اخبارمرکز رشد

سمینار کسب درآمد از اینترنت
برگزاری سمینار کسب درآمد از اینترنت با همکاری مرکز رشد توسط شرکت مثبت بینان شریف

یکی از مهم ترین دغدغه های دانشجویان، پیدا کردن شغل و کسب درآمد بعد از فارغ التحصیلی است.

در سومین سمینار "کسب درآمد از اینترنت" که به همت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زنجان برگزار می گردد، روش کارآفرینی و کسب درآمد در دنیای اینترنت توضیح داده خواهد شد.

سخنرانان سمینار آقایان فرهاد خادمی مدیر  شرکت Umzug Transport آلمان،  مهندس میرناصر جعفری مدیر تجارت الکترونیک مثبت بینان شریف و میرمهدی جعفری مدیر سایت bfast.ir هستند.

هزینه شرکت در سمینار برای دانشجویان دانشگاه زنجان 9 هزار تومان و برای سایرین 27 هزار تومان است.

زمان: روز دوشنبه 2 اسفند ساعت 10 صبح

مکان: سالن سهروردی دانشگاه

نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت های دانش بنیان
نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری

علاقمندان جهت دریافت اطلاعات و پاسخ سوالات خود در خصوص شرکت ها و موسسات دانش بنیان به لینک های زیر مراجعه نمایند:

سامانه کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان

نقشه راه ارزیابی و حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان

سوالات متداول مرتبط با قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان

جشنواره اختراعات و ابتکارات رویش سبلان
بنياد نخبگان استان زنجان با همكاري اتاق بازرگاني صنايع برگزار می کند

علاقمندان و واجدین شرایط جهت کسب اطلاعات و شرکت در جشنواره می توانند تا تاریخ 95/11/10 با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بنیاد نخبگان استان زنجان به آدرس  http://zanjan.bmn.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.