اخبارمرکز رشد

تسهیلات سربازی کارکنان شرکت‌های دانش بنیان

با توجه به اهمیت و نقش نیروی انسانی خلاق برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان به دو صورت در حال پیگیری می‌باشد:

پروژه جایگزین خدمت: نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای مصوب می‌توانند به‌عنوان انجام خدمت نظام‌وظیفه، از طریق معرفی به مرکز نخبگان نیروهای مسلح پروژه‌ای را برای یکی از صنایع دفاعی و کشوری انجام دهند.

امریه در شرکت دانش بنیان: نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای لازم می‌توانند به‌عنوان انجام خدمت نظام‌وظیفه، به‌عنوان مامور (امریه) در طول مدت خدمت، در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه فرمایید.

معافیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از پرداخت حق بیمه قراردادها
براساس تفاهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان تأمین اجتماعی، ازاین‌پس قراردادهای شرکت‌های ...

طی تفاهم صورت گرفته میان معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و سازمان تأمین اجتماعی، در راستای تسهیل کسب‌وکار شرکت‌های دانش‌بنیان و بر اساس بخشنامه 14/12 درآمد، کلیه قراردادهای دانش‌بنیان که به تأیید معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور برسند از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها معاف خواهند بود.

تفاهم‌نامه معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و شرکت سهامی بیمه ایران
ارائه بسته بیمه‌ای جامع توسط شرکت سهامی بیمه ایران برای شرکت های دانش بنیان

طی تفاهم‌نامه معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و بیمه ایران، این شرکت بسته بیمه‌ای جامعی برای ریسک‌های مترتب بر دارایی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولات دانش‌بنیان و مسئولیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و شبکه آزمایشگاه‌های فناوری‌های راهبردی در چهار حوزه زیر ارائه داده است:

الف) بیمه‌های آتش سوزی

ب) بیمه‌های مسئولیت (کارفرما، حرفه ای، مسئولیت کالا)

ج) بیمه‌های اشخاص (درمان)

د) بیمه‌های مهندسی (الکتریکال و مکانیکال)

معرفی بسته حمایتی پژوهشگاه نیرو
پژوهشگاه نیرو با هدف جهت‌دهی امکانات و توانمندی‌های موجود در کشور از نوآوری‌های متناسب با اولويت‌ها و مزيت‌ها.

پژوهشگاه نیرو با هدف جهت‌دهی امکانات و توانمندی‌های موجود در کشور بـه سوی برطرف شدن مشكلات و رفع نیازهای واقعی شرکت‌های فعّال در تولید و ارائه‌ی محصولات و خدمات دانش‌بنیان و نوآورانه در صنعت برق و انرژی، و حمایت هوشمندانه و هدفدار از نوآوری‌های متناسب با اولويت‌ها و مزيت‌های نسبی كشور، مجموعه‌ای از اقدامات حمایتی را «از فاز ایده‌پردازی و مسأله‌یابی گرفته تا فاز آزمون ایده و تحقیق و توسعه‌ی محصولات، و سپس تولید صنعتی و تجاری‌سازی محصول در بازارهای داخلی و صادرات» به شرح ذیل ارائه می‌دهد:
مسأله‌یابی و توسعه ایده

• ترویج و آموزش
  • آگاه‌سازی تغییرات فن‌آوری و بازار
  • تأمین پژوهشگر

تحقیق و توسعه

• خدمات آزمایشگاهی
  • همکاری پژوهشی مشترک
  • پوشش ریسک تحقیقات
  • تأمین پژوهشگر

تجاری‌سازی محصولات و خدمات دانش‌بنیان و فن‌آورانه

• استانداردسازی
  • خدمات تأمین مالی
  • خدمات بازارسازی
  • حمایت از صادرات

شرح كامل بسته هاي حمايتي و آيين نامه هاي داخلي مرتبط جهت اطلاع در مسير زير قابل دسترسي مي باشد:

شبکه مشاوران برتر حوزه کسب و کار
آغاز بکار شبکه مشاوران برتر کسب و کار با نام تجاری الوبیز (alobiz.ir)

شبکه مشاوران برتر کسب و کار با نام تجاری الوبیز (alobiz.ir) امکانات فنی لازم -شامل وب سایت، اپ اندروید و اپ آی او است - برای دریافت خدمات مشاوره به صورت تلفنی و غیرحضوری را فراهم کرده است.

آدرس سامانه: www.alobiz.ir

تلفن تماس: 09194727389 و 40883276

پیشخوان مجوزهای کشور
راه اندازی سامانه پیشخوان مجوزهای کشور توسط مرکز ملی پایش محیط کسب و کار

حمایت از طرح های کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه دانشجویی
صندوق رفاه دانشجویی به طرح های کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه دانشجویی تسهیلات پرداخت می کند

صندوق رفاه دانشجویان به منظور حمایت از دانشجویان کارآفرین، ایده­ و طرح­های دانشجویی، تجاری سازی ایده ها، توسعه کارآفرینی، تقویت مراکز رشد و نوآوری، به هر یک از دانشجویان حائز شرایط تا سقف 100،000،000 ریال تسهیلات پرداخت می ­نماید.

شیوه نامه اجرایی اجرایی حمایت از طرح های کارآفرینی و کسب و کار فناورانه دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی