکتر علیرضا مرادی

3- سرکار خانم نگین قطب‌الدین از گروه شیمی دانشگاه زنجان؛ عنوان پایان‌نامه " تهیه بطری پلی‌اتیلن ترفتالات مقاوم به پرتو فرابنفش (UV)حاوی نانو ذرات جاذب UV و بررسی کارایی آن‌ها"، استاد راهنما دکتر هدی نصیرا

وبینار کشوری
ازدواج رضایت بخش و پایدار

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه الزهرا برگزار میکند:

عنوان وبینار: ازدواج رضایت بخش و پایدار

مدرس: سرکار خانم خدا کرمی( کارشناسی ارشد مشاوره خانواده)

ساعت: 14:30 الی 16