اخبارمرکز رشد

فراخوان طرح ملی کاج
.
معاونت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اقدام به برگزاری فراخوان‌های شناسایی شرکت های فعال کرده است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، با حمایت مرکز راهبری ستاد های توسعه اقتصاد دانش بنیان و ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان حمل و نقل پیشرفته فضایی و همکاری وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری و حمل نقل جاده ای، پلیس راهور فراجا و استانداری قزوین با هدف کمک به انجام وظیفه حفظ از جان و مال مردم در راه‌ها و کاهش هزینه‌های کلان ناشی از خسارات جانی و مالی تصادفات جاده‌ای، فراخوان‌های شناسایی شرکت های فعال برگزار خواهد شد.

محور های این فراخوان‌ها شامل دوربین جاده ای نصب بر روی پهباد، ثبت سرعت غیر مجاز، تشخیص تصادف و ارسال مختصات، رعایت فاصله طولی، دید در شب جهت اعمال قانون و قابلیت استعلام هم زمان بیمه و معانیه فنی، آسفالت: افزایش دوام و تاب لغزشی، تابلوها: VSL، VMS، فاقد ارزش سرقت و قابلیت اتصال راحت، مدیریت صحنه تصادف: موقعیت یابی حضور به موقع عوامل مربوطه و تجهیزات نوین استفاده از پهپادها، خط کشی: رنگ و افزایش دوام، حفاظ: طراحی و ساخت حفاظ های جدید و افزایش دوام حفاظ های موجود، روشنایی و مواد جایگزین نمک پاشی است.  ادامه خبر

دوره آنلاین چگونه دانش‌بنیان شویم؟
.

مرکز رشد و نوآوری دانشگاه با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و کارگزاری گیتی سپند برگزار می‌کند:

♦️♦️دوره آموزشی آنلاین رایگان چگونه دانش بنیان شویم؟

⏰ زمان : ۱۶ تیر ۱۴۰۳ (شنبه)
از ساعت ۱۰ تا ۱۳

مدرس : مهندس علی جلیلی
???? محتوای دوره:
????مفاهیم و تعاریف اولیه
????معرفی ساختار معاونت علمی و سایر بازیگران اکوسیستم
????معرفی مدل قبلی ارزیابی،معیار‌های ارزیابی و تشریح ایرادات و چرایی تغییرات
????معرفی مدل جدید ارزیابی، معیارهای ارزیابی در مدل جدید و مزیت‌های مدل جدید
????فرآیند ارزیابی، سامانه ارسال درخواست و مدارک مورد نیاز
????حمایت‌ها شامل معافیت مالیاتی، اعتبار مالیاتی، معافیت بیمه ای، سربازی و حمایت‌های صندوق

???? ثبت نام :
شماره تماس و واتس اپ ۰۹۱۲۰۸۳۵۰۱۹