اخبارامور دانشجویان شاهد و ایثارگر

دانشجويان شاهد و ايثارگر ويژه خواهران

برگزاري اردوي مشهد مقدس دانشجويان شاهد وايثارگر

ويژه خواهران

اداره امور دانشجويان شاهدوايثارگر با همكاري كانون علمي، فرهنگي ايثار طبق سنوات گذشته اقدام به برگزاري اردوي زيارتي مشهد مقدس همراه با مسابقات فرهنگي و فوق برنامه ها  از مورخ 20/12/95 لغايت 25/12/95 ويژه خواهران  با هزينه 1.500.000  ريال برگزار مي كند.

دانشجوياني كه علاقمند به شركت در اين اردو مي باشند تا روز چهارشنبه مورخ 27/11/95 به امور دانشجويان شاهدوايثارگر واقع در ساختمان مركزي دانشگاه زنجان به همراه هزينه اعلام شده  و كارت ملي ، مراجعه و ثبت نام نمايند.

سفر با قطارهای تخت خوابی خواهد بود.

اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

اداره كل امور دانشجويان شاهدو ايثارگر

دانشگاه زنجان

ديدار مسئولين دانشگاه زنجان با همكار بازنشسته
جانباز دفاع مقدس حاج محمد سراجي وطن

مسئولين دانشگاه زنجان با همكار بازنشسته جانباز دفاع مقدس جناب آقاي حاج محمد سراجي وطن  ديدار نمودند

اين برنامه كه در غالب برنامه ديدار با اسوه هاي مقاومت از طرف ستاد شاهد دانشگاه برگزار گرديد.

در اين ديدار كه با حضور جمعي از مسئولين و مديران دانشگاه و بنيادشهيد وامورايثارگران استان برگزار شد ، حاضران خاطراتي از زمان حضور آقاي سراجي در دانشگاه بيان كردند و برخي از همكاران خاطراتي از زمان جنگ را نيز يادآوري نمودند. و حجه الاسلام حاج آقاي قهرماني مسئول محترم نهاد رهبري در سخناني ، امنيت و آرامش و اقتدار و عظمت كشور و جامعه اسلامي را مرهون فداكاري جانبازان ، آزادگان و شهدا دانستند و در انتها آقاي دكتر ملكي معاون محترم اداري و مالي لوح تقدير و هديه اي به پاس خدمات و ايثارگري آقاي سراجي به ايشان اهدا نمودند.

براي مشاهده تصاوير اينجا كليك فرماييد.

نشست صميمي ايثارگران دانشگاه زنجان
با معاون محترم اداري-مالي دانشگاه

اين نشست كه به مناسبت دهه مبارك فجردر يك جو صميمي برگزار گرديد پس از تلاوت آياتي چند از كلام ا.. مجيد ، آقاي حسني مدير شاهد و ايثارگر دانشگاه به گزارشي از آمار كاركنان شاهد و ايثارگر اشاره کرده و بیان نمودند که دانشگاه زنجان مفتخر است که 105 نفر از دانشگاهیان اعم از اعضای محترم هیات علمی و کارکنان گرامی از ایثارگران شاغل دانشگاه زنجان هستند که مایه مباهات و افتخار است

همکاران شاهد و ایثارگر

آزاده :   2نفر

هیات علمی 1 نفر  - کارکنان 1 نفر

جانباز : 26 نفر

هیات علمی 11 نفر -  کارکنان 15 نفر

رزمنده :  35 نفر

هیات علمی 12 نفر  - کارکنان 23 نفر

خانواده شهدا :  42 نفر

هیات علمی 5 نفر – 4 نفر فرزند شهید و 2 نفرخواهرو برادرشهید

کارکنان 36 نفر:  1 نفر پدرشهید– 5 نفر فرزند شهید– 35 نفر خواهر و برادر شهید

و خواستار ادامه چنين نشستهايي گرديد و از همه ايثارگران دانشگاه اعم از هيات علمي و كاركنان خواست كه مشاركت بيشتري در برنامه ها بعمل آورند و از هویت گریزی بپرهیزند . سپس آقاي دكتر ملكي معاون محترم اداري ومالي دانشگاه ضمن تشكر از حضور ايثارگران عزيز در اين نشست ، به نقش فرهنگ ايثار و شهادت در پيروزي انقلاب و همچنين در دفاع مقدس و پس از آن اشاره ، و مطالب مبسوطي در اين خصوص بيان نمودندوازهمه ایثارگران خواستند که به ابن عزتمندی خود افتخار نموده وبا سربلندی برای تحقق آرمانهای انقلاب قدم بردارند . سپس حضار محترم ضمن معرفي خود و نوع ايثارگريشان ، خاطرات يا مطالبي بيان كردند و همه حاضرين نسبت به ادامه اين چنين نشست هايي تاكيد نمودند.

براي مشاده تصاوير اينجا كليك فرماييد.

نشست صميمي همكاران ايثارگر دانشگاه زنجان
به مناسبت گراميداشت دهمه مبارك فجر

ديدار با اسوه هاي مقاومت
ديدار مسئولين دانشگاه زنجان با جانباز عزيز حاج نادر سعيدي

مسئولین و برخی از اعضای ستاد شاهد دانشگاه زنجان با یکی از اسوه های مقاومت جانباز 60%  آقای حاج نادر سعیدی دیدار نمودند

این جانباز عزیز  در سال 1361 در عملیات خیبر در منطقه جزیره مجنون از نا حیه مجروحیت کامل یک چشم و سمت راست بدن مجروح شدند

این برنامه  در غالب دیدار با اسوه های مقاومت ، جانبازان 60 ، 70 %  دوران دفاع مقدس با حضور معاونین ، مدیران دانشگاه و همچنین مسئولین بنیاد شهیدو امورایثارگران استان انجام گرفت

در ضمن دختر این جانباز سرافراز دانشجوی کارشناسی ارشد و معدل الف دانشگاه زنجان می باشند

در این دیدار ابتدا آقای حسنی مدیر اموردانشجویان شاهدوایثارگرنیز ضمن ابراز محبت به حاج آقای سعیدی و رساندن سلام آقای دکتر جمشیدی و عذرخواهی از بابت عدم حضورایشان ، حاضرین را معرفی نموده وسپس آقای ادیب مسئول آموزش عالی بنیادشهید به معرفی و شرح حالی از دوران جانبازی آقای سعیدی پرداختند و بعد از آن آقای دکتر ملکی معاون محترم اداری مالی دانشگاه در بیاناتی به مقام شامخ جانبازان عزیز ادای احترام نموده و بیان داشتند که این جانبازان با ایثارگریهای خود امنیت و آرامش این کشوراسلامی را به ثبات رسانده و همه ما مدیون ایثارگریهای این عزیزان و زحمات و مشقات خانواده ی آنان هستیم وسپس آقای دکتر نجفیان معاون محترم دانشجوئی ابراز داشتند که با این دیدار ها خاطرات دوران دفاع مقدس در ذهن ها تداعی می شود در ادامه دیدار حاج آقای سعیدی نیز خاطراتی مختصر از نحوه جانبازیشان را بیان کردند و در آخر برنامه هدیه و لوح تقدیری از طرف دکتر جمشیدی توسط دکتر نجفیان به آقای سعیدی اهدا و از ایثارگری های ایشان و زحمات خانواده محترمشان تقدیر و تشکر نمودند.

جهت ديدن آلبوم تصاوير اينجا كليك نماييد.

اموردانشجویان شاهدوایثارگر دانشگاه زنجان