خانه :: اساتید :: اخبار
 Banner Slider Demo - Jssor Slider, Carousel, Slideshow with Javascript Source Code

--

--

--

--

صفحات مرتبط

آمار سايت

    بازديد امروز: 72
    بازديد ديروز: 114
    بازديد کل: 93008
بروزرسانی: 4-6-1394
درباره گروه صنایع غذایی

نگهداری و فراوری محصولات کشاورزی اعم از زراعی، باغی و دامی و نهایتا عرضه با کیفیت و ایمن این فراورده­ها، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. لذا تربیت کارشناسان و متخصصانی که با تکیه بر معلومات و اندوخته های علمی خود بتوانند ادارۀ واحدهای صنایع غذائی را به عهده گرفته، در برنامه ریزی و ایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذائی در مناطق کشاورزی- صنعتی کمک نموده و در امور آموزشی و تحقیقاتی این رشته همکاری نمایند یا به عنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیر تولید کارخانه های تولید مواد غذائی نسبت به کنترل کیفیت فرآورده های غذائی و مدیریت واحد انجام وظیفه نمایند ضروری است .
در این راستا گروه علوم و صنایع غذائی دانشگاه زنجان در سال 1387 با داشتن مجوز کارشناسی ناپیوسته، تاسیس گردید و در سال 1388 گروه توانست مجوز کارشناسی پیوسته را نیز اخذ نماید. در سال 1392 این گروه موفق به اخذ مجوز کارشناسی ارشد در گرایش تکنولوژی مواد غذایی گردید و اولین ورودی کارشناسی ارشد را در نیمسال اول 93-1392به صورت تکمیل ظرفیت پذیرش نمود.
در حال حاضر مديريت گروه بر عهده آقاي دكتر گنجلو مي باشد .


برنامه هاي آينده:
پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در سایر گرایش ها
پذیرش دانشجوی دکتری

اعضاء هیات علمی

مربی

استادیار

دانشیار

استاد

-

5

-

-

 

مقطع کارشناسی علوم و صنایع غذایی

مقطع کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی

سال ورود

تعداد دانشجو

سال ورود

تعداد دانشجو

مهر 1387

20

 

 

مهر 1388

27

 

 

مهر 1389

25

 

 

مهر 1390

22

 

 

بهمن 1390

19

 

 

مهر1391

26

 

 

مهر 1392

15

مهر 1392

3

مهر 1393

24

مهر 1393

5

بازدید امروز: 2