نگهداری و فراوری محصولات کشاورزی اعم از زراعی، باغی و دامی و نهایتا عرضه با کیفیت و ایمن این فراوردهها، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. لذا تربیت کارشناسان و متخصصانی که با تکیه بر معلومات و اندوخته های علمی خود بتوانند ادارۀ واحدهای صنایع غذائی را به عهده گرفته، در برنامه ریزی و ایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذائی در مناطق کشاورزی- صنعتی کمک نموده و در امور آموزشی و تحقیقاتی این رشته همکاری نمایند یا به عنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیر تولید کارخانه های تولید مواد غذائی نسبت به کنترل کیفیت فرآورده های غذائی و مدیریت واحد انجام وظیفه نمایند ضروری است .
|
||||||||||||
|
بروزرسانی: 2-5-1401
درباره گروه صنایع غذایی
بازدید امروز: 3