اخبارمرکز رشد

کنفرانس کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف
کنفرانس کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف با رویکرد الزامات دانشگاه کارآفرین

کنفرانس کارآفرینی دانشگاه شریف با رویکرد الزامات دانشگاه کارآفرین در تاریخ 21 و 22 آذر 1396 برگزار خواهد شد
 آخرین مهلت ارسال مقالات کامل: 10 آبان 96
وب سایت کنفرانس: http://entconf.sharif.ir

پنجمین نمایشگاه تخصصی الکامپ زنجان
پنجمین نمایشگاه تخصصی الکامپ زنجان برگزار می شود

پنجمین نمایشگاه تخصصی الکامپ زنجان در تاریخ 18 الی 21 مهرماه در محل دائمی نمایشگاه های کاسپین برگزار می شود.

چهارمین جشنواره ملی ایده های برتر و اختراعات
فراخوان ثبت نام چهارمین جشنواره ملی ایده های برتر و اختراعات مدیریت شهری با محوریت تبریز 2018

چهارمین جشنواره ملی ایده های برتر و اختراعات مدیریت شهری با محوریت تبریز 2018 در قالب طرح شتاب (شناسایی و توانمندسازی ایده های برتر) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری شهرداری کلانشهر تبریز در مردادماه سال 96 برگزار می گردد. علاقمندان جهت ثبت نام در جشنواره به آدرس  idea2018.tabriz.ir مراجعه فرمایند.

جشنواره بین المللی خوارزمی
فراخوان جشنواره بین المللی خوارزمی و جشنواره جوان خوارزمی

جهت دریافت اطلاعات، ثبت نام و شرکت در جشنواره بین المللی خوارزمی و جشنواره جوان خوارزمی به آدرس سایت www.khwarizmi.ir مراجعه فرمایید.