اخبارامور دانشجویان شاهد و ایثارگر

برگزاري اردوي مشهد مقدس دانشجويان شاهد وايثارگر
ويژه خواهران

اداره کل امور دانشجويان شاهدوايثارگر با همكاري كانون علمي، فرهنگي ايثار طبق سنوات گذشته اقدام به برگزاري اردوي زيارتي مشهد مقدس همراه با مسابقات فرهنگي و فوق برنامه ها ازمورخ 97/12/21 لغايت 97/12/25 ويژه خواهران با هزينه 1.500.000 ريال برگزارميكند.

زمان حرکت : متعاقبا اعلام می شود

دانشجوياني كه علاقمند به شركت در اين اردو مي باشند تا روز دوشنبه مورخ 97/12/10 به اموردانشجويان شاهدوايثارگرواقع درسازمان مركزي دانشگاه زنجان به همراه هزينه اعلام شده وكارت ملي مراجعه وثبت نام نمايند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره (02433052232) تماس حاصل نمائید

سفربا قطارهای تختخوابی خواهد بود . اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

اداره كل امور دانشجويان شاهدو ايثارگر

دانشگاه زنجان

دیدار با خانواده های معظم شهدا
ديدار رياست محترم دانشگاه به همراه هيات رئيسه و اعضاي ستاد شاهد با خانواده معظم شهيد محمد بیات

دیدار با خانواده های معظم شهید محمد بیات

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در ادامه  برنامه دیدار با اسوه های مقاومت، در مورخ 16/11/ 97 ریاست محترم دانشگاه بهمراه اعضای محترم هیات رئیسه ، اعضای ستاد شاهد و برخی از مدیران دانشگاه و مسئولین بنیاد شهید وامورایثارگران استان ، به منظورارج نهادن به مقام والا و شامخ شهيد و شهادت و تكريم از يادگاران معظم و معززشهدا ، با خانواده معظم شهید محمدبیات برادرگرانقدر همکار عزیزمان آقای روح اله بیات دردانشکده مهندسی گروه برق با حضور در منزلشان و در فضای  خیلی صمیمی دیدار نمودند در این دیدارها خانواده  معظم شهید خاطراتی از شهیدان گرانقدرشان بیان کردند که ایشان در عملیات کربلای 8 در فروردین سال 66 در شلمچه مفقودالاثر گردیده و در تیرماه سال 75 بعد از 9 سال پیکر پاکشان به وطن برگشت ودرادامه ریاست دانشگاه خطاب به مادر گرامی شهید بیان کرده وتاکید نمودند امروز همه ما و پایداری مملکت ما مدیون خون شهدا و از خود گذشتگی های ایثارگران دردوران دفاع مقدس هست . این دیدارها به این منظور است که ما صبر و استقامت شما خانواده های معظم شهدا را فراموش نکردیم و نخواهیم کرد وآحاد جامعه همیشه قدردان شما عزیزان هستند و برخی از حاضرین نیز مطالبی  را بیان کردند ودرپایان دیدارها ریاست محترم دانشگاه با اهداء هدیه و لوح تقدیر از ایثارگریها و صبر و استقامت این خانواده محترم تجلیل بعمل آوردند.

امور شاهد و ايثارگران  دانشگاه زنجان

جهت مشاهده تصاویر لطفا اینجا کلیک فرمایید.

یو الله 22 بهمن گرامی باد
وعده دیدار ما حضور گسترده درصفوف راهپیمائی دشمن شکن 22 بهمن ساعت 9:30 صبح چهارراه امیرکبیر

زنجان در دوران انقلاب اسلامی ایران
چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دهه فجر مبارک باد

برای مشاهده فایل لطفا اینجا کلیک فرمایید.

دیدار با اسوه های مقاومت
ديدار رياست محترم دانشگاه به همراه هيات رئيسه و اعضاي ستاد شاهد با خانواده معظم شهيد کرمعلي قهرماني

دیدار با اسوه های مقاومت

در ادامه برنامه دیدار با اسوه های مقاومت، ریاست محترم دانشگاه بهمراه اعضای محترم هیات رئیسه ، اعضای ستاد شاهد و برخی از مدیران دانشگاه و مسئولین بنیاد شهید وامورایثارگران استان ، به منظورارج نهادن به مقام والا و شامخ شهيد و شهادت و تكريم از يادگاران معظم و معززشهدا ، با خانواده معظم شهید کرمعلی قهرمانی پدرگرانقدر همکار عزیزمان خانم دکتر زهرا قهرمانی(گروه باغبانی) با حضور در منزلشان دیدار نمودند در این دیدار خانواده معظم شهدا خاطراتی از شهید عزیز بیان داشتند که ایشان در عملیات والفجر مقدماتی در سال 61 در منطقه عملیلتی خیبر به شهادت رسیدند ودرادامه ریاست دانشگاه خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی بیان کرده وتاکید نمودند امروز همه ما مدیون خون شهدا و از خود گذشتگی های ایثارگران دردوران دفاع مقدس هستیم . این دیدارها به این منظور است که ما صبر و استقامت شما خانواده های معظم شهدا را فراموش نکردیم و نخواهیم کرد وآحاد جامعه همیشه قدردان شما عزیزان هستند و برخی از حاضرین نیز مطالبی را بیان کردند ودرپایان دیدار ریاست محترم دانشگاه با اهداء هدیه و لوح تقدیر از ایثارگریها و صبر و استقامت این عزیزان تجلیل بعمل آوردند.

امور شاهد و ايثارگران دانشگاه زنجان

جهت مشاهده تصاویر لطفا اینجا کلیک نمایید

برگزاري اردوي مشهد مقدس دانشجويان شاهد وايثارگر
ویژه برادران

اداره کل امور دانشجويان شاهدوايثارگر با همكاري كانون علمي، فرهنگي ايثار طبق سنوات گذشته اقدام به برگزاري اردوي زيارتي مشهد مقدس همراه با مسابقات فرهنگي و فوق برنامه ها ازمورخ 97/11/9 لغایت 97/11/13  ويژه برادران با هزينه 1.500.000 ريال برگزارمي كند.

زمان حرکت : متعاقبا اعلام می شود

دانشجوياني كه علاقمند به شركت در اين اردو مي باشند تا روز یکشنبه مورخ 97/10/30  به اموردانشجويان شاهدوايثارگرواقع درسازمان مركزي دانشگاه زنجان به همراه هزينه اعلام شده وكارت ملي مراجعه وثبت نام نمايند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره (02433052232) تماس حاصل نمائید

سفربا قطارهای تختخوابی خواهد بود . اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

اداره كل امور دانشجويان شاهدو ايثارگر

دانشگاه زنجان