اخبارمرکز رشد

تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی
تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی توسط شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری

شرکت کیا صنعت ولکان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان با تیم تحقیقاتی مجرب و متخصص موفق به تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی گردید.

یکی از بهترین صنایع دستی کهن ایران ظروف زیبای مس و برنج است که با جای گرفتن خود در ویترین ها و دکوراسیون منازل، زیبایی و اصالتی دوچندان به آن‌ها‌ بخشیده است.  اما یکی از چالش‌های مهم در این زمینه برای بانوان ایرانی از بین رفتن جلوه اولیه این ظروف تحت شرایط محیطی و عوامل موثر بر سطح می‌باشد. گروه تحقیقاتی شرکت کیاصنعت ولکان با تولید پد براق کننده سطوح مسی و برنجی این مشکل را برطرف نموده است.

در استفاده از پد براق کننده سطوح مسی و برنجی (با نام تجاری شاینی) با ترکیبات کاملا ارگانیک بر خلاف بسیاری از شوینده‌ها و پاک‌کننده‌های مختلف سطوح هیچ آسیب تنفسی متوجه مصرف کنندگان نخواهد بود و این مهمترین وجه تمایز پد براق کننده سطوح شاینی با سایر محصولات پاک‌کننده می‌باشد.

عوامل متعددی وجود دارد که سطوح را دستخوش تغییر قرار می‌دهند، از جمله سوختگی ها، تماس با انواع اسید، اکسید شدن سطح و همچنین بروز رسوب و جرمهای گوناگون بنابراین از بین بردن این عوامل در بهبود کیفیت سطوح مختلف حایز اهمیت فراوان می‌باشد. پد براق کننده سطحوح شاینی از کیفیت سطح مراقبت می­نماید.

نحوه استفاده از پد براق کننده سطوح

پد براق کننده سطوح شاینی بدون نیاز به مواد شوینده اضافی قادر به برطرف نمودن آلودگی‌ها و عوامل آسیب زننده سطح می‌باشد. برای استفاده از این محصول:

•  ابتدا از رطوبت نسبی پد اطمینان حاصل نموده و در صورت نیاز چند قطره آب روی پد بپاشید.

•  سپس با اعمال آن روی سطح تا مشاهده براقیت مد نظر خود این کار را ادامه دهید.

•  در نهایت با یک دستمال مرطوب سطح را تمیز نمایید  و در صورت نیاز با آب شستشو دهید.

لازم به ذکر است این محصول در فروشگاه تعاونی مصرف دانشگاه در حال عرضه می باشد.

سمینار کسب درآمد از اینترنت
برگزاری سمینار کسب درآمد از اینترنت با همکاری مرکز رشد توسط شرکت مثبت بینان شریف

یکی از مهم ترین دغدغه های دانشجویان، پیدا کردن شغل و کسب درآمد بعد از فارغ التحصیلی است.

در سومین سمینار "کسب درآمد از اینترنت" که به همت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان برگزار می گردد، روش کارآفرینی و کسب درآمد در دنیای اینترنت توضیح داده خواهد شد.

سخنرانان سمینار آقایان فرهاد خادمی مدیر  شرکت Umzug Transport آلمان،  مهندس میرناصر جعفری مدیر تجارت الکترونیک مثبت بینان شریف و میرمهدی جعفری مدیر سایت bfast.ir هستند.

هزینه شرکت در سمینار برای دانشجویان دانشگاه زنجان 9 هزار تومان و برای سایرین 27 هزار تومان است.

زمان: روز دوشنبه 2 اسفند ساعت 10 صبح

مکان: سالن سهروردی دانشگاه

نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت های دانش بنیان
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری

علاقمندان جهت دریافت اطلاعات و پاسخ سوالات خود در خصوص شرکت ها و موسسات دانش بنیان به لینک های زیر مراجعه نمایند:

سامانه کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان

نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان

سوالات متداول مرتبط با قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان

جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش سبلان
بنياد نخبگان استان زنجان با همكاري اتاق بازرگاني صنايع برگزار می کند

علاقمندان و واجدین شرایط جهت کسب اطلاعات و شرکت در جشنواره می توانند تا تاریخ 95/11/10 با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بنیاد نخبگان استان زنجان به آدرس  http://zanjan.bmn.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.