Home :: Academic Members :: News

view:26268   Last Update: 2024-3-8

Simin Hagh Nazari

Publications in Journals

  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
18.  امیرحسین بیانلوایمان شهابی قهفرخیسیمین حق نظری
Modification and Characterization of Starch-Based Food-Packaging Material by Cold Plasma as a Green Approach
Modification and Characterization of Starch-Based Food-Packaging Material by Cold Plasma as a Green Approach
STARCH-STARKE Issue 75 (2023-11-28PP. 1-9 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
17.  روشنک ذوالقدری خاناپشتانیسهیلا زرین قلمی سیمین حق نظری
Effect of Rice Bran Protein Isolate (RBPI) Addition on the Sponge Cake Qualitative and Bioactive Properties
اثر افزودن پروتئین ایزوله سبوس برنج (RBPI) بر روی خواص کیفی و زیست فعال کیک اسفنجی
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue Volume 2023, Article ID 305385 (2023-08-05PP. 1-8 
  نشریه علمی
لیست وزارتین
16.  سیمین حق نظریحسین منظمیخدیجه باقریعباسعلی بهاریDesimir Knezevic
The future of plant food security lies in food biotechnology
آینده امنیت غذاهای گیاهی بر بیوتکنولوژی غذایی استوار است
Journal of Food and Bioprocess Engineering Issue 5 (2022-11-30PP. 141-150 
  سایر
با هیات تحریریه
15.  سیمین حق نظریسارینا رضایی شجاعیLalevich Blazol
Food-Drug Processing Through Cold Plasma Technology
فرآیند غذاداروها با کمک تکنولوژی پلاسمای سرد
نخبگان علوم و مهندسی شماره 5-1 (1399/01/20صفحات 1-5 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
14.  ویدا پاشاییسیمین حق نظری
The effect of fermentation and baking with infrared and traditional methods on the reduction of aflatoxin in lavash bread
اثر تخمیر و روشهای پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره  جلد 29 شماره 3  (1398/07/07صفحات 43-52 
  علمی-پژوهشی
Scopus
13.  Anesa DzaferovicTeofil Gavricسیمین حق نظریMonika StojanovaMuamer BezdrobBlazo LalevicSaud Hamidovic
Antimicrobial Activity of three Essential Oils against Several Human Pathogens
فعالیت ضد میکروبی سه روغن ضروری در برابر چندین عامل بیماری زا
Journal of Environmental Treatment Techniques Issue Vol. 7 Issue 3 (2019-08-16PP. 501-505 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
12.  سیمین حق نظریمرادپاشا اسکندری نسبسپهر مرادیمصطفی معماریان
Pasteurizing the milk with the induction heating energy and evaluating its organoleptic properties
پاستوریزه کردن شیر با حرارت انرژی القایی و ارزیابی خواص ارگانولپتیک آن
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره جلد 29 شماره 1 (1398/04/30صفحات 125-140 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
11.  یداله فخریراهب قربانیمحمود تقویحسن کرامتیNazak AmanidazBigard Moradiسیمین حق نظرینبی شریعتی فرامین موسوی خانقاه
Concentration and Prevalence of Aflatoxin M1 in Human Breast Milk in Iran: Systematic Review, Meta-Analysis, and Carcinogenic Risk Assessment
غلظت و میزان آفلاتوکسین M1 در شیر مادر انسانی در ایران: بررسی سیستماتیک، متاآنالیز و ارزیابی خطر سرطان زایی
JOURNAL OF FOOD PROTECTION Issue 5 (2019-04-21PP. 785-795 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
10.  سیمین حق نظریسپهر مرادیمصطفی معماریانمرادپاشا اسکندری نسب
Comparison of energy consumption by Induction heating and usual factory methods for milk pasteurization before and after targeted subsidies
مقایسه مصرف انرژی روش‌های القائی و معمول کارخانه‌ای در پاستوریزاسیون شیر قبل و بعد از هدفمندی یارانه‌ها
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره مقاله 15، دوره 28، شماره 3 (1397/07/30صفحات 183-198 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
9.  سیمین حق نظریسهیلا زرین قلمی
Qualitative features of yeast used in Zanjan's bakeries
تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان)
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 58 (1395/08/30صفحات 31-45 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
8.  بهروز نظریسیمین حق نظریمرضیه بلندی
Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its organoleptic characterist
فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن بر خصوصیات ارگانولپتیکی بستنی
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 49 (1394/11/30صفحات 145-153 

7.  سیمین حق نظریمحمدرضا عظیمیجواد درگاهی
Milk pasteurization by induction heating and its effect on the microbiological quality of milk
پاستوریزاسیون شیر به روش القایی و تاثیر آن بر کیفیت میکروبیولوژیکی شیر
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره دوره 24، شماره 4، زمستان 1393  (1393/06/28صفحات 601-614 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
6.  سیمین حق نظری
Impact of using infrared irradiation energy in food processing
کاربرد امواج مادون قرمز در صنایع غذایی
Energy Education Science and Technology Issue 2014 Volume (issues) 32(2): 13 (2014-03-30PP. 1387-1396 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
5.  بهروز نظریسیمین حق نظریمرضیه بلندی
Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its effect on physicochemical properties of ice cream
فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی بستنی
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 3 (1392/08/11صفحات 358-366 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
4.  سهیلا زرین قلمی سیمین حق نظری
Evaluation of some effevtive factors on traditional bread wastage in zanjan
بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نانهای سنتی شهر زنجان
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 10 (1392/07/01صفحات 37-45 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
3.  سیمین حق نظری
Sonicated Date Syrup Media Preparation for Microbial Culture
تهیه محیط کشت صوت دیده برای کشت میکروبی
African Journal of Biotechnology Issue 10(3) (2010-12-31PP. 424-432 
  علمی-پژوهشی
سایر
2.  فرناز جزء دائمیمحمد قربانیعلیرضا صادقی ماهونکسیمین حق نظری
Evaluation of sensory and physico chemical properties of fruit beverage .....
بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوه ای تهیه شده از آب ماست
مجله الکترونیک فرآوری و نگهداری مواد غذایی شماره 4 (1389/07/12صفحات 63-78 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
1.  سیمین حق نظریJochen Weiss
Evidence of antimicrobial activity of date fruits in combination with high intensity ultrasound
شواهدی از فعالیت ضد میکروبی خرما با همراهی امواج قوی اولتراسوند
African Journal Of Microbiology Research Issue 4 (2010-04-04PP. 561-567 


Presentations in Seminars & Conferences


بین‌المللی 43. Artiona LazeDesimir KnezevicDanica MićanovićTatjana IvanovićMirjana Menkovskaسیمین حق نظریMirela Matković StojšinVeselinka Zečević
محدودیت و پتانسیل کشت گندم برای امنیت غذایی
Limitation and potential of wheat growing for food security
nternational Scientific Agribusiness Conference دانشگاه صربستان, Serbia and Montenegro, 2024-02-02 - 2024-02-04
ملی معتبر 42. سیمین حق نظری
بیوپلاستیکهای تجزیه پذیر در صنایع غذایی
Degradable Bioplastics in Food Industries
National Conference of New Technologies in the Environment and Sustainable Developmen دانشگاه زنجان, زنجان, 2022-08-30 - 2022-08-31
بین‌المللی 41. Monika StojanovaDragutin ÐukićMarina Todor StojanovaLalevich Blazolسیمین حق نظریZvezda Bogevska
تعیین محتوای پلی ساکارید عصاره قارچ AGARICUS MACROSPORUS و RUSULA VESCA
DETERMINATION OF POLYSACCHARIDE CONTENT OF AGARICUS MACROSPORUS AND RUSSULA VESCA MUSHROOM EXTRACTS
Modern Trends in Agricultural Production, Rural Development, Agro-economy, Cooperatives and Environmental Protection The Balkans Scientific Center of the Russian Academy of Natural Sciences, Serbia and Montenegro, 2022-06-29 - 2022-06-30
بین‌المللی 40. ارزو فرجی لاکهسیمین حق نظری
بررسی ویژگی ها و خواص گیاه آرتمیزیا آنوا
Investigation of features and properties of Artemisia annua
- دبیرخانه دائمی کنفرانس پایگاه سیویلیکا, تهران, 2021-10-20 - 2021-10-20
بین‌المللی 39. ارزو فرجی لاکهسیمین حق نظری
ارزیابی خصوصیات گیاهان Artemisia anova و Moringa olifera و کاربرد به عنوان مواد گیاهی و طبیعی ضد عفونی کننده
Evaluation of Artemisia anova and Moringa olifera plant properties and application as herbal and natural disinfectants
- شورای سیاستگذاری کنفرانسها و کنگره ها: انجمن مدیریت و مهندسی و توسعه فناوری, تهران, 2021-05-30 - 2021-05-30
بین‌المللی 38. سارینا رضایی شجاعیسیمین حق نظریBlazo Lalevic
کاربرد CRISPR/Cas System در صنایع غذایی
Applications of CRISPR/Cas System in Food Industry
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress دبیرخانه دائمی کنفرانس پایگاه سیویلیکا، انجمن علمی علوم و صنایع غذایی, ایران آباد, 2019-09-17 - 2019-09-19
بین‌المللی 37. سیمین حق نظریسارینا رضایی شجاعیLalevich Blazol
پلاسمای سرد به عنوان تکنولوژی جدید در فرآوری محصولات غذایی دارویی
Cold plasma as a new technology in food pharmaceutical components processing
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2019-08-28 - 2019-08-29
بین‌المللی 36. امیرحسین بیانلوسیمین حق نظری
تاثیر خشک کردن انجمادی در صنایع غذایی و گیاهان دارویی
Effects of freeze drying in food industry and medicinal plants
-- دانشگاه زنجان و پژوهشکده چای لاهیجان, لاهیجان, 2019-08-28 - 2019-08-29
بین‌المللی 35. Nevena DjukićStefan MarkovićDragan ŽivančevAleksandra Torbicaسیمین حق نظری
مقایسه محتوای β-Glucan در ژنوتیپ های مختلف جو
COMPARISON OF THE β-GLUCAN CONTENT IN DIFFERENT BARLEY GENOTYPES
International Congress "Flour-Breed' 19" and Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” دانشگاه اوسیجک، دانشکده تکنولوژی غذایی, Croatia, 2019-06-11 - 2019-06-14
بین‌المللی 34. Stefan MarkovićNevena DjukićAleksandra TorbicaDragan Živančevسیمین حق نظری
تجمع پرولین در واریته های تغییر ژن یافته غلات تحت تاثیر حرارت بالا
IMPACT OF HIGH TEMPERATURE ON THE ACCUMULATION OF PROLINE IN GENETICALLY DIVERGENT CEREAL VARIETIES
International Congress "Flour-Breed' 19" and Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” دانشگاه اوسیجک، دانشکده تکنولوژی غذایی, Croatia, 2019-06-11 - 2019-06-14
بین‌المللی 33. ویدا پاشاییسیمین حق نظری
بررسی اثر تخمیر طی آماده سازی خمیر بر میزان آفلاتوکسین نان
Evaluation of Fermentation Effect in Dough Preparation on Aflatoxin of the Bread
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06
بین‌المللی 32. خدیجه پورزنگنه عباسیسیمین حق نظریفریده پیریارسلان احمدی
ساخت فیلمهای نانوکامپوزیتی پلی استایرن TiO2و بررسی خواص زیست تخریب پذیری فتوکاتالیستی آنها
Synthesis of Polystyrene nanocomposite TiO2 films and determination of their photocatalytic biodegradability properties
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06
بین‌المللی 31. خدیجه پورزنگنه عباسیسیمین حق نظریفریده پیریارسلان احمدی
ساخت فیلمهای نانوکامپوزیتی پلی استایرن - TiO2 و بررسی خواص زیست تخریب پذیری فوتوکاتالیستی آن ها
Making of Polystyrene-TiO2 nano-composite films and their photo-catalytic biodegradability.
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06
ملی معتبر 30. زهرا نعمت پورسجاسیرضا معصومیبهنام رستمیسیمین حق نظریمحسن شرفی
اثرات افزودن ژل رویال به رقیق کننده تریس-زرده تخم مرغ بر فراسنجه های اسپرم قوچ افشاری
Effects of adding Royall Jelly to Tris based extender on Afshari Ram sperm parameters
- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-01-24 - 2018-01-24
بین‌المللی 29. سیمین حق نظریمحمدحسن صادقیسارینا رضایی شجاعیسارا رضایی شجاعی
زعفران به عنوان ماده غذایی عملکردی برای درمان بیماریها از طریق همیوپاتی
SAFFRON AS A FUNCTIONAL FOOD FOR TREATING DISEASE BY HOMEOPATHIC WAY
International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 28. سیمین حق نظریمحمداسماعیل امیری
قابلیت نگهداری آب آلبالو حاصله از درخت آلبالو تحت تاثیر پاشش کود مایع روی آن
FOLIAR FERTILIZING SIDE EFFECT ON CHERRY JUICE SHELF LIFE
International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 27. سیمین حق نظریمحمدرضا عظیمیسجاد ولی نژاد
خصوصیات فیزکو شیمیایی پنیر سفید تهیه شده از شیر پاستوریزه شده با اشعه مادون قرمز و رسیده شده در آب پنیر نمک زده با کلرور پتاسیم
WHITE CHEESE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES MADE OF IR PASTEURIZED MILK RIPENED IN KCL SOLUTION
International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 26. سیمین حق نظریمحمدرضا عظیمیسجاد ولی نژاد
خصوصیات بافتی پنیر تهیه شده از شیر پاستوریزه شده با اشعه مادون قرمز و رسیده با آب نمک کلرور پتاسیم
TEXTURAL PROPERTIES OF WHITE CHEESE MADE OF INFRA RED PASTEURIZED MILK AND AGED IN POTASSIUM CHLORIDE (KCL) SUBSTITUTED BRINE
International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 25. سیمین حق نظریمحمدرضا عظیمیسجاد ولی نژاد
خصوصیات میکروبی پنیر سفید تهیه شده از شیر پاستوریزه شده با اشعه مادون قرمز و رسیده شده در آب پنیر نمک زده با کلرور پتاسیم
WHITE CHEESE MICROBIAL PROPERTIES MADE OF INFRA RED PASTEURIZED MILK RIPENED IN POTASSIUM CHLORIDE (KCl) SOLUTION
International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 24. سارینا رضایی شجاعیسیمین حق نظری
تکنولوژی های ملایم برای غیر فعال سازی آنزیم ها
MILD TECHNOLOGIES FOR INACTIVATING FOOD ENZYMES
International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
بین‌المللی 23. سمیه جعفریسیمین حق نظریابراهیم احمدیعلی رمضانی
بسته بندی ضد میکروبی با استفاده از پلی ساکاریدهای طبیعی
ANTIMICROBIAL PACKAGING USING NATURAL POLYSACCHARIDES (CHITOSAN, ALGINATE AND CARRAGEENAN) WITH ESSENTIAL OILS
International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08
ملی معتبر 22. سیمین حق نظریسارینا رضایی شجاعیسارا رضایی شجاعی
تولید عصاره های گیاهی همیوپاتیک به عنوان بخشی از صنعت غذا
Production of hemopoietic herbal extracts as part of the food industry
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2017-09-02 - 2017-09-03
ملی معتبر 21. سیمین حق نظریسارینا رضایی شجاعیسارا رضایی شجاعی
گیاه کواسیا به عنوان آنتی بیوتیک طبیعی برای افزایش عمر مواد غذایی
Cassia plant as a natural antibiotic to prolong the life of food
-- دانشگاه زنجان, زنجان, 2017-09-02 - 2017-09-03
بین‌المللی 20. سارینا رضایی شجاعیسیمین حق نظری
آسپرژیلوس و کاربردهای آن در صنایع غذایی
ASPERGILLUS AND THEIR APPLICATIONS IN FOOD INDUSTRY
Advances againts Aspergillosis University of Manchester, a, 2017-03-02 - 2017-03-04
ملی معتبر 19. حمید رضا میرزایی الموتیمحمدعلی سلیمیحیدر قلی زادهسیمین حق نظری
تأثیر پاستوریزه کردن آغوز بر سلامت و هزینه‌های پرورش گوساله‌های هلشتاین
Effects of pasteurization of colostrum on health and disbursements of Holstein dairy heifer development
Congress on Animal Science انجمن علوم دامی ایران, تهران, 2016-09-07 - 2016-09-08
ملی معتبر 18. مینا سالارنیاسیمین حق نظری
تعیین ویژگی و شناسایی پروبیوتیک ها با بیوسنسورهای میکروبی
Characterization and identification of microbial probiotics with biosensors
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 17. الا قاسمی کیاسیمین حق نظری
مروری بر عارضه عدم تحمل لاکتوزو روشهای آنزیمی مورد استفاده برای کاهش لاکتوز شیر
An overview of lactose intolerance enzymatic methods used to reduce symptoms of lactose milk
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 16. یاسمن پودیسیمین حق نظری
تولید مواد معطر و طعم دهنده توسط میکروارگانیسم ها
Aromatic and flavoring substances produced by microorganisms
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 15. خدیجه پورزنگنه عباسیسیمین حق نظری
اگزوپلی ساکارید
Exopolysaccharides
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 14. فایزه گوهری قلعه رودخانیسیمین حق نظری
آنزیم پکتیناز میکروبی، کلیات، انواع و نقش آن در شفاف سازی عصاره خرما
Microbial pectinase, Generality, and its role in the clarification of date palm sirup
همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30
ملی معتبر 13. سجاد ولی نژادسیمین حق نظری
روغن های تک یاخته
Single cell oils
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 12. مسعود قربانیسیمین حق نظری
پروبیوتیک ها و اهمیت مصرف آنها
Probiotics and their importance for consumption
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 11. سجاد ولی نژادسیمین حق نظریبهرامی زینب
استفاده از میکروفیلتراسیون در صنایع لبنی
Microfiltration in dairy industry
-- پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان, زابل, 2014-07-01 - 2014-07-02
ملی معتبر 10. بهروز نظریسیمین حق نظریمرضیه بلندی
نانو و صنعت غذا
Nano and food industry
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی سازمان جهانی غذا , تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30
ملی معتبر 9. بهروز نظریسیمین حق نظریمرضیه بلندی
سوکرالوز و امنیت غذایی
Sucralose and food immunity
سمینار ملی امنیت غذایی دانشگاه آزاد سوادکوه, سوا, 1391/07/26 - 1391/07/27
ملی معتبر 8. سیمین حق نظریمحمد حسن انتظاریمحمد حسین حداد خداپرست
تعیین شرایط بهینه استخراج مواد جامد محلول خرما با کمک تابش امواج غیر مستقیم فرا صوت مداوم
To determine the best condition for extraction tss of date fruit by .....
کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی دانشگاه زنجان, زنجان, 1390/06/19 - 1390/06/21
بین‌المللی 7. سیمین حق نظری
مشخص نمودن خوشه های مواد غذایی و نوشابه در زنجان
To identify Zanjan food and beverage clusters
International Conference on Food and Environment انگلستان, a, 2011-06-21 - 2011-06-23
ملی معتبر 6. سیمین حق نظری
کارآرایی امواج فراصوت در انهدام میکربهای نوشابه خرما و تاثیر phبر میزان کارآیی آن.....
-
کنکره سراسری میکرب شناسی ایران دانشکاه علوم بزشکی ایلام, ایلام, 1388/02/01 - 1388/02/03
ملی معتبر 5. سیمین حق نظری
اثر ضد باکتریایی بیاز خام کشت شده در شرایط مختلف بر فلور میکربی دهان
-
کنکره سراسری میکرب شناسی ایران دانشکاه علوم بزشکی ایلام, ایلام, 1388/02/01 - 1388/02/03
سایر 4. سیمین حق نظری
تصفیه پساب فرآوری زیتون
waste water treatment of olive oil processing
همایش تخصصی روغن زیتون وزارت جهاد کشاورزی تهران, تهران, 1387/12/03 - 1387/12/04
بین‌المللی 3. سیمین حق نظری
تاثیر غذاهای عملکردی بر روی سلامت بدن به خصوص در سنین پیری
Functional Foods effect on the health of body especially in aged people
European Food congress (EFFoST) لوبلیانا, Slovenia, 2008-11-04 - 2008-11-09
بین‌المللی 2. سیمین حق نظری
خوشه های موادغذایی
food clusters
European Food congress (EFFoST) لوبلیانا, Slovenia, 2008-11-04 - 2008-11-09
بین‌المللی 1. سیمین حق نظریفاطمه کیفی
زعفران و روشهای مختلف تقلب در تولید و فروش آن
SAFFRON AND VARIOUS FRAUD MANNERS IN ITS PRODUCTION AND TRADES
International symposium on saffron biology and technology International Society for Horticultural Science, مشهد, 2006-10-28 - 2006-10-29

 

 

Copyright © 2024, University of Zanjan, Zanjan, Iran
master[at]znu.ac.ir