بازدید:26107 بروزرسانی: 18-12-1402
مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
5 | سپهر مرادی | بهمن 1389 | علوم دامی | مقايسه پاستوريزاسيون شير به روش هاي القائي و كلاسيك از نظر منابع انرژي، | |
4 | سجاد ولی نژاد | بهمن 1394 | علوم و صنایع غذایی | بررسي خصوصيات ميکروبي، فيزيکو شيميايي و بافتی پنير سفيد رسيده درآب نمک و توليد شده از شير پاستوريزه شده با روش مادون قرمز [Abstract] |
استاد راهنما |
3 | سمیه جعفری | بهمن 1395 | علوم و صنایع غذایی | بسته بندی ضد میکروبی با استفاده از پلی ساکارید¬های طبیعی(کیتوزان، آلژینات و کاراژینان) همراه با روغن¬های اسانسی [Abstract] |
استاد راهنما |
2 | ویدا پاشایی | بهمن 1396 | علوم و صنایع غذایی | ارزیابی تاثیر تخمیر و اشعه مادون قرمز نزدیک بر خصوصیات کیفی و میزان آفلاتوکسین نانهای سنتی (سنگک و لواش) [Abstract] |
استاد راهنما |
1 | خدیجه پورزنگنه | بهمن 1396 | علوم و صنایع غذایی | ساخت فيلم هاي نانو کامپوزيتي وبررسي خواص زيست تخريب پذيري و ضد ميکروبي آنها در جهت استفاده در بسته بندي [Abstract] |
استاد راهنما |
مقطع: کارشناسي
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
9 | مسلم صباغی | شهريور 1388 | صنایع غذایی | تکنولوژی نوشابه های گاز دار با رویکرد اقتصادی | |
8 | زینب عباسی | شهريور 1388 | صنایع غذایی | تکنولوژی فرآورده های شیر | |
7 | الهه یوسفی | شهريور 1388 | صنایع غذایی | مـاست: يكي از فرآوردههاي تخميري لبنيات | |
6 | فهیمه براری | شهريور 1388 | صنایع غذایی | تکنولوژی تولید پنیر | |
5 | شیرین رضایی | شهريور 1388 | صنایع غذایی | تکنولوژی تولید بستنی | |
4 | مهسا خرمی | شهريور 1388 | صنایع غذایی | تکنولوژی تولید شیر پاستوریزه | |
3 | سپیده السادات میراحمدی | شهريور 1388 | صنایع غذایی | تولید ماست | |
2 | سارا آریایی | شهريور 1388 | صنایع غذایی | شیر و فرآورده های لبنی | |
1 | الهام صفری | شهريور 1388 | صنایع غذایی | صنـــعــــــــــت پنیـــــــــــر |