اخبارمدیریت تربیت بدنی

جهت رفاه حال همکاران و مراجعه کنندگان محترم به استخر در مردادماه،
استخر دانشگاه تعطیل نمی باشد و مراجعه برای عموم آزاد میباشد. - شماره تماس استخر جهت اطلاع از سانس 33052694

جهت ثبت اثر انگشت برای استفاده از استخر دانشگاه خواهشمند است از تاریخ
2 شهریور ماه به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایید.

درخواست ارائه مدارک نجات غریق به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه
برای همکاری در استخر دانشگاه (دختران، پسران)دانشجویان و همکاران

اطلاعیه (دختران-پسران)

از دانشجویان و همکاران ارجمند که دارای مدرک نجات غریق از سوی فدراسیون نجات غریق می باشند و قصد همکاری با مدیریت تربیت دانشگاه و استخر دانشگاه را دارند، خواهشمند است مدارک خود را جهت بررسی و ارجاع، به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تحویل نمایند.

تغییر ساعات تمرینات ورزشی همکاران دانشگاهی (آقایان)
به روزهای زوج از ساعت 4 الی 6 عصر (کارکنان) و یکشنبه و سه شنبه ساعت 6 الی 8 عصر (اساتید) در سال 1398

اطلاعیه

احتراما"، بدینوسیله به استحضار همکاران دانشگاهی (آقایان) می رساند با توجه به درخواست های مکرر همکاران جهت افزایش جلسات استفاده از سالن های ورزشی و همچنین استفاده از استخر دانشگاه؛ با هماهنگی های به عمل آمده با گروه محترم تربیت بدنی و علوم ورزشی ، روزهای تمرینات کارکنان از تاریخ 1 تیرماه 1398 به روزهای زوج (شنبه، دوشنبه، چهارشنبه) ساعت 16 الی 18 برای کارکنان و روزهای فرد( یکشنبه،سه شنبه) ساعت 18 الی 20 برای اساتید در سالن ورزشی شماره1 دانشگاه تغییر یافت .

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه زنجان

اطلاعیه شماره 8 استخر دانشگاه
در خصوص امکان تهیه کارت پانچی در استخر برای استفاده خانواده ها

اطلاعیه

با توجه به درخواست همکاران ارجمند (اساتید و کارکنان) مبنی بر تغییر نحوه استفاده اعضای خانواده از استخر دانشگاه، مدیریت محترم استخر اقدام به تهیه کارت های پانچی برای ارائه خدمات بهینه تر به همکاران دانشگاهی نموده است، که با تهیه این کارت ها دیگر نیازی به استفاده از کارت پرسنلی همکاران توسط خانواده ها نخواهد بود. لذا همکاران متقاضی می توانند با در دست داشتن کارت پرسنلی اقدام به تهیه کارت های پانچی تا سقف 35 جلسه در ماه برای هر همکار با یارانه دانشگاهی در محل استخر برای اعضای خانواده نمایند. (لطفا دقت فرمایید که در هنگام تهیه کارت ها نیازی به پرداخت وجه نبوده و در پایان هر ماه سهم همکاران از حساب ایشان کسر و باقی با یارانه دانشگاهی پرداخت خواهد گردید.)

اطلاعیه شماره 7 استخر دانشگاه
ویژه همکاران دانشگاهی (اساتید و کارکنان)

همکاران محترم دانشگاهی(اساتید و کارکنان)

نظر به واگذاری استخر دانشگاه به بخش خصوص و اجازه مستآجر مبنی بر ارائه خدمات متنوع با تعرفه های مصوب قانونی هیئت شنا، خواهشمند است نسبت به تسویه هزینه کلاس های آموزشی با استخر اقدام فرمائید.

لازم به ذکر است برابر مصوبه هیئت رئیسه محترم دانشگاه شمول یارانه رفاهی صرفآ برای استفاده از سانس های آزاد همکاران و خانواده های محترم ایشان منظور گردیده است و امکان اعمال یارانه مذکور برای کلاس های آموزشی فراهم نمی باشد.

بدیهی است اداره تربیت بدنی رایزنی لازم با مدیریت محترم استخر را جهت اخذ حداکثر تخفیفات ممکنه خواهد داشت لیکن تصمیم نهایی در سقف تعرفه های مصوب قانونی، با مدیریت مجموعه مذکور خواهد بود.

فراخوان عضویت در تیم های ورزشی جهت اعزام به مسابقات تابستان98 پسران

قابل توجه دانشجویان ارجمند که علاقمند به عضویت در تیم های ورزشی بسکتبال، والیبال و فوتسال می باشند:

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه جهت تکمیل نمودن تیم های ورزشی خود در رشته های بسکتبال، والیبال، فوتسال در بخش پسران اقدام به جذب ورزشکار نموده است . لذا از کلیه علاقمندان جهت عضویت در تیم دانشگاه خواهشمند است، جهت تمرین و انجام تست ورودی طبق جدول زمانبندی شده ذیل الذکر خود را به مربیان مربوطه معرفی نمایند.
ملاک عضویت در تیم های ورزشی دانشگاه حضور در تمرینات و تایید مربی می باشد.

بسکتبال : روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 21.30-19.30 سالن شماره 2

والیبال: روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 21.30-19.30 سالن شماره 2

فوتسال: روز شنبه 25 ، دوشنبه 27 خرداد ماه در سالن شماره 1 دانشگاه ساعت 18 لغایت 20 ، تمرین و تست برای انتخاب تیم منتخب برگزار خواهد شد.

مراسم تودیع و معارفه مدیریت تربیت بدنی دانشگاه انجام شد

صبح دیروز یازدهم خرداد ماه با صدور حکمی از سوی معاونت محترم اداری و مالی، جناب آقای مهران محمدی به عنوان مدیر تربیت بدنی دانشگاه  منصوب شدند. همچنین از دکتر آقاعلی قاسم نیان در مدت تصدی مدیریت این حوزه تقدیر و تشکر بعمل آمد. در این مراسم که با حضور معاونت محترم دانشجویی ، مدیر امور دانشجویان و سایر همکاران حوزه معاونت دانشجویی برگزار گردید، ضمن ارائه گزارش عملکرد 5 ساله توسط جناب آقای دکتر قاسم نیان، جناب آقای دکتر حسینی در خصوص رویکرد اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای ورزش همگانی صحبت هایی ایراد نموده و بیان داشتندکه تمام تلاش حوزه دانشجویی برای بخش تربیت بدنی در راستای ترویج فرهنگ ورزش همگانی و ایجاد زیرساخت های آن خواهد بود.