AAAAAAAAAAAAAAA
Toggle navigation
سیمین حق نظری
سیمین حق نظری
وبگاه دانشگاه
پورتال خبری
سلام سلام سلام
دانشگاه زنجان
سوابق تحصیلی
جوایز و افتخارات
آشنایی با زبانهای خارجی
سوابق آموزشي
Title
سوابق آموزشي
Column
شرکت در کارگاههای آموزشی
سوابق و علايق پژوهشی
Title
سوابق و علايق پژوهشی
Column
مقالات
کتب
طرحهای پژوهشی
راهنمايي / مشاوره پروژه هاي دانشجويي
ساير فعاليتهاي پژوهشي
علایق پژوهشی
سوابق اجرایی
Title
سوابق اجرایی
Column
مديريت
عضویت در مجامع علمی، شورا يا کميتههاي تخصصي
سایر پیوندها
Title
سایر پیوندها
Column
منبع درسی تکنولوژی شیر و فرآورده ها
منبع درسی اثر فرآینده بر میکروارگانیزمها و آنزیمها
میکروبیولوژی صنعتی
میکروبیولوژی 1
بیوشیمی عمومی
[اساتید گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی]
بازدید:29078 بروزرسانی: 18-12-1402
فارسی
English
زمينه هاي آموزشي و تدريس
1. میکروبیولوژی صنعتی2. تکنولوژی های پیشرفته فرآورده های گوشتی3. کمپوت و کنسرو4. بیوشیمی5. اصول نگهداری مواد غذایی6. میکروبیولوژی عمومی