ردیف |
نام دانشجو |
تاریخ دفاع |
رشته تحصیلی |
موضوع |
نوع نظارت |
5 | رویا عبدالهی دهکردی |
مهر 1393 | علوم و صنایع غذایی | تولید بیو نانوکامپوزیت به دانه- ایزوله سویا و نانو سلولز و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن |
استاد مشاور |
4 | وحید گودرزی |
دي 1395 | تکنولوژی مواد غذایی | توليد بيونانوكامپوزيت نشاسته - كفيران - نانو دي اكسيد تيتانيوم به وسيله پلميريزاسيون نور ي و ارزيابي خصوصيات كاربردي آن به عنوان بسته بندي فعال مواد غذايي |
استاد راهنما |
3 | فائزه گوهری |
بهمن 1396 | تکنولوژی مواد غذایی | بررسی پايداری نانوامولسیون اولئیک اسید به عنوان نانوحامل ترکیبات فراسودمند غذايی |
استاد راهنما |
2 | فاروق خلیفه زاده |
بهمن 1396 | علوم و صنایع غذایی | بررسی و تولید سوپرا مولکول پلی¬کاپرولاکتون - TiO2 به روش الکتروریسی بهعنوان نانو جاذب اکسیژن و عامل ضد میکروب در بسته بندی فعال مواد غذایی |
استاد راهنما |
1 | امین بابایی قزوینی |
تير 1396 | تکنولوژی مواد غذایی | تولید و بررسی خصوصیات فیلم بسته بندی نانوکامپوزیت نشاسته-کفیران-اکسید روی |
استاد راهنما |