اخبارمرکز رشد

ارائه اپلیکیشن یوباس توسط واحد یوریکا
واحد فناوری یوریکا مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری ارائه‌کننده اپلیکیشن یوباس جهت تهیه بلیط اتوبوس بین شهری

:

خرید بلیت در وب‌سایت ubus.ir
دریافت اپلیکیشن اندروید ubus.ir/getapp

ارائه خدمات مشاوره به شرکت های دانش بنیان
شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در 19 سرفصل، از خدمات مشاوره کسب و کار رایگان بهره‌مند شوند

به گزارش مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان، شرکت های دانش بنیان میتوانند در 19 سرفصل، از خدمات مشاوره کسب و کار بهره‌مند شده و با مشاوران خبره مشورت نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه فرمایید.

اعطای تسهیلات ارزان قیمت از محل وجوه اداره شده
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ایجاد زمینه مناسب برای بهره مندی از مزایای اقتصادی صنعت و زیست...

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ایجاد زمینه مناسب برای بهره ­مندی از مزایای اقتصادی صنعت و زیست­ بوم فضای مجازی برای آحاد مردم و در چارچوب الزامات مشخص شده در سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات و نیز انجام تکالیف مشخص شده در برنامه ششم توسعه کشور و بهره گیری حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی کشور در راستای تحقق اولویت ها، از شرکت های تخصصی و دانش بنیان بخش ICT در چارچوب برنامه ها با اعطای تسهیلات ارزان قیمت از محل وجوه اداره شده حمایت می کند.

برنامه جديد اعطاي تسهيلات از محل وجوه اداره شده

وب سایت وام وجوه اداره شده