خانه :: اساتید :: اخبار

اخبارمرکز رشد


فراخوان حمایت از طرح های توسعه فناوری درحوزه اپتیک و کوانتوم
.
ستاد توسعه فناوری های اپتیک و کوانتوم به منظور افزایش سطح کمی و کیفی پژوهش های دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف از طرح های پژوهشی گروه های دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان، پژوهشگران و پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری منتخب حمایت می کند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، اولویت های مورد حمایت در زمینه اپتیک، توسعه فناوری های اندازه گیری و تصویر برداری صنعتی و پزشکی، توسعه فناوری های مرتبط با لیزر صنعتی و تحقیقاتی، توسعه فناوری سامانه های پردازش لیزری مواد فلزی و غیر فلزی، ساخت و توسعه فناوری های مبتنی بر مدارات مجتمع نوری و فیبری، ساخت انواع حسگر صنعتی و زیستی مبتنی بر نور، توسعه فناوری ساخت قطعات اپتیکی فعال و غیر فعال، توسعه سامانه های مربوط به امنیت غذایی و کشاورزی، ساخت منابع و آشکار سازهای سیگنال های تراهرتز و مادون قرمز، توسعه کاربرد اینترنت اشیا در اپتیک و لیزر و  همچنین سیستم های تصویر برداری مبتنی بر فناوری واقعیت افزوده است.... ادامه




شیوه نامه «حمایت معاونت علمی از کارآفرینان فناور در حوزه های فناور در
.

توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان به دنبال آن است تا تحت  برنامه نـوآفــرین، ضمن شناسـایی فنـاوران و محققـان کـارآفـریـن، حمایـت از آن ها را بـه صـورت عـدالت محــور و بـر اســاس جذابیت اعتبارسنجی ایـده های ارائــه شده اعطا کند و بیش از پیش به تحــقق اقتصـاد دانش‌بنیان در کشور کمک نماید.

این طرح به دنبال تجربه موفق مرکز راهبردی فناوری های همگرا در برگزاری برنامه نوپاهای فناوری های همگرا ارائه شده است. .. ادامه خبر




ابلاغ نظام جدید ارزیابی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
.

پس از گذشت حدود یک دهه از شکل‌گیری زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد شرکت‌های کوچک و بزرگ دانش‌بنیان و با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان در سال گذشته، روش جدیدی برای ارزیابی و طبقه‌بندی این شرکت‌ها تصویب شده است.

در مدل ارزیابی جدید، علاوه بر سطح فناوری محصول، برنامه رشد 5 ساله شرکت‌ها نیز دریافت و بررسی می‌شود. مطابق با این نظام جدید، دانش‌بنیان‌ها به سه دسته شرکت‌های دانش‌بنیان «نوپا»، شرکت‌های دانش‌بنیان «نوآور» و شرکت‌های دانش‌بنیان «فناور» تقسیم می‌شوند و هر کدام از آنها مطابق با شرایطی که دارند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.

آیین‌نامه جدید (مصوب 18/02/1402)، جایگزین نسخه‌های قبلی این آیین‌نامه و «شیوه‌نامه معیارهای کالاها/خدمات دانش‌بنیان برای بررسی کالاها/خدمات در کارگزاران ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان» مصوب 31/03/1393، «مصوبه ارزیابی شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان نوع 3» مصوب 11/11/1399 و سایر مصوبات مغایر شده و تمامی نسخه‌های قبلی این آیین‌نامه، شیوه‌نامه‌ها و مصوبات مذکور، از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر، آیین‌نامه ارزیابی و حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان را مطالعه فرمایید.




دستورالعمل صدور نشان نانو (نانو نماد)
اعلام آمادگی اداره کل استاندارد استان زنجان برای صدور نشان نانو (نانونماد)

دستورالعمل اعطای نشان نانو (نانو نماد) با تمرکز بر کوتاهی زمان صدور نشان، کاهش هزینه‌ها و رعایت عدم تعارض منافع دست اندرکاران تدوین شده است؛ بطوریکه متقاضیان پس از مراجعه به ادارات کل استاندارد استان و تکمیل مدارک، کمترین زمان می‌توانند گواهی نانو نماد را برای محصولات نانو دریافت نمایند.

دستورالعمل بروزرسانی شده اعطای نشان نانو (نانو نماد)




دستورالعمل واحد ارزش گذاری دارایی نامشهود شرکت ها
پیشگیری از اعمال سلیقه ها در ارزش گذاری دارایی نامشهود شرکت ها با ابلاغ دستورالعمل واحد

مدیرکل دفتر تأمین مالی و سرمایه‌گذاری معاونت علمی ریاست جمهوری خبر داد

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، عبدالمجید مرشدی با اشاره به گذشت دو دهه از شکل گیری زیست بوم علمی و فناوری کشور گفت: به رغم اقدامات انجام شده، موضوع شناسایی و ارزش گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش بنیان و فناور در صورت‌های مالی آنها، هنوز به طور کامل به ثمر نرسیده است.

به گفته وی، این مساله زمانی خود را نمایان می‌کند که پس از گذشت دو دهه، این شرکت‌ها به چنان رشدی رسیده‌اند که دیگر منابع مالی و بودجه دولت، کفاف فعالیت توسعه ‏ای آنها را نمی‌دهد و در صورتی که نتوانند از منابع دیگری مانند بازار پول و بازار سرمایه تامین مالی انجام دهند، عملا رشدشان متوقف می‌شود... ادامه خبر

 

سامانه ارزشگذاری دارایی های نامشهود