Home :: Academic Members :: News

view:25202   Last Update: 2023-2-4

Ali Ganjloo

Publications in Journals

International ISI96.  Jafari, R., Zandi, M., Ganjloo, A.
Characterization of alginate-gelatin edible film containing anise (pimpinella anisum L.) essential oil
Journal of Polymers and the Environment  Accepted 2023.  
داخلي-ISC95.  حسنلو فرد، ز.، قره‌خاني، م.،  زندی، م.، روفه‌گري نژاد، ل.، گنجلو، ع
Kinetic modeling and artificial neural network approach for the modelling of Ohmic-assisted extraction of Falcaria vulgaris extract
علوم و صنایع غذائی ایران Vol. 19 Issue 131 (2023PP. 173-186. 
International ISI94.  L. Ebadi, Ali Ganjloo, H. Hamishekar, M. Bimakr
Fabrication and characterization of costmary essential oil loaded salep-polyvinyl alcohol fast-dissolving electrospun nanofibrous mats
Journal of Food Measurement and Characterization  Accepted 2023.  
داخلي-ISC93.  Parivash Zandi, Mandana Bimakr, Ali Ganjloo 
Optimization of microwave-assisted extraction of bioactive compounds from aerial parts of Catharanthus roseus L.
Innovative Food Technologies  Accepted 2022.  
International ISI92.   Jafari, R., Zandi, M., Ganjloo, A.
Effect of ultrasound and microwave pretreatments on extraction of anise (Pimpinella anisum L.) seed essential oil by ohmic-assisted hydrodistillation
Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants (2022) . 
International ISI91.  Karami, P., Zandi, M., Ganjloo, A.
Evaluation of key parameters during ohmic-assisted hydrodistillation of essential oil from aerial part of yarrow (Achillea millefolium L.) 
Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants (2022) . 
داخلي-ISC90.  Gasemi kia, A., Ganjloo, A., Bimakr, M.,
Optimization of Ultrasound-assisted Extraction of Fenugreek Seed Protein and Evaluation of Its Structural, Functional Properties and Antioxidant Activity
علوم و صنایع غذایی ایران  Accepted 2022.  
داخلي-ISC89.  Hadidi, F., Ganjloo, A., Fakoor, M.H.
Evaluation the Effect of Tragacanth Gum and Stevia on Physicochemical and Sensory Properties of Almond Milk-Based Non-Dairy Dessert during Cold Storage
علوم و صنایع غذایی ایران  Accepted 2022.  
International ISI88.  Ganjloo, A., Bimakr, M., Nazari, P.,
Process optimization for low-fat deep-fried zucchini slices preparation: Effect of aloe vera gel coating concentration, frying temperature and frying time
Journal of Food Processing and Preservation  Accepted 2022.  
International ISI87.  Tareh, V., Zarringhalami, S., Ganjloo, A.
Optimization of amaranth flour, whey protein powder and xanthan gum levels in the development of gluten–free Barbari bread using response surface methodology
Journal of Food Processing and Preservation  Accepted 2022.  
International ISI86.  Karami, P., Zandi, M., Ganjloo, A.
Evaluation of physicochemical, mechanical, and antimicrobial properties of gelatin-sodium alginate-yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil film
Journal of Food Processing and Preservation Vol. 46 Issue 7 (2022PP. 1-14. 
International ISI85.  Jafari, R., Zandi, M., Ganjloo, A.
Effect of gelatin- alginate coating containing anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on physicochemical and visual properties of zucchini (Cucurbita pepo L.) fruit during storage  
Journal of Food Processing and Preservation  Accepted 2022.  
داخلي-ISC84.  فریبا حدیدی، علی گنجلو، محمد هادی فکور
بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا
Optimization of Non-dairy Dessert Formulation based on Almond Milk Containing Tragacanth Gum and Stevia Sweetener
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1401.  
داخلي-ISC83.  زندی، م.، گنجلو، ع. بی‌مکر، م،
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدل‌سازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی
Ohmic assisted hydrodistillation extraction of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil and artificial neural network modeling of extraction kinetic  
مجله علوم و صنایع غذائی ایران دوره 18 شماره 120 (1400صفحات 173-186. 
داخلي-ISC82.  زندی، م.، گنجلو، ع. بی‌مکر، م.
درون‌پوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدل‌سازی ریاضی
Encapsulation of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil with sodium alginate and whey protein: Characterization, controlled release and mathematical modeling  
مجله علوم و صنایع غذائی ایران  در دست چاپ 1401.  
داخلي-ISC81.  زندی، م.، گنجلو، ع. بی‌مکر، م.
مدل‌سازی سینتیکی و بهینه‌سازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت
Kinetic modeling and optimization of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil extraction process of using ultrasound assisted hydrodistillation
مجله علوم و صنایع غذائی ایران  در دست چاپ 1401.  
داخلي-ISC80.  پروانه کرمی- محسن زندی- علی گنجلو
ارزیابی و مدل‌سازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم‌ فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیه‌سازهای غذایی  
Investigation and modeling of the release kinetics of yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil from gelatin-sodium alginate active film into food simulants  
مجله علوم و صنایع غذائی ایران  در دست چاپ 1401.  
داخلي-ISC79.  پروانه کرمی- محسن زندی- علی گنجلو
مدل‌سازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی  
Mathematical, fuzzy logic and artificial neural network modeling of extraction kinetics of essential oil from aerial parts of yarrow (Achillea millefolium L.) using ohmic-assisted hydrodistillation
مجله علوم و صنایع غذائی ایران  در دست چاپ 1401.  
داخلي-ISC78.  سمانه منجم، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
ارزیابی و مدل‌سازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگی‌های پس از برداشت گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دار شده با ژل تازه آلوئه‌ورا حین انبارمانی در دماهای مختلف
--  در دست چاپ 1399.  
داخلي-ISC77.  علیرضا همتی، علی گنجلو، کامبیز ورمیرا، ماندانا بی مکر 
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1401.  
داخلي-ISC76.  علیرضا همتی، علی گنجلو، کامبیز ورمیرا، ماندانا بی مکر 
تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیب شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر
علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1399.  
داخلي-ISC75.  علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر
بررسی خصیصه‌های رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین
Evaluation of Color and Texture Features of Low-calorie Doughnut Containing Maltodextrin using Machine Vision System
مجله علوم و صنایع غذائی ایران دوره 19 شماره 125 (1401صفحات 121-133. 
داخلي-ISC74.  علی گنجلو،محسن زندی، ماندانا بی‌مکر، ابولفضل قره‌باغی
بررسی تاثیر پوشش‌دهی با امولسیون صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور طی نگهداری در سردخانه با استفاده از سیستم‌های بینایی ماشین و یادگیری ماشین
Evaluation the Effect of Farsi Gum Containing Hemp seed oil Coating on Mass and Volume Changes of Grape during cold Storage using Machine Vision and Machine Learning Systems
مجله علوم و صنایع غذائی ایران  در دست چاپ 1399.  
International ISI73.  Norozi, F., Bimakr, M., Ganjloo, A., Aminzare, M.,
A short time bioactive compounds extraction from Cucurbita pepo seed using continuous ultrasound-assisted extraction
Journal of Food Measurement and Characterization  Accepted 2021.  
International ISI72.  Zandi, M. Ganjloo, A., Bimakr, M., Moradi, N., Nikoomanesh, N.
Effect of active coating containing radish leaf extract with or without vacuum packaging on the postharvest changes of sweet lemon during cold storage
Journal of Food Processing and Preservation (2021) . 
International ISC71.  Rana Roshani Neshat, Mandana Bimakr, Ali Ganjloo
Effect of Binary Solvent System on Radical Scavenging Activity and Recovery of Verbascoside from Lemon verbena Leaves
Journal of Human, Environment and Health Promotion (2020) . 
داخلي-ISC70.  محسن زندی،  علی گنجلو، ماندانا بی مکر، ابوالفضل قره باغی
درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی به کمک تصاویر RGB و دودویی  
Quality grading of coated grape with Farsi gum and hemp seed oil emulsion based on surface defects via RGB and binary images
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1399.  
داخلي-ISC69.  سمانه منجم، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر ترکیبات زیست‌فعال گوجه‌فرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف
Effect of Aloe vera gel edible coating on bioactive compounds of cherry tomato during storage at different temperatures
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران دوره 18 شماره 1 (1401صفحات 21-39. 
داخلي-ISC68.  علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر، سمانه منجم
Visual grading of cherry tomatoes coated with aloe vera gel containing hemp seed oil using principal component analysis, artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system methods
علوم و صنایع غذایی ایران Vol. 18 Issue 116 (2021PP. 67-83. 
International ISI67.  Zohreh Mokhtari, Sohiela Zarringhalami, Ali Ganjloo
Optimization of xanthan gum, Roselle seed and egg white powders levels based on textural and sensory properties of gluten-free rice bread
Journal of Food Science and Technology  Accepted 2020.  
داخلي-ISC66.    علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر، سمانه منجم
تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر
Indirect Estimation of Mass and Shape Ratio Changes of Aloe vera gel Coated Cherry Tomatoes Using Image Processing Technique
فناوری های نوین غذایی  در دست چاپ 1399.  
داخلي-ISC65.  محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، نرگس نیکومنش، نگار مرادی
استفاده از منطق فازی و سیستم استنتاج عصبی-فازی سازگار جهت پیش‌بینی تغییرات فیریکی‌وشیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی نگهداری
Application of neural-fuzzy inference system (ANFIS) and fuzzy logic for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet lemon during storage
پژوهش‌هاي علوم و صنايع غذايي ايران، دانشگاه فردوسی مشهد  در دست چاپ 1399.  
داخلي-ISC64.  محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
مدل سازي تغییرات کیفی زالزالک طی شرایط مختلف انبارمانی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازي سازگار
نشریه ماشین هاي کشاورزي  در دست چاپ 1399.  
داخلي-ISC63.  علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر
کنترل مراحل رسیدگی گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دهی شده با ژل آلوئه‌ورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی
Ripening Stages Control of Cherry Tomatoes Coated with Aloe Vera Gel using Artificial Vision System
علوم و صنایع غذایی ایران دوره 17 شماره 105 (1399صفحات 63-73. 
داخلي-ISC62.  محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
 ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و هندسی میوه ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدگی در طول نگهداری در سردخانه 
تحقیقات مهندسی صنایع غذایی  در دست چاپ 1399.  
داخلي-ISC61.  محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی‌مکر
 مدل‌سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل‌های سینتیکی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
مجله علوم و صنایع غذائی ایران دوره 16 شماره 96 (1398صفحات 103-119. 
داخلي-ISC60.  محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
ایجاد سیستم طبقه‌بندی بر اساس پردازش تصویر جهت جداسازی کیفی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف (سردخانه، یخچال و محیط)  
Development of quality grading system based on image processing for hawthorn classification during various storage condition (cold, refrigerator and room)  
پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی)  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC59.  محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک طی نگهداري در شرایط مختلف و مدل سازي تغییرات با مدل هاي سینتیکی
Evaluation of physicochemical characterization of hawthorn (Crataegus pinnatifida) during various storage conditions and modeling of changes using kinetic models
پژوهش‌هاي علوم و صنايع غذايي ايران دوره 16 شماره 5 (1399صفحات 507-523. 
داخلي-ISC58.  محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
استفاده از سیستم ماشین بینایی برای طبقه‌بندی ازگیل (Mespilus germanica) طی دوران رسیدگی در سردخانه
Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage  
فناوری های نوین غذایی  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC57.  علی گنجلو، ماندانا بی مکر، زینب شیخی
امکان سنجی تولید دونات با کالری کاهش یافته با استفاده از مخلوط مالتودکسترین - سوکرالوز
نوآوری در علوم و فناوری غذایی  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC56.  نازنین زهرا بشارتی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی همیشه بهار
Effect of solvent type and extraction conditions on extraction yield, total phenolic content and antioxidant activity of extract containing bioactive compounds from aerial part of marigold
علوم و صنایع غذایی ایران دوره 16 شماره 92 (1398صفحات 11-21. 
داخلي-ISC55.  علی ایزدی- سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
تاثیر نوع باکتری پروبیوتیک و افزودن عسل بر ویژگیهای کیفی وحسی و زنده مانی پروبیوتیکها در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی دوره 4 شماره 4 (1398صفحات 38-47. 
داخلي-ISC54.  عارف نوروزی- ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی
بررسی سینتیک تأثیر پیش تیمار خیساندن بر استخراج ترکیبات زیست فعال فنولی از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) به کمک امواج فراصوت
پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی) دوره 28 شماره 3 (1397) . 
داخلي-ISC53.  مه رو مرادیان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بهینه سازی استخراج پلی­ ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ و بررسی خواص شیمیایی، ساختاری و ضد اکسایشی آن
علوم و صنایع غذایی ایران دوره 15 شماره 85 (1397) . 
داخلي-ISC52.  مسعود قربانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
مطالعه تاثیر روش های مختلف خشک کردن و نوع حلال بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از غلاف نخود فرنگی و بررسی فعالیت ضد رادیکالی آن
پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی)  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC51.  مه رو مرادیان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
تاثیر پلی­ ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC50.  ماندانا بی مکر- علی گنجلو
بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
نوآوری در علوم و فناوری غذایی  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC49.  فرشته نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از دانه کدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
نوآوری در علوم و فناوری غذایی  در دست چاپ 1398.  
داخلي-ISC48.  مسعود حاجی سلیمانی، شعله عطایی، علی گنجلو
بررسی میزان ملامین در فرآورده پروتئینی تخم مرغ و اندازه گیری آن با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
علوم و صنایع غذایی ایران  در دست چاپ 1398.  
International ISI47.  Mandana Bimakr, Syed Mohammad Ghoreishi, Ali Ganjloo, Mitra saddat Mousavi 
Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves
International Journal of Food Engineering  Accepted 2019.  
International ISI46.  Mandana Bimakr, Ali Ganjloo, Aref Norouzi
Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves
Journal of Food Measurement and Characterization  Accepted 2019.  
International ISI45.  Ala Ghasemi kia, Ali Ganjloo, Mandana Bimakr
A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities
Food and Bioprocess Technology Vol. 11 Issue 12 (2018PP. 2204-2216. 
International ISI44.  Rohollah Rezaei, Sepideh Mianaji, Ali Ganjloo
Factors affecting farmers’ intention to engage in on-farm food safety practices in Iran: Extending the theory of planned behavior
Journal of Rural Studies Vol. 60 (2018PP. 152-166. 
International-ISI43.  Yasaman Poodi, Mandana Bimakr, Ali Ganjloo, Sohiela Zarringhalami
Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa (Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves
Food and Bioproducts Processing Vol. 108 (2018PP. 37-50. 
International-ISI42.  Firooze Bazrafkan, Sohiela Zarringhlama, Ali Ganjloo
Response surface optimization of conditions for debittering of white mahlab (Prunus mahaleb L.) juice using polystyrene resins
Food Science and Biotechnology Vol. 26 Issue 6 (2017PP. 1555-1562. 
International-ISI41.  Mandana Bimakr, Ali Ganjloo, Sohiela Zarringhalami, Elham Ansarian
Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique
Food Science and Biotechnology Vol. 26 Issue 6 (2017PP. 1481-1490. 
International-ISI40.  M. Bimakr, R. A. Rahman,  Ali Ganjloo, F. Saleena Taip, Noranizan Md Adzahan, Md Zaidul Islam Sarker
Characterization of Valuable Compounds from Winter Melon (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.) Seeds Using Supercritical Carbon Dioxide Extraction Combined with Pressure Swing Technique
Food and Bioprocess Technology  Accepted 2016.  
International-ISI39.  Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md. Zaidul Islam Sarker and Ali Ganjloo
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Seed Oil from Winter Melon (Benincasa hispida) and Its Antioxidant Activity and Fatty Acid Composition
Molecules (2013P. 26. 
National-ISC38.  Zohre Mokhtari, Sohiela Zarringhalami, Ali Ganjloo
Evaluation of Chemical, Nutritional and Antioxidant Characteristics of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Seed
Nutrition and Food Sciences Research Vol. 5 Issue 1 (2018PP. 43-48 DOI: 2. 
International-ISC37.  Ali Ganjloo, Mandana Bimakr
Influence of sucrose solution concentration and temperature on mass exchange during osmotic dehydration of eggplant (Solanum melongena L.) cubes
International Food Research Journal Vol. 22 Issue 2 (2015PP. 807-811. 
داخلي-ISC36.  سهیلا زرین قلمی، ساناز ابراهیمی جم، علی گنجلو
مدل سازی تخمینی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه کینوا
Predictive modeling of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus acidophilus probiotic bacteria survival in quinoa-based functional fermented beverage
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی دوره 4 شماره 1 (1397صفحات 34-45. 
National-ISC35.   مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
تاثیر فراصوت بر استخراج پلی ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
Effect of Ultrasound on Extraction of Polysaccharides from Green Pea Pods
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 199 (1396صفحات 208-15. 
National-ISC34.  یاسمن پودی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی
بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت
Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves
فناوری های نوین غذایی (1396صفحات 49-64. 
National-ISC33.  Vida Tareh, Sohiela Zarringhalami, Ali Ganjloo
Effect of semi-bulk bread enrichment with whole amaranth (hybridus spp.) flour on rheological properties of dough and bread quality
Nutrition and Food Sciences Research  Accepted 2017.  
National-ISC32.  مهرداد موذنی- سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
تأثیر غنی سازی آرد گندم با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر و کیفیت نان بربری
-
پژوهش های صنایع غذایی  در دست چاپ 1397.  
داخلي-ISC31.  ساناز ابراهیمی جم- سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری های پروبیوتیک
-
پژوهش های صنایع غذایی دوره 29 شماره 1 (1398صفحه 15. 
National-ISC30.  ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی- الهام انصاریان
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به روش حلال متلاطم
Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 343 (1396صفحه 353. 
National-ISC29.  مسعود قربانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
Evaluation the effect of different solvents on total phenolic content and antioxidant activity of pea (Pisum sativum L.) pod extract
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 83 (1396صفحه 92. 
International-ISC28.  Zaringhalami, S., Ebrahimi, M., Piravi Vanak Z. and Ganjloo, A.
Effects of cultivar and ripening stage of Iranian olive fruit on bioactive content and antioxidant activity of its virgin oil
International Food Research Journal Vol. 22 Issue 5 (2015PP. 1961-1967. 
International-ISI27.  Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Noranizan  Mohd Adzahan, Md. Zaidul Islam Sarker and Ali Ganjloo
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction of Crude Oil from Winter Melon (Benincasa hispida) Seed Using Response Surface Methodology and Evaluation of Its Antioxidant Activity, Total Phenolic Content and Fatty Acid Composition
Molecules (2012P. 25. 
International-ISC26.  Haj Najafi, A., Yusof, Y.A., Rahman, R.A., Ganjloo, A., and Ling, C.N.
Effect of Osmotic Dehydration Process using Sucrose Solution at Mild Temperature on Mass Transfer and Quality Attributes of Red Pitaya (Hylocereus Polyrhizusis)
International Food Research Journal Vol. 21 Issue 2 (2014PP. 625-630 DOI: 2. 
داخلي-ISC25.  الهام لطفی، علی گنجلو، میرخلیل پیروزی فرد، ماندانا بی مکر
بررسي خصوصيات شيميايي، ويژگي هاي عملكردي و فعاليت ضد راديكالي پلي ساكاريدهاي محلول در آب غلاف نخود فرنگي
Evaluation of chemical characteristics, functional properties and anti-radical activity of water-soluble polysaccharides from green pea pod
علوم و صنايع غذايي شماره 79 (1396صفحات 89-15. 
National-ISC24.  فیروزه بذرافکن- سهیلا زرین قلمی- علی گنجلو
بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه
Evaluation of Bioactive compounds of Mahlab Juice
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران دوره 14 شماره 1 (1397صفحات 81-92. 
National-ISC23.  فیروزه بذرافکن- سهیلا زرین قلمی- علی گنجلو
تاثیر نوع حلال بر میزان فنل کل و فعالیت ضد اکساینده عصاره آلبالو تلخه
Effect of Solvent Type on Total Phenolic and Antioxidant Activity of Mahlab
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 239 (1396صفحه 248. 
International22.  Mandana Bimakr, Russly, A. Rahman, Farah, S. Tiap, Noranizan, M. A., Zaidul, I. Sarker and Ali Ganjloo
Antioxidant activity of winter melon (Benincasa Hispida) seeds using conventional soxhlet extraction technique
International Food Research Journal (2012P. 25. 
National-ISC21.  علی گنجلو- فخری شهیدی-مهدی نصیری محلاتی-آرش کوچکی
تاثیر یون Ca2+ و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طالبی آبگیری شده به روش اسمز
مجله علوم و کشاورزی مشهد (1383) . 
International20.  Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md Zaidul Islam Sarker, and Ali Ganjloo
Ultrasound-Assisted Extraction of Valuable Compounds from Winter Melon (Benincasa hispida) Seeds
International Food Research Journal (2013P. 26. 
International-ISI19.  Ali Khoddami, Hasanah M. Ghazali, Ali Yassoralipour, Yogeshini Ramakrishnan and Ali Ganjloo
Physicochemical Characteristics of Nigella Seed (Nigella sativa L.) Oil as Affected by Different Extraction Methods
Journal of the American Oil Chemists (2011P. 25. 
داخلي-ISC18.  علی گنجلو- ماندانا بی مکر- مسعود قربانی
بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده
Evaluation the effect of green pea pod extract on oxidative stability of sunflower oil under accelerated conditions
فرآوری و نگهداری مواد غذایی دوره 10 شماره 2 (1397صفحه 15. 
داخلي-ISC17.  مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
ارزیابی اثر پلی ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و ویژگی های رئولوژیکی امولسیون روغن در آب
Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion
علوم و صنایع غذایی ایران دوره 74 (1397صفحات 251-261. 
International16.  Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Ali Ganjloo, Farah Saleena Taip, Liza Md Salleh, Jinap Selamat, Azizah Hamid
Supercritical Carbon Dioxide (SC-CO2) Extraction of Catechin, Epicatechin, Rutin and Luteolin from Spearmint (Mentha spicata L.) Leaves
World Applied Sciences Journal (2008P. 25. 
International15.  Mandana Bimakr, Russly. A. Rahman., Ali Ganjloo and Farah S. Taip.
Antioxidant activity of spearmint (Mentha spicata L.) leaves extracts by Supercritical Carbon Dioxide (SC-CO2) extraction
International Food Research Journal (2011P. 25. 
International-ISI14.  Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Ali Ganjloo, Farah Saleena Taip, Liza Md Salleh and Md Zaidul Islam Sarker.
Optimization of Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Flavonoid Compounds from Spearmint (Mentha spicata L.) Leaves by Using Response Surface Methodology
Food and Bioprocess Technology (2010P. 25. 
International-ISI13.  Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Ali Ganjloo, Liza Md Salleh, Jinap Selamat, Azizah Hamid, I.S.M. Zaidul
Comparison of different extraction methods for the extraction of major bioactive flavonoid compounds from spearmint (Mentha spicata L.) leaves
Food and Bioproducts Processing (2011P. 25. 
National-ISC12.  عارف نوروزی- ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی
مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ
Modelling and Optimization of Antiradical Activity of Ultrasound-assisted Extracted Compounds from Eryngium caucasicum Trautv
فناوری های نوین غذایی شماره 25 (1396صفحه 37. 
International11.  Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Effect of heat and thermosonication on kinetics of peroxidase inactivation and vitamin C degradation in seedless guava (Psidium guajava L.)
International Food Research Journal (2011P. 25. 
International10.  Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Mathematical modelling of mass transfer during osmotic dehydration of seedless guava (Pisidium guajava L.) cubes
International Food Research Journal (2011P. 25. 
International-ISI9.  Maryam Jalili Safaryan, Ali Ganjloo, Mandana Bimakr and Soheila Zarringhalami
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods
Foods Vol. 78 Issue 5 (2016PP. 15-25 DOI: 10.3390/foods5040078. 
International ISI8.  Ali Ganjloo, Mandana Bimakr, Sohiela Zarringhalam, Maryam Jalili, Masoud Ghorbani
Moisture-dependent physical properties of green pea (Pisum sativum L.)
International Food Research Journal Vol. 25 Issue 3 (2018PP. 1246-1252. 
International7.  Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Modelling the Kinetics of Peroxidase Inactivation and Colour Changes of Seedless Guava (Psidium guajava L.) During Thermal Treatments
World Applied Sciences Journal (2009P. 26. 
International-ISI6.  Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Kinetics Modelling of Mass Transfer using Peleg’s Equation During Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.): Effect of Process Parameters
Food and Bioprocess Technology (2011P. 25. 
International-ISI5.  Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Kinetics of Crude Peroxidase Inactivation and Color Changes of Thermally Treated Seedless Guava (Psidium guajava L.)
Food and Bioprocess Technology (2010P. 25. 
International-ISI4.  Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Optimization of Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.) in Sucrose Solution using Response Surface Methodology
International Journal of Food Engineering (2014P. 24 DOI: 2. 
داخلي-ISC3.  علی ایزدی، سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
Production of rice based functional fermented beverage contain honey natural sweetener
علوم و صنایع غذایی ایران (2017P. 15 DOI: 1. 
National-ISC2.  مینا سالارنیا- علی گنجلو - زهرا امام جمعه- ماندانا بی مکر
ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه
Physical, Barrier and Antimicrobial Properties of Sodium Caseinate-based Edible Film Containing Hemp Seed oil
فناوری های نوین غذایی (1397صفحه 15. 
National-ISC1.  سپیده میانجی- روح الله رضایی - علی گنجلو
بررسی نگرش تولید کنندگان کاهو در استان البرز درباره منابع آلودگی و عوامل تبیین کننده اقدامات ایمنی غذایی در مزرعه
Study the Attitude of Lettuce Producers in Alborz Province about Sources of Contamination and Explaining Factors of On-Farm Food Safety Practices
سلامت و محیط دوره 10 شماره 3 (1396صفحات 375-390. 


Presentations in Seminars & Congress


International 45. فاطه مجردی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
استفاده از فناوری مایکروویو برای استخراج ترکیبات فنولی از ضایعات کشاورزی
Application of Microwave Technology for Phenolic compounds Extraction from Agricultural Waste Application of Microwave Technology for Phenolic compounds Extraction from Agricultural Waste

کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, ملاثانی-ایران, 14 - 15 بهمن 1399.  
International 44. سمانه منجم، علی گنجلو، ماندانا بی مکر 
بررسی پایداری امولسیون ژل تازه آلوئه ورا و روغن شاهدانه جهت تولید پوشش خوراکی
Evaluation of fresh aloe vera gel and hemp seed oil emulsion stability for edible coating preparation

کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, ملاثانی-ایران, 14 - 15 بهمن 1399.  
National 43. Zarringhalami, S., Ganjloo, A., Bimakr, M.,
Iranian Walnut Green Husk as a Source of Functional Compounds: Effect of Extracting Solvents on its Antioxidants and Antibacterial Activities

5th International Conference on Agricultural Science, Environment, Urban and Rural Development


Georgia University , Tbilisi-Georgia, 10 - 12 June 2020.  
National 42. فاطمه مجردی، ماندانا بی­ مکر، علی گنجلو، مارال نیستانی، پریسا شاولی­گیلانی
استفاده از فناوری مایکروویو برای استخراج ترکیبات فنولی از ضایعات کشاورزی

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, ملاثانی-ایران, 13 - 15 بهمن 1399.  
National 41. میتراسادات موسوی، ماندانا بی مکر، سید محمد قریشی، علی گنجلو
استخراج همزمان گالیک اسید، فرولیک اسید و کاتکین از برگ فیجوا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران


دانشگاه تربیت مدرس, تهران-ایران, 26 - 28 شهريور 1398.  
National 40. سحر قهرمانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
آبگیری اسمزی برای فرآوری محصولات گوشتی

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران


دانشگاه تربیت مدرس, تهران-ایران, 26 - 28 شهريور 1398.  
International 39. Ali Ganjloo, Mandana Bimakr, Masoud Ghorbani
Protective Effect of Ethanolic Green Pea Pod Extract on Oxidative Stability of Soybean Oil during Accelerated Storage condition

2nd International Food Research Conference


UPM, Putrajaya-Malaysia, 27 - 29 August 2019.  
International 38. محمدرضا اعجمی سحر قهرمانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
کاربرد فناوری پلاسمای سرد در صنعت مواد غذایی

اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی


دانشگاه ارومیه, ارومیه-ایران, 14 - 15 شهريور 1397.  
National 37. رعنا روشنی نشاط، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
ترکیبات زیست فعال گیاهان دارویی و اهمیت آنها در صنعت غذا

اولین کنگره بین المللی و دومین کنفرانس ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچهای کوهی


دانشگاه زنجان, زنجان-ایران, 5 - 6 شهريور 1397.  
National 36. نازنین زهرا بشارتی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
بررسی تاثیر قطبیت حلال بر فعالیت ضد اکسایشی عصاره زیست فعال استخراج شده از اندام هوایی گیاه دارویی همیشه بهار

اولین کنگره بین المللی و دومین کنفرانس ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچهای کوهی


دانشگاه زنجان, زنجان-ایران, 5 - 6 شهريور 1397.  
National 35. نازنین زهرا بشارتی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
پیشرفت های اخیر در فناوری خشک کردن گیاهان دارویی

اولین کنگره بین المللی و دومین کنفرانس ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچهای کوهی


دانشگاه زنجان, زنجان-ایران, 5 - 6 شهريور 1397.  
International 34.  فرشته نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
کاربرد دانه های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات گوشتی
-
بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری-ایران, 25 - 27 بهمن 1396.  
International 33.  فرناز نعمتی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بررسی تاثیر دما بر جوانه زنی گندم دوروم
Study on the effect of temperature on germination of Durum wheat
بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری-ایران, 25 - 27 بهمن 1396.  
International 32.  مینا سالارنیا، علی گنجلو، زهرا امام جمعه، ماندانا بی مکر
تولید امولسیون پایدار جهت تولید فیلم خوراکی آب گریز کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه
Production of stable emulsion for hydrophobic sodium caseinate edible film containing hemp seed oil
   پنجمین کنفرانس بین المللی نوآوری های اخیر در شیمی و مهندسی شیمی
دانشگاه علامه طباطبایی, تهران-ایران, 13 - 14 بهمن 1396.  
International 31.  عارف نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی
بررسی اثر حلال‌های مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasium)
-
بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری , ساری-ایران, 25 - 27 بهمن 1396.  
International 30.  سپیده میانجی، روح الله رضایی، علی گنجلو
شناخت و تبیین اقدامات ایمنی غذایی در مزرعه در راستای تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کشاورزان استان البرز
Identifying and Explaining the On-Farm Food Safety Practice in Order to Produce Organic Products from Farmers’ Viewpoints
کنگره بین المللی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
دانشگاه محقق اردبیلی , اردبیل-ایران, 25 - 27 مرداد 1396.  
National 29.  مسعود قربانی- علی گنجلو- ماندانا بی مکر
استفاده از باکتروسین ها به عنوان ترکیباتی آنتی میکروبیال برای نگهداری مواد غذایی
Utilization of bacteriocins as antimicrobial compounds for foods preservation
همایش ملی کشاورزی آبزیان و غذا
ایران, 13 - 15 آذر 1393.  
National 28.  مسعود قربانی- علی گنجلو-ماندانا بی مکر
کاربرد اولتراسوند در فرآوری محصولات لبنی
Application of Ultrasound in Diary products
همایش مجازی سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
ایران, 21 - 23 مهر 1393.  
National 27.  زهرا مؤذنی ، سید نجم الدین مرتضوی، علی گنجلو، مینا ختایی
مطالعه برخی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه سرخ ولیک در اکوتیپ‌‌های استان زنجان
Study of Some Morphological and Physiological Properties of Hawthorns in Zanjan Ecotypes
هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
دانشگاه بوعلی سینا, همدان- ایران, 4 - 7 شهريور 1392.  
National 26.  زهرا موذنی،سیدنجم الدین مرتضوی،علی گنجلو، مینا ختایی
مطالعه برخی خصوصیات کیفی گیاه سرخ ولیک در دو اکوتیپ‌‌ استان زنجان
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه شیراز, شیراز-ایران, 7 - 9 آبان 1392.  
International 25. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Noranizan Mohd Adzahan , Md Zaidul Islam Sarker , Ali Ganjloo.  
Comparison of different extraction methods for extraction of total phenolic compounds from winter melon (Benincasa hispida) seeds
The International Conference on Agricultural and Food Engineering for Life 2012
Malaysia  2012.  
International 24. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Feasibility of ultrasonic waves to improve mass transfer rate during osmotic dehydration of seedless guava (Psidium guajava L.)
The International Conference on Agricultural and Food Engineering for Life 2012
Malaysia  2012.  
International 23. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Modelling the kinetics of seedless guava (Psidium guajava L.) peroxidase inactivation due to heat and thermosonication treatments.
International Conference on Food Engineering and Biotechnology (ICFEB)
Cairo-Egypt  2009.  
International 22. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar and Azizah Osman
Mathematical Modelling of Mass Transfer during Osmotic Dehydration of Seedless Guava Cubes
International Conference on Food Research
Malaysia  2010.  
National 21. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Ali Ganjloo, Farah Saleena Taip, Ling Tau Chuan, Jinap Selamat, Azizah Hamid
Simultaneous extraction of myricetin, luteolin and naringenin from spearmint (Mentha spicata L.) leaves by supercritical carbon dioxide (SC-CO2)
Regional engineering postgraduate conference, EPC
Malaysia  2009.  
International 20. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Ling Tau Chuan, Ali Ganjloo, Liza Md Salleh, Jinap Selamat, Azizah Hamid, Zaidul I. S. M.
Supercritical carbon dioxide (SC-CO2) extraction of bioactive flavonoids from spearmint (Mentha spicata L.) leaves
11th Asean Food Conference
Bandar Seri Begawan-Brunei Darussalam  2009.  
International 19. M. Bimakr, R.A. Rahman, F.S. Taip, L.T. Chuan, A. Ganjloo, L. Md Salleh, J. Selamat, A.Hamid
Optimization of supercritical carbon dioxide extraction parameters by response surface methodology
Agriculture Congress, Tropical Agriculture in a Changing Climate and Energy Scenario
Malaysia  2009.  
International 18. Bimakr M, Rahman RA, Ganjloo A, Salleh LMd, Taip FS, Chuan LT.
Extraction and determination of major bioactive flavonoids in mint (Mentha spicata).
7th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, PSE & SIF
Athen-Greece  2008.  
International 17. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Ali Ganjloo, Jinap Selamat, Azizah Hamid
Effect of co-solvent flow rate on supercritical carbon dioxide extraction of bioactive compounds from spearmint (Mentha spicata L.) leaves
World engineering congress
Malaysia  2010.  
International 16. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Modelling the kinetics of mass transfer and color changes during osmotic dehydration of thermosonically pretreated seedless guava (Psidium Guajava L.)
1st International congress on food technology
Turkey  2010.  
International 15. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Feasibility of ultrasonic wave’s amplitude combined with heat for enhancing mass transfer during osmotic dehydration of seedless guava
World engineering congress
Malaysia  2010.  
National 14. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Kinetics of osmotic dehydration of seedless guava (Psidium Guajava L.)
Regional Seminar on science, technology and social science
Malaysia  2010.  
International 13. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Feasibility of novel methodologies for peroxidase inactivation: effect on kinetics
Agriculture Congress, Tropical Agriculture in a Changing Climate and Energy Scenario
Malaysia  2009.  
International 12. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Osmotic dehydration kinetics of thermally treated seedless guava (Psidium Guajava L.)
11th Asean Food Conference
Bandar Seri Begawan-Brunei Darussalam  2009.  
International 11. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Fakhri Shahidi, Mandana Bimakr
Effect of Ca+2 and sugar solution on physico-chemical and organoleptical properties of osmodehydrated Muskmelon cubes
10th Asean Food Conference
Malaysia  2007.  
International 10. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Ali Ganjloo, Jinap Selamat, Azizah Hamid
Simultaneous isolation of catechin, epicatechin, rutin and luteolin from spearmint leaves by supercritical carbon dioxide extraction
18th National Conference on Food Science and Technology
Mashhad-Iran  2008.  
National 9. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Feasibility of high-intensity ultrasonic blanching combined with heating for peroxidase inactivation of seedless guava
18th National Conference on Food Science and Technology
Mashhad-Iran  2008.  
International 8. Ali Ganjloo, Fakhri Shahidi
Osmotic Dehydration of Cantaloupe: Effect of Time and Concentration
3th International Conference on Melon Processing
استرالیا  2005.  
International 7.  مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو – ماندانا بی مکر
تاثیر دامنه نوسان امواج فراصوت بر فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکارید غلاف نخود فرنگی
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
تهران-ایران, 27 - 29 مهر 1395.  
International 6. Ali Ganjloo, Fakhri Shahidi
Osmotic Treatments for Melon Processing: Physico-chemical and Organoleptical Properties
3 th Internatioal Conference on Melon Processing
استرالیا  2005.  
National 5.  علی ایزدی- علی گنجلو
بررسی تاثیرات امواج اولتراسوند بر روی برخی از ترکیبات مواد غذایی
Evaluation of Ultrasound Waves Effects on Some Food Components
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
ایران, 25 - 31 تير 1393.  
National 4.  مسعود قرباني، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
روش های استخراج و آنالیز ترکیبات فنولیک مواد گیاهی
Methods for Extraction and Analysis of Phenolic Compounds from Plant Materials
اولین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
زاهدان-ایران, 25 - 31 تير 1393.  
National 3.  مسعود قربانی- علی گنجلو- ماندانا بی مکر
کاربرد اولتراسوند در نگهداری مواد غذایی
Application of Ultrasound in Food Preservation
بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه گرگان, گرگان-ایران, 8 - 11 شهريور 1393.  
National 2.  سجاد ولی نژاد- علی گنجلو
آنتی اکسیدانهای طبیعی
Natural antioxidants
اولین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
زاهدان-ایران, 25 - 31 تير 1393.  
International 1.  Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Feasibility of Ultrasonic Wave’s Amplitude Combined with Heat for Enhancing Mass Transfer during Osmotic Dehydration of Seedless Guava
World Engineering Congress (WEC)
University Putra Malaysia, Kuching, Sarawak-Malaysia, 2 - 4 August 2010.  

 

 

Copyright © 2023, University of Zanjan, Zanjan, Iran
master[at]znu.ac.ir