اخبارمرکز رشد

جشنواره بین المللی خوارزمی
سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همه ساله شناسایی و معرفی طرح های برتر عرصه علم و فناوری را با برگزاری یک..

سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران همه ساله شناسایی و معرفی طرح های برتر عرصه علم و فناوری را با برگزاری یک رقابت علمی هدفمند که دارای بنیان های اجرایی، نظامند و منسجم است با نام جشنواره های خوارزمی به انجام می رساند

سایت جشنواره

رویداد حل مسئله در حوزه صنعت آب
دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب،...

دفتر برنامه ریزی امور فناوری معاونت پژوهشی وزارت عتف با توجه به ضرورت‌های فوری و حیاتی در حوزه‌ صنایع آب، بنا دارد تا ضمن شناسایی ظرفیت‌های نهفته در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی، طرح‌ها، محصولات و فناوری‌های دانش‌بنیان را در معرض خرید و فروش صنایع، سرمایه‌گذاران، بنگاه‌های اقتصادی و بهره‌برداران قرار دهد.

برای کسب اطلاعات به سایت رویداد مراجعه نمائید.

جشنواره ایده های برتر بخش کشاورزی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ایده بازار در بخش کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می کند.

جهت کسب اطلاعات به سایت جشنواره مراجعه فرمایید.

فراخوان سوم نانومچ ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

در برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو (Nano Match) که توسط ستاد توسعه فناوری نانو برگزار می‌گردد، شناسایی و حمایت از طرح‌هایی که پتانسیل تجاری شدن داشته باشند، مدنظر قرار گرفته است. فناوران، شرکت‌های نوپا، پژوهشگران و جامعه دانشگاهی، به‌عنوان طرف عرضه و شرکت‌های صنعتی و سرمایه‌گذاران خطرپذیر و مستقل، به‌عنوان طرف تقاضا، از جمله مخاطبان این برنامه هستند.

متقاضیان حقیقی و حقوقی، می‌توانند طرح‌های فناورانه خود را در سومین فراخوان دوره هفتم نانومچ، از تاریخ 2 لغایت 20 اردیبهشت‌ماه سال جاری، جهت داوری و ورود به برنامه، در سامانه نانومچ ثبت نمایند. طرح‌های پذیرفته‌شده در برنامه، فرصت استفاده از تسهیلات، خدمات و امکانات در دسترس را خواهند داشت.ادامه

برگزاري رويداد استارتاپ صنعتي توسط دانشگاه علمی و کاربردی مجتمع ماموت

دانشگاه علمي-كاربردي مجتمع صنعتي ماموت با همكاري كارگزار رسمي ، شركت نوفن حامي البرز و پشتيباني گروه صنعتي ماموت با برند رسمي "ماموت تك " قصد برگزاري رويداد استارتاپ صنعتي با رويكرد عملياتي و توسعه فناوري را دارد.در اين رويداد كه در تابستان سال 98 برگزار مي گردد تمامي اساتيد، دانشجويان، شركتهاي خصوصي و ... مي توانند در دو حوزه نياز هاي خاص خطوط توليد شركت ماموت و همچنين محورهاي كلي مرتبط با فعاليت هاي گروه صنعتي ماموت اقدام به ارائه طرح ها ، ايده ها ، ‌محصولات و... در قالب فرمت ارائه گرديده توسط شركت ماموت نمايند.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

نشست تخصصی نظام وظیفه تخصصی در شرکت های دانش بنیان
با حضور کارشناس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نشست تخصصی برگزار شد.

نشست تخصصی نظام وظیفه تخصصی در شرکت های دانش بنیان

فراخوان دریافت طرح در زمینه فرآیند تولید کک سوزنی، گوگرد زدایی و فرآور
صندوق توسعه همکاری‌های بین المللی فناورانه با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول

صندوق توسعه همکاری‌های بین المللی فناورانه با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری در نظر دارد به منظور بومی‌سازی و توسعه دانش فنی و فرایند تولید کک سوزنی و فرآوری خوراک آن با تکیه بر توانمندی پژوهشگران، فناوران، شرکت‌های دانش بنیان و سایر فعالین این حوزه در دو مرحله آزمایشگاهی و پایلوت، سرمایه‌گذاری خطرپذیر انجام دهد و از این‌رو اقدام به انتشار فراخوان دریافت طرح در زمینه «فرایند تولید کک سوزنی، گوگرد زدایی و فرآوری خوراک‌های آن» با چهار موضوع محوری می‌نماید.

فراخوان دریافت طرح در زمینه فرآیند تولید کک سوزنی، گوگرد زدایی و فرآوری آن

فراخوان حمایت از تولید داخل مواد اولیه و موثره داروئی
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در نظر دارد به منظور کمک به تولید مواد اولیه و موثره

فراخوان حمایت از تولید داخل مواد اولیه و موثره داروئی

فراخوان شناسايي اشخاص توانمند در طراحي و توليد ديجيتايزر/ ديتالاگر

مركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازي در نظر دارد به منظور ارتقای دستگاه‌هاي شتابنگار قديمي خود و در راستاي استفاده از ظرفيت‌هاي فني داخلي، طراحي و توليد ديجيتايزر/ ديتالاگر آنها را به متخصصين حقوقي يا حقيقي داراي تجربه، واگذار نمايد.
لذا از علاقمندان، متخصصين، دانشگاه‌ها، پارك‌هاي علم و فناوري، شركت‌هاي تخصصي و ...كه تجربه و يا اقداماتي در اين زمينه دارند دعوت به عمل مي‌آيد به سايت www.bhrc.ac.ir نمایند.

نهصد نیاز فناورانه کشور اعلام شد
در نمایشگاه تستا (تقاضای ساخت و تولید ایرانی) 900 نیاز فناورانه کشور اعلام شد.