view:25202 Last Update: 2023-2-4
International ISI | 96.
Jafari, R., Zandi, M., Ganjloo, A.
Characterization of alginate-gelatin edible film containing anise (pimpinella anisum L.) essential oil Journal of Polymers and the Environment Accepted 2023. |
داخلي-ISC | 95.
حسنلو فرد، ز.، قرهخاني، م.، زندی، م.، روفهگري نژاد، ل.، گنجلو، ع.
Kinetic modeling and artificial neural network approach for the modelling of Ohmic-assisted extraction of Falcaria vulgaris extract علوم و صنایع غذائی ایران Vol. 19 Issue 131 (2023) PP. 173-186. |
International ISI | 94.
L. Ebadi, Ali Ganjloo, H. Hamishekar, M. Bimakr
Fabrication and characterization of costmary essential oil loaded salep-polyvinyl alcohol fast-dissolving electrospun nanofibrous mats Journal of Food Measurement and Characterization Accepted 2023. |
داخلي-ISC | 93.
Parivash Zandi, Mandana Bimakr, Ali Ganjloo
Optimization of microwave-assisted extraction of bioactive compounds from aerial parts of Catharanthus roseus L. Innovative Food Technologies Accepted 2022. |
International ISI | 92.
Jafari, R., Zandi, M., Ganjloo, A.
Effect of ultrasound and microwave pretreatments on extraction of anise (Pimpinella anisum L.) seed essential oil by ohmic-assisted hydrodistillation Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants (2022) . |
International ISI | 91.
Karami, P., Zandi, M., Ganjloo, A.
Evaluation of key parameters during ohmic-assisted hydrodistillation of essential oil from aerial part of yarrow (Achillea millefolium L.) Journal of Applied Research on Medicinal and Aromatic Plants (2022) . |
داخلي-ISC | 90.
Gasemi kia, A., Ganjloo, A., Bimakr, M.,
Optimization of Ultrasound-assisted Extraction of Fenugreek Seed Protein and Evaluation of Its Structural, Functional Properties and Antioxidant Activity علوم و صنایع غذایی ایران Accepted 2022. |
داخلي-ISC | 89.
Hadidi, F., Ganjloo, A., Fakoor, M.H.
Evaluation the Effect of Tragacanth Gum and Stevia on Physicochemical and Sensory Properties of Almond Milk-Based Non-Dairy Dessert during Cold Storage علوم و صنایع غذایی ایران Accepted 2022. |
International ISI | 88.
Ganjloo, A., Bimakr, M., Nazari, P.,
Process optimization for low-fat deep-fried zucchini slices preparation: Effect of aloe vera gel coating concentration, frying temperature and frying time Journal of Food Processing and Preservation Accepted 2022. |
International ISI | 87.
Tareh, V., Zarringhalami, S., Ganjloo, A.
Optimization of amaranth flour, whey protein powder and xanthan gum levels in the development of gluten–free Barbari bread using response surface methodology Journal of Food Processing and Preservation Accepted 2022. |
International ISI | 86.
Karami, P., Zandi, M., Ganjloo, A.
Evaluation of physicochemical, mechanical, and antimicrobial properties of gelatin-sodium alginate-yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil film Journal of Food Processing and Preservation Vol. 46 Issue 7 (2022) PP. 1-14. |
International ISI | 85.
Jafari, R., Zandi, M., Ganjloo, A.
Effect of gelatin- alginate coating containing anise (Pimpinella anisum L.) essential oil on physicochemical and visual properties of zucchini (Cucurbita pepo L.) fruit during storage Journal of Food Processing and Preservation Accepted 2022. |
داخلي-ISC | 84.
فریبا حدیدی، علی گنجلو، محمد هادی فکور
بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا Optimization of Non-dairy Dessert Formulation based on Almond Milk Containing Tragacanth Gum and Stevia Sweetener
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران در دست چاپ 1401. |
داخلي-ISC | 83.
زندی، م.، گنجلو، ع. بیمکر، م،
استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با روش تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک استخراج با شبکه عصبی مصنوعی Ohmic assisted hydrodistillation extraction of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil and artificial neural network modeling of extraction kinetic
مجله علوم و صنایع غذائی ایران دوره 18 شماره 120 (1400) صفحات 173-186. |
داخلي-ISC | 82.
زندی، م.، گنجلو، ع. بیمکر، م.
درونپوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدلسازی ریاضی Encapsulation of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil with sodium alginate and whey protein: Characterization, controlled release and mathematical modeling
مجله علوم و صنایع غذائی ایران در دست چاپ 1401. |
داخلي-ISC | 81.
زندی، م.، گنجلو، ع. بیمکر، م.
مدلسازی سینتیکی و بهینهسازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت Kinetic modeling and optimization of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil extraction process of using ultrasound assisted hydrodistillation
مجله علوم و صنایع غذائی ایران در دست چاپ 1401. |
داخلي-ISC | 80.
پروانه کرمی- محسن زندی- علی گنجلو
ارزیابی و مدلسازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیهسازهای غذایی Investigation and modeling of the release kinetics of yarrow (Achillea millefolium L.) essential oil from gelatin-sodium alginate active film into food simulants
مجله علوم و صنایع غذائی ایران در دست چاپ 1401. |
داخلي-ISC | 79.
پروانه کرمی- محسن زندی- علی گنجلو
مدلسازی ریاضی، منطق فازی و شبکه عصبی مصنوعی سینتیک استخراج اسانس از اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium L.) با روش تقطیر مقاومتی Mathematical, fuzzy logic and artificial neural network modeling of extraction kinetics of essential oil from aerial parts of yarrow (Achillea millefolium L.) using ohmic-assisted hydrodistillation
مجله علوم و صنایع غذائی ایران در دست چاپ 1401. |
داخلي-ISC | 78.
سمانه منجم، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
ارزیابی و مدلسازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگیهای پس از برداشت گوجهفرنگی گیلاسی پوششدار شده با ژل تازه آلوئهورا حین انبارمانی در دماهای مختلف -- در دست چاپ 1399. |
داخلي-ISC | 77.
علیرضا همتی، علی گنجلو، کامبیز ورمیرا، ماندانا بی مکر
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران در دست چاپ 1401. |
داخلي-ISC | 76.
علیرضا همتی، علی گنجلو، کامبیز ورمیرا، ماندانا بی مکر
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیب شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر علوم و صنایع غذایی ایران در دست چاپ 1399. |
داخلي-ISC | 75.
علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر
بررسی خصیصههای رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین Evaluation of Color and Texture Features of Low-calorie Doughnut Containing Maltodextrin using Machine Vision System
مجله علوم و صنایع غذائی ایران دوره 19 شماره 125 (1401) صفحات 121-133. |
داخلي-ISC | 74.
علی گنجلو،محسن زندی، ماندانا بیمکر، ابولفضل قرهباغی
بررسی تاثیر پوششدهی با امولسیون صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور طی نگهداری در سردخانه با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین Evaluation the Effect of Farsi Gum Containing Hemp seed oil Coating on Mass and Volume Changes of Grape during cold Storage using Machine Vision and Machine Learning Systems
مجله علوم و صنایع غذائی ایران در دست چاپ 1399. |
International ISI | 73.
Norozi, F., Bimakr, M., Ganjloo, A., Aminzare, M.,
A short time bioactive compounds extraction from Cucurbita pepo seed using continuous ultrasound-assisted extraction Journal of Food Measurement and Characterization Accepted 2021. |
International ISI | 72.
Zandi, M. Ganjloo, A., Bimakr, M., Moradi, N., Nikoomanesh, N.
Effect of active coating containing radish leaf extract with or without vacuum packaging on the postharvest changes of sweet lemon during cold storage Journal of Food Processing and Preservation (2021) . |
International ISC | 71.
Rana Roshani Neshat, Mandana Bimakr, Ali Ganjloo
Effect of Binary Solvent System on Radical Scavenging Activity and Recovery of Verbascoside from Lemon verbena Leaves Journal of Human, Environment and Health Promotion (2020) . |
داخلي-ISC | 70.
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، ابوالفضل قره باغی
درجهبندی کیفی انگور پوششدهی شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی به کمک تصاویر RGB و دودویی Quality grading of coated grape with Farsi gum and hemp seed oil emulsion based on surface defects via RGB and binary images
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران در دست چاپ 1399. |
داخلي-ISC | 69.
سمانه منجم، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر ترکیبات زیستفعال گوجهفرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف Effect of Aloe vera gel edible coating on bioactive compounds of cherry tomato during storage at different temperatures
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران دوره 18 شماره 1 (1401) صفحات 21-39. |
داخلي-ISC | 68.
علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر، سمانه منجم
Visual grading of cherry tomatoes coated with aloe vera gel containing hemp seed oil using principal component analysis, artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system methods علوم و صنایع غذایی ایران Vol. 18 Issue 116 (2021) PP. 67-83. |
International ISI | 67.
Zohreh Mokhtari, Sohiela Zarringhalami, Ali Ganjloo
Optimization of xanthan gum, Roselle seed and egg white powders levels based on textural and sensory properties of gluten-free rice bread Journal of Food Science and Technology Accepted 2020. |
داخلي-ISC | 66.
علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر، سمانه منجم
تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجهفرنگیهای گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا به کمک تکنیک پردازش تصویر Indirect Estimation of Mass and Shape Ratio Changes of Aloe vera gel Coated Cherry Tomatoes Using Image Processing Technique
فناوری های نوین غذایی در دست چاپ 1399. |
داخلي-ISC | 65.
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، نرگس نیکومنش، نگار مرادی
استفاده از منطق فازی و سیستم استنتاج عصبی-فازی سازگار جهت پیشبینی تغییرات فیریکیوشیمیایی و طبقهبندی کیفی لیموشیرین پوششدار طی نگهداری Application of neural-fuzzy inference system (ANFIS) and fuzzy logic for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet lemon during storage
پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران، دانشگاه فردوسی مشهد در دست چاپ 1399. |
داخلي-ISC | 64.
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
مدل سازي تغییرات کیفی زالزالک طی شرایط مختلف انبارمانی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازي سازگار نشریه ماشین هاي کشاورزي در دست چاپ 1399. |
داخلي-ISC | 63.
علی گنجلو، محسن زندی، ماندانا بی مکر
کنترل مراحل رسیدگی گوجهفرنگی گیلاسی پوششدهی شده با ژل آلوئهورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی Ripening Stages Control of Cherry Tomatoes Coated with Aloe Vera Gel using Artificial Vision System
علوم و صنایع غذایی ایران دوره 17 شماره 105 (1399) صفحات 63-73. |
داخلي-ISC | 62.
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و هندسی میوه ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدگی در طول نگهداری در سردخانه تحقیقات مهندسی صنایع غذایی در دست چاپ 1399. |
داخلي-ISC | 61.
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بیمکر
مدلسازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدلهای سینتیکی و شبکههای عصبی مصنوعی مجله علوم و صنایع غذائی ایران دوره 16 شماره 96 (1398) صفحات 103-119. |
داخلي-ISC | 60.
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
ایجاد سیستم طبقهبندی بر اساس پردازش تصویر جهت جداسازی کیفی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف (سردخانه، یخچال و محیط) Development of quality grading system based on image processing for hawthorn classification during various storage condition (cold, refrigerator and room)
پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی) در دست چاپ 1398. |
داخلي-ISC | 59.
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک طی نگهداري در شرایط مختلف و مدل سازي تغییرات با مدل هاي سینتیکی Evaluation of physicochemical characterization of hawthorn (Crataegus pinnatifida) during various storage conditions and modeling of changes using kinetic models
پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران دوره 16 شماره 5 (1399) صفحات 507-523. |
داخلي-ISC | 58.
محسن زندی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
استفاده از سیستم ماشین بینایی برای طبقهبندی ازگیل (Mespilus germanica) طی دوران رسیدگی در سردخانه Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage
فناوری های نوین غذایی در دست چاپ 1398. |
داخلي-ISC | 57.
علی گنجلو، ماندانا بی مکر، زینب شیخی
امکان سنجی تولید دونات با کالری کاهش یافته با استفاده از مخلوط مالتودکسترین - سوکرالوز نوآوری در علوم و فناوری غذایی در دست چاپ 1398. |
داخلي-ISC | 56.
نازنین زهرا بشارتی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی همیشه بهار Effect of solvent type and extraction conditions on extraction yield, total phenolic content and antioxidant activity of extract containing bioactive compounds from aerial part of marigold
علوم و صنایع غذایی ایران دوره 16 شماره 92 (1398) صفحات 11-21. |
داخلي-ISC | 55.
علی ایزدی- سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
تاثیر نوع باکتری پروبیوتیک و افزودن عسل بر ویژگیهای کیفی وحسی و زنده مانی پروبیوتیکها در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی دوره 4 شماره 4 (1398) صفحات 38-47. |
داخلي-ISC | 54.
عارف نوروزی- ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی
بررسی سینتیک تأثیر پیش تیمار خیساندن بر استخراج ترکیبات زیست فعال فنولی از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) به کمک امواج فراصوت پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی) دوره 28 شماره 3 (1397) . |
داخلي-ISC | 53.
مه رو مرادیان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ و بررسی خواص شیمیایی، ساختاری و ضد اکسایشی آن علوم و صنایع غذایی ایران دوره 15 شماره 85 (1397) . |
داخلي-ISC | 52.
مسعود قربانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
مطالعه تاثیر روش های مختلف خشک کردن و نوع حلال بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از غلاف نخود فرنگی و بررسی فعالیت ضد رادیکالی آن پژوهش های صنایع غذایی (دانش کشاورزی) در دست چاپ 1398. |
داخلي-ISC | 51.
مه رو مرادیان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
تاثیر پلی ساکاریدهای محلول در آب برگ فیجوآ بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران در دست چاپ 1398. |
داخلي-ISC | 50.
ماندانا بی مکر- علی گنجلو
بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن نوآوری در علوم و فناوری غذایی در دست چاپ 1398. |
داخلي-ISC | 49.
فرشته نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از دانه کدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) نوآوری در علوم و فناوری غذایی در دست چاپ 1398. |
داخلي-ISC | 48.
مسعود حاجی سلیمانی، شعله عطایی، علی گنجلو
بررسی میزان ملامین در فرآورده پروتئینی تخم مرغ و اندازه گیری آن با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا علوم و صنایع غذایی ایران در دست چاپ 1398. |
International ISI | 47.
Mandana Bimakr, Syed Mohammad Ghoreishi, Ali Ganjloo, Mitra saddat Mousavi
Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves International Journal of Food Engineering Accepted 2019. |
International ISI | 46.
Mandana Bimakr, Ali Ganjloo, Aref Norouzi
Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves Journal of Food Measurement and Characterization Accepted 2019. |
International ISI | 45.
Ala Ghasemi kia, Ali Ganjloo, Mandana Bimakr
A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities Food and Bioprocess Technology Vol. 11 Issue 12 (2018) PP. 2204-2216. |
International ISI | 44.
Rohollah Rezaei, Sepideh Mianaji, Ali Ganjloo
Factors affecting farmers’ intention to engage in on-farm food safety practices in Iran: Extending the theory of planned behavior Journal of Rural Studies Vol. 60 (2018) PP. 152-166. |
International-ISI | 43.
Yasaman Poodi, Mandana Bimakr, Ali Ganjloo, Sohiela Zarringhalami
Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa (Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves Food and Bioproducts Processing Vol. 108 (2018) PP. 37-50. |
International-ISI | 42.
Firooze Bazrafkan, Sohiela Zarringhlama, Ali Ganjloo
Response surface optimization of conditions for debittering of white mahlab (Prunus mahaleb L.) juice using polystyrene resins Food Science and Biotechnology Vol. 26 Issue 6 (2017) PP. 1555-1562. |
International-ISI | 41.
Mandana Bimakr, Ali Ganjloo, Sohiela Zarringhalami, Elham Ansarian
Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique Food Science and Biotechnology Vol. 26 Issue 6 (2017) PP. 1481-1490. |
International-ISI | 40.
M. Bimakr, R. A. Rahman, Ali Ganjloo, F. Saleena Taip, Noranizan Md Adzahan, Md Zaidul Islam Sarker
Characterization of Valuable Compounds from Winter Melon (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.) Seeds Using Supercritical Carbon Dioxide Extraction Combined with Pressure Swing Technique Food and Bioprocess Technology Accepted 2016. |
International-ISI | 39.
Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md. Zaidul Islam Sarker and Ali Ganjloo
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Seed Oil from Winter Melon (Benincasa hispida) and Its Antioxidant Activity and Fatty Acid Composition Molecules (2013) P. 26. |
National-ISC | 38.
Zohre Mokhtari, Sohiela Zarringhalami, Ali Ganjloo
Evaluation of Chemical, Nutritional and Antioxidant Characteristics of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Seed Nutrition and Food Sciences Research Vol. 5 Issue 1 (2018) PP. 43-48 DOI: 2. |
International-ISC | 37.
Ali Ganjloo, Mandana Bimakr
Influence of sucrose solution concentration and temperature on mass exchange during osmotic dehydration of eggplant (Solanum melongena L.) cubes International Food Research Journal Vol. 22 Issue 2 (2015) PP. 807-811. |
داخلي-ISC | 36.
سهیلا زرین قلمی، ساناز ابراهیمی جم، علی گنجلو
مدل سازی تخمینی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه کینوا Predictive modeling of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus acidophilus probiotic bacteria survival in quinoa-based functional fermented beverage
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی دوره 4 شماره 1 (1397) صفحات 34-45. |
National-ISC | 35.
مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
تاثیر فراصوت بر استخراج پلی ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
Effect of Ultrasound on Extraction of Polysaccharides from Green Pea Pods
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 199 (1396) صفحات 208-15. |
National-ISC | 34.
یاسمن پودی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی
بهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت
Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves
فناوری های نوین غذایی (1396) صفحات 49-64. |
National-ISC | 33.
Vida Tareh, Sohiela Zarringhalami, Ali Ganjloo
Effect of semi-bulk bread enrichment with whole amaranth (hybridus spp.) flour on rheological properties of dough and bread quality Nutrition and Food Sciences Research Accepted 2017. |
National-ISC | 32.
مهرداد موذنی- سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
تأثیر غنی سازی آرد گندم با آرد کامل کینوا بر ویژگیهای فارینوگرافی خمیر و کیفیت نان بربری
-
پژوهش های صنایع غذایی در دست چاپ 1397. |
داخلي-ISC | 31.
ساناز ابراهیمی جم- سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری های پروبیوتیک -
پژوهش های صنایع غذایی دوره 29 شماره 1 (1398) صفحه 15. |
National-ISC | 30.
ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی- الهام انصاریان
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به روش حلال متلاطم
Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 343 (1396) صفحه 353. |
National-ISC | 29.
مسعود قربانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی
Evaluation the effect of different solvents on total phenolic content and antioxidant activity of pea (Pisum sativum L.) pod extract
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 83 (1396) صفحه 92. |
International-ISC | 28.
Zaringhalami, S., Ebrahimi, M., Piravi Vanak Z. and Ganjloo, A.
Effects of cultivar and ripening stage of Iranian olive fruit on bioactive content and antioxidant activity of its virgin oil International Food Research Journal Vol. 22 Issue 5 (2015) PP. 1961-1967. |
International-ISI | 27.
Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md. Zaidul Islam Sarker and Ali Ganjloo
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction of Crude Oil from Winter Melon (Benincasa hispida) Seed Using Response Surface Methodology and Evaluation of Its Antioxidant Activity, Total Phenolic Content and Fatty Acid Composition Molecules (2012) P. 25. |
International-ISC | 26.
Haj Najafi, A., Yusof, Y.A., Rahman, R.A., Ganjloo, A., and Ling, C.N.
Effect of Osmotic Dehydration Process using Sucrose Solution at Mild Temperature on Mass Transfer and Quality Attributes of Red Pitaya (Hylocereus Polyrhizusis) International Food Research Journal Vol. 21 Issue 2 (2014) PP. 625-630 DOI: 2. |
داخلي-ISC | 25.
الهام لطفی، علی گنجلو، میرخلیل پیروزی فرد، ماندانا بی مکر
بررسي خصوصيات شيميايي، ويژگي هاي عملكردي و فعاليت ضد راديكالي پلي ساكاريدهاي محلول در آب غلاف نخود فرنگي Evaluation of chemical characteristics, functional properties and anti-radical activity of water-soluble polysaccharides from green pea pod
علوم و صنايع غذايي شماره 79 (1396) صفحات 89-15. |
National-ISC | 24.
فیروزه بذرافکن- سهیلا زرین قلمی- علی گنجلو
بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه
Evaluation of Bioactive compounds of Mahlab Juice
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران دوره 14 شماره 1 (1397) صفحات 81-92. |
National-ISC | 23.
فیروزه بذرافکن- سهیلا زرین قلمی- علی گنجلو
تاثیر نوع حلال بر میزان فنل کل و فعالیت ضد اکساینده عصاره آلبالو تلخه
Effect of Solvent Type on Total Phenolic and Antioxidant Activity of Mahlab
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 239 (1396) صفحه 248. |
International | 22.
Mandana Bimakr, Russly, A. Rahman, Farah, S. Tiap, Noranizan, M. A., Zaidul, I. Sarker and Ali Ganjloo Antioxidant activity of winter melon (Benincasa Hispida) seeds using conventional soxhlet extraction technique International Food Research Journal (2012) P. 25. |
National-ISC | 21.
علی گنجلو- فخری شهیدی-مهدی نصیری محلاتی-آرش کوچکی تاثیر یون Ca2+ و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طالبی آبگیری شده به روش اسمز مجله علوم و کشاورزی مشهد (1383) . |
International | 20.
Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md Zaidul Islam Sarker, and Ali Ganjloo
Ultrasound-Assisted Extraction of Valuable Compounds from Winter Melon (Benincasa hispida) Seeds International Food Research Journal (2013) P. 26. |
International-ISI | 19.
Ali Khoddami, Hasanah M. Ghazali, Ali Yassoralipour, Yogeshini Ramakrishnan and Ali Ganjloo Physicochemical Characteristics of Nigella Seed (Nigella sativa L.) Oil as Affected by Different Extraction Methods Journal of the American Oil Chemists (2011) P. 25. |
داخلي-ISC | 18.
علی گنجلو- ماندانا بی مکر- مسعود قربانی
بررسی اثر عصاره غلاف نخود فرنگی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان تحت شرایط تسریع شده Evaluation the effect of green pea pod extract on oxidative stability of sunflower oil under accelerated conditions
فرآوری و نگهداری مواد غذایی دوره 10 شماره 2 (1397) صفحه 15. |
داخلي-ISC | 17.
مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
ارزیابی اثر پلی ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و ویژگی های رئولوژیکی امولسیون روغن در آب Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion
علوم و صنایع غذایی ایران دوره 74 (1397) صفحات 251-261. |
International | 16.
Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Ali Ganjloo, Farah Saleena Taip, Liza Md Salleh, Jinap Selamat, Azizah Hamid Supercritical Carbon Dioxide (SC-CO2) Extraction of Catechin, Epicatechin, Rutin and Luteolin from Spearmint (Mentha spicata L.) Leaves World Applied Sciences Journal (2008) P. 25. |
International | 15.
Mandana Bimakr, Russly. A. Rahman., Ali Ganjloo and Farah S. Taip. Antioxidant activity of spearmint (Mentha spicata L.) leaves extracts by Supercritical Carbon Dioxide (SC-CO2) extraction International Food Research Journal (2011) P. 25. |
International-ISI | 14.
Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Ali Ganjloo, Farah Saleena Taip, Liza Md Salleh and Md Zaidul Islam Sarker. Optimization of Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Flavonoid Compounds from Spearmint (Mentha spicata L.) Leaves by Using Response Surface Methodology Food and Bioprocess Technology (2010) P. 25. |
International-ISI | 13.
Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Ali Ganjloo, Liza Md Salleh, Jinap Selamat, Azizah Hamid, I.S.M. Zaidul Comparison of different extraction methods for the extraction of major bioactive flavonoid compounds from spearmint (Mentha spicata L.) leaves Food and Bioproducts Processing (2011) P. 25. |
National-ISC | 12.
عارف نوروزی- ماندانا بی مکر- علی گنجلو- سهیلا زرین قلمی
مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ
Modelling and Optimization of Antiradical Activity of Ultrasound-assisted Extracted Compounds from Eryngium caucasicum Trautv
فناوری های نوین غذایی شماره 25 (1396) صفحه 37. |
International | 11.
Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Effect of heat and thermosonication on kinetics of peroxidase inactivation and vitamin C degradation in seedless guava (Psidium guajava L.) International Food Research Journal (2011) P. 25. |
International | 10.
Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Mathematical modelling of mass transfer during osmotic dehydration of seedless guava (Pisidium guajava L.) cubes International Food Research Journal (2011) P. 25. |
International-ISI | 9.
Maryam Jalili Safaryan, Ali Ganjloo, Mandana Bimakr and Soheila Zarringhalami
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods Foods Vol. 78 Issue 5 (2016) PP. 15-25 DOI: 10.3390/foods5040078. |
International ISI | 8.
Ali Ganjloo, Mandana Bimakr, Sohiela Zarringhalam, Maryam Jalili, Masoud Ghorbani
Moisture-dependent physical properties of green pea (Pisum sativum L.) International Food Research Journal Vol. 25 Issue 3 (2018) PP. 1246-1252. |
International | 7.
Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Modelling the Kinetics of Peroxidase Inactivation and Colour Changes of Seedless Guava (Psidium guajava L.) During Thermal Treatments World Applied Sciences Journal (2009) P. 26. |
International-ISI | 6.
Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Kinetics Modelling of Mass Transfer using Peleg’s Equation During Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.): Effect of Process Parameters Food and Bioprocess Technology (2011) P. 25. |
International-ISI | 5.
Ali Ganjloo, Russly A. Rahman, Jamlilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Kinetics of Crude Peroxidase Inactivation and Color Changes of Thermally Treated Seedless Guava (Psidium guajava L.) Food and Bioprocess Technology (2010) P. 25. |
International-ISI | 4.
Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Optimization of Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.) in Sucrose Solution using Response Surface Methodology International Journal of Food Engineering (2014) P. 24 DOI: 2. |
داخلي-ISC | 3.
علی ایزدی، سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
Production of rice based functional fermented beverage contain honey natural sweetener علوم و صنایع غذایی ایران (2017) P. 15 DOI: 1. |
National-ISC | 2.
مینا سالارنیا- علی گنجلو - زهرا امام جمعه- ماندانا بی مکر
ویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه
Physical, Barrier and Antimicrobial Properties of Sodium Caseinate-based Edible Film Containing Hemp Seed oil
فناوری های نوین غذایی (1397) صفحه 15. |
National-ISC | 1.
سپیده میانجی- روح الله رضایی - علی گنجلو
بررسی نگرش تولید کنندگان کاهو در استان البرز درباره منابع آلودگی و عوامل تبیین کننده اقدامات ایمنی غذایی در مزرعه
Study the Attitude of Lettuce Producers in Alborz Province about Sources of Contamination and Explaining Factors of On-Farm Food Safety Practices
سلامت و محیط دوره 10 شماره 3 (1396) صفحات 375-390. |
Presentations in Seminars & Congress | |
International |
45. فاطه مجردی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
استفاده از فناوری مایکروویو برای استخراج ترکیبات فنولی از ضایعات کشاورزی Application of Microwave Technology for Phenolic compounds Extraction from Agricultural Waste
Application of Microwave Technology for Phenolic compounds Extraction from Agricultural Waste
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, ملاثانی-ایران, 14 - 15 بهمن 1399. |
International |
44. سمانه منجم، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بررسی پایداری امولسیون ژل تازه آلوئه ورا و روغن شاهدانه جهت تولید پوشش خوراکی Evaluation of fresh aloe vera gel and hemp seed oil emulsion stability for edible coating preparation
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, ملاثانی-ایران, 14 - 15 بهمن 1399. |
National |
43. Zarringhalami, S., Ganjloo, A., Bimakr, M.,
Iranian Walnut Green Husk as a Source of Functional Compounds: Effect of Extracting Solvents on its Antioxidants and Antibacterial Activities 5th International Conference on Agricultural Science, Environment, Urban and Rural Development Georgia University , Tbilisi-Georgia, 10 - 12 June 2020. |
National |
42. فاطمه مجردی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو، مارال نیستانی، پریسا شاولیگیلانی
استفاده از فناوری مایکروویو برای استخراج ترکیبات فنولی از ضایعات کشاورزی بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, ملاثانی-ایران, 13 - 15 بهمن 1399. |
National |
41. میتراسادات موسوی، ماندانا بی مکر، سید محمد قریشی، علی گنجلو
استخراج همزمان گالیک اسید، فرولیک اسید و کاتکین از برگ فیجوا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس, تهران-ایران, 26 - 28 شهريور 1398. |
National |
40. سحر قهرمانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
آبگیری اسمزی برای فرآوری محصولات گوشتی سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس, تهران-ایران, 26 - 28 شهريور 1398. |
International |
39. Ali Ganjloo, Mandana Bimakr, Masoud Ghorbani
Protective Effect of Ethanolic Green Pea Pod Extract on Oxidative Stability of Soybean Oil during Accelerated Storage condition 2nd International Food Research Conference UPM, Putrajaya-Malaysia, 27 - 29 August 2019. |
International |
38. محمدرضا اعجمی سحر قهرمانی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
کاربرد فناوری پلاسمای سرد در صنعت مواد غذایی اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی دانشگاه ارومیه, ارومیه-ایران, 14 - 15 شهريور 1397. |
National |
37. رعنا روشنی نشاط، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
ترکیبات زیست فعال گیاهان دارویی و اهمیت آنها در صنعت غذا اولین کنگره بین المللی و دومین کنفرانس ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچهای کوهی دانشگاه زنجان, زنجان-ایران, 5 - 6 شهريور 1397. |
National |
36. نازنین زهرا بشارتی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
بررسی تاثیر قطبیت حلال بر فعالیت ضد اکسایشی عصاره زیست فعال استخراج شده از اندام هوایی گیاه دارویی همیشه بهار اولین کنگره بین المللی و دومین کنفرانس ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچهای کوهی دانشگاه زنجان, زنجان-ایران, 5 - 6 شهريور 1397. |
National |
35. نازنین زهرا بشارتی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
پیشرفت های اخیر در فناوری خشک کردن گیاهان دارویی اولین کنگره بین المللی و دومین کنفرانس ملی زیست فناوری گیاهان دارویی و قارچهای کوهی دانشگاه زنجان, زنجان-ایران, 5 - 6 شهريور 1397. |
International |
34.
فرشته نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
کاربرد دانه های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات گوشتی
-
بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری-ایران, 25 - 27 بهمن 1396. |
International |
33.
فرناز نعمتی، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
بررسی تاثیر دما بر جوانه زنی گندم دوروم
Study on the effect of temperature on germination of Durum wheat
بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری-ایران, 25 - 27 بهمن 1396. |
International |
32. مینا سالارنیا، علی گنجلو، زهرا امام جمعه، ماندانا بی مکر
تولید امولسیون پایدار جهت تولید فیلم خوراکی آب گریز کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه Production of stable emulsion for hydrophobic sodium caseinate edible film containing hemp seed oil
پنجمین کنفرانس بین المللی نوآوری های اخیر در شیمی و مهندسی شیمی
دانشگاه علامه طباطبایی, تهران-ایران, 13 - 14 بهمن 1396. |
International |
31.
عارف نوروزی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو، سهیلا زرین قلمی
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasium)
-
بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری , ساری-ایران, 25 - 27 بهمن 1396. |
International |
30.
سپیده میانجی، روح الله رضایی، علی گنجلو
شناخت و تبیین اقدامات ایمنی غذایی در مزرعه در راستای تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کشاورزان استان البرز
Identifying and Explaining the On-Farm Food Safety Practice in Order to Produce Organic Products from Farmers’ Viewpoints
کنگره بین المللی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
دانشگاه محقق اردبیلی , اردبیل-ایران, 25 - 27 مرداد 1396. |
National |
29.
مسعود قربانی- علی گنجلو- ماندانا بی مکر
استفاده از باکتروسین ها به عنوان ترکیباتی آنتی میکروبیال برای نگهداری مواد غذایی
Utilization of bacteriocins as antimicrobial compounds for foods preservation
همایش ملی کشاورزی آبزیان و غذا
ایران, 13 - 15 آذر 1393. |
National |
28.
مسعود قربانی- علی گنجلو-ماندانا بی مکر
کاربرد اولتراسوند در فرآوری محصولات لبنی
Application of Ultrasound in Diary products
همایش مجازی سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
ایران, 21 - 23 مهر 1393. |
National |
27.
زهرا مؤذنی ، سید نجم الدین مرتضوی، علی گنجلو، مینا ختایی
مطالعه برخی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه سرخ ولیک در اکوتیپهای استان زنجان
Study of Some Morphological and Physiological Properties of Hawthorns in Zanjan Ecotypes
هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
دانشگاه بوعلی سینا, همدان- ایران, 4 - 7 شهريور 1392. |
National |
26.
زهرا موذنی،سیدنجم الدین مرتضوی،علی گنجلو، مینا ختایی
مطالعه برخی خصوصیات کیفی گیاه سرخ ولیک در دو اکوتیپ استان زنجان بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه شیراز, شیراز-ایران, 7 - 9 آبان 1392. |
International |
25. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Noranizan Mohd Adzahan , Md Zaidul Islam Sarker , Ali Ganjloo.
Comparison of different extraction methods for extraction of total phenolic compounds from winter melon (Benincasa hispida) seeds The International Conference on Agricultural and Food Engineering for Life 2012 Malaysia 2012. |
International |
24. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Feasibility of ultrasonic waves to improve mass transfer rate during osmotic dehydration of seedless guava (Psidium guajava L.) The International Conference on Agricultural and Food Engineering for Life 2012 Malaysia 2012. |
International |
23. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Modelling the kinetics of seedless guava (Psidium guajava L.) peroxidase inactivation due to heat and thermosonication treatments. International Conference on Food Engineering and Biotechnology (ICFEB) Cairo-Egypt 2009. |
International |
22. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar and Azizah Osman Mathematical Modelling of Mass Transfer during Osmotic Dehydration of Seedless Guava Cubes International Conference on Food Research Malaysia 2010. |
National |
21. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Ali Ganjloo, Farah Saleena Taip, Ling Tau Chuan, Jinap Selamat, Azizah Hamid Simultaneous extraction of myricetin, luteolin and naringenin from spearmint (Mentha spicata L.) leaves by supercritical carbon dioxide (SC-CO2) Regional engineering postgraduate conference, EPC Malaysia 2009. |
International |
20. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Ling Tau Chuan, Ali Ganjloo, Liza Md Salleh, Jinap Selamat, Azizah Hamid, Zaidul I. S. M. Supercritical carbon dioxide (SC-CO2) extraction of bioactive flavonoids from spearmint (Mentha spicata L.) leaves 11th Asean Food Conference Bandar Seri Begawan-Brunei Darussalam 2009. |
International |
19. M. Bimakr, R.A. Rahman, F.S. Taip, L.T. Chuan, A. Ganjloo, L. Md Salleh, J. Selamat, A.Hamid Optimization of supercritical carbon dioxide extraction parameters by response surface methodology Agriculture Congress, Tropical Agriculture in a Changing Climate and Energy Scenario Malaysia 2009. |
International |
18. Bimakr M, Rahman RA, Ganjloo A, Salleh LMd, Taip FS, Chuan LT. Extraction and determination of major bioactive flavonoids in mint (Mentha spicata). 7th Joint Meeting of AFERP, ASP, GA, PSE & SIF Athen-Greece 2008. |
International |
17. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Ali Ganjloo, Jinap Selamat, Azizah Hamid Effect of co-solvent flow rate on supercritical carbon dioxide extraction of bioactive compounds from spearmint (Mentha spicata L.) leaves World engineering congress Malaysia 2010. |
International |
16. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Modelling the kinetics of mass transfer and color changes during osmotic dehydration of thermosonically pretreated seedless guava (Psidium Guajava L.) 1st International congress on food technology Turkey 2010. |
International |
15. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Feasibility of ultrasonic wave’s amplitude combined with heat for enhancing mass transfer during osmotic dehydration of seedless guava World engineering congress Malaysia 2010. |
National |
14. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Kinetics of osmotic dehydration of seedless guava (Psidium Guajava L.) Regional Seminar on science, technology and social science Malaysia 2010. |
International |
13. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Feasibility of novel methodologies for peroxidase inactivation: effect on kinetics Agriculture Congress, Tropical Agriculture in a Changing Climate and Energy Scenario Malaysia 2009. |
International |
12. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Osmotic dehydration kinetics of thermally treated seedless guava (Psidium Guajava L.) 11th Asean Food Conference Bandar Seri Begawan-Brunei Darussalam 2009. |
International |
11. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Fakhri Shahidi, Mandana Bimakr Effect of Ca+2 and sugar solution on physico-chemical and organoleptical properties of osmodehydrated Muskmelon cubes 10th Asean Food Conference Malaysia 2007. |
International |
10. Mandana Bimakr, Russly Abdul Rahman, Farah Saleena Taip, Ali Ganjloo, Jinap Selamat, Azizah Hamid Simultaneous isolation of catechin, epicatechin, rutin and luteolin from spearmint leaves by supercritical carbon dioxide extraction 18th National Conference on Food Science and Technology Mashhad-Iran 2008. |
National |
9. Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr Feasibility of high-intensity ultrasonic blanching combined with heating for peroxidase inactivation of seedless guava 18th National Conference on Food Science and Technology Mashhad-Iran 2008. |
International |
8. Ali Ganjloo, Fakhri Shahidi Osmotic Dehydration of Cantaloupe: Effect of Time and Concentration 3th International Conference on Melon Processing استرالیا 2005. |
International |
7.
مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو – ماندانا بی مکر
تاثیر دامنه نوسان امواج فراصوت بر فعالیت ضد اکسایشی پلی ساکارید غلاف نخود فرنگی اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران تهران-ایران, 27 - 29 مهر 1395. |
International |
6. Ali Ganjloo, Fakhri Shahidi Osmotic Treatments for Melon Processing: Physico-chemical and Organoleptical Properties 3 th Internatioal Conference on Melon Processing استرالیا 2005. |
National |
5.
علی ایزدی- علی گنجلو
بررسی تاثیرات امواج اولتراسوند بر روی برخی از ترکیبات مواد غذایی
Evaluation of Ultrasound Waves Effects on Some Food Components
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
ایران, 25 - 31 تير 1393. |
National |
4.
مسعود قرباني، علی گنجلو، ماندانا بی مکر
روش های استخراج و آنالیز ترکیبات فنولیک مواد گیاهی
Methods for Extraction and Analysis of Phenolic Compounds from Plant Materials
اولین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
زاهدان-ایران, 25 - 31 تير 1393. |
National |
3.
مسعود قربانی- علی گنجلو- ماندانا بی مکر
کاربرد اولتراسوند در نگهداری مواد غذایی
Application of Ultrasound in Food Preservation
بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
دانشگاه گرگان, گرگان-ایران, 8 - 11 شهريور 1393. |
National |
2.
سجاد ولی نژاد- علی گنجلو
آنتی اکسیدانهای طبیعی
Natural antioxidants
اولین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
زاهدان-ایران, 25 - 31 تير 1393. |
International |
1.
Ali Ganjloo, Russly Abdul Rahman, Jamilah Bakar, Azizah Osman, Mandana Bimakr
Feasibility of Ultrasonic Wave’s Amplitude Combined with Heat for Enhancing Mass Transfer during Osmotic Dehydration of Seedless Guava World Engineering Congress (WEC) University Putra Malaysia, Kuching, Sarawak-Malaysia, 2 - 4 August 2010. |