خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:26656   بروزرسانی: 16-07-1402

Soheila Zarringhalami

Publications in Journals

  نشریه علمی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
50.  لیلی گلچینافشین توکلی زانیانیوحیده قهرمانپورسهیلا زرین قلمی
Effect of Deficit Irrigation and Sowing Date on Physicochemical Characteristics, Seed Yield, and Oil Content of Safflower Cultivars
تأثیر کم‌آبیاری و تاریخ کاشت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکرد دانه، و محتوای روغن ارقام گلرنگ
علوم گیاهان زراعی ایران= شماره 4 (1402/10/01صفحات 47-60 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
49.  روشنک ذوالقدری خاناپشتانیسهیلا زرین قلمی سیمین حق نظری
Effect of Rice Bran Protein Isolate (RBPI) Addition on the Sponge Cake Qualitative and Bioactive Properties
اثر افزودن پروتئین ایزوله سبوس برنج (RBPI) بر روی خواص کیفی و زیست فعال کیک اسفنجی
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue Volume 2023, Article ID 305385 (2023-08-05PP. 1-8 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
48.  آذین نظریسهیلا زرین قلمی بهور اصغری
Influence of germinated black cumin (Nigella sativa L.) seeds extract on the physicochemical, antioxidant, antidiabetic and sensory properties of yogurt
تاثیر عصاره جوانه زده سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ضداکسایشی ، ضددیابتی و حسی ماست
Food Bioscience Issue https://doi.org/10.1016/j.fbio (2023-06-15PP. 1-25 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
47.  مهدیه شیعه نژادنفوتیسهیلا زرین قلمی نرجس ملک جانی
Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Mucilage from Ocimum basilicum var. album (L.) Seed
بهینه سازی استخراج موسیلاژ به کمک روش مایکروویو از دانه های Ocimum basilicum var. album (L.)
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue https://doi.org/10.1155/2023/5 (2023-05-05PP. 1-15 
  علمی-پژوهشی
Scopus
46.  سیده زهرا سید محمدی فردسهیلا زرین قلمی محسن زندیمریم پاک پور
Fortification of yogurt with encapsulated chia seed oil and mucilage: optimization and evaluation of physicochemical and rheological properties
غنی‌سازی ماست با روغن درون‌پوشانی‌شده و موسیلاژ دانه چیا: بهینه‌سازی و ارزیابی ویژگی¬های فیزیکی‌وشیمیایی و رئولوژیکی
Journal of food science and technology Issue 20)134( (2023-04-07PP. 171-191 
  علمی-پژوهشی
Scopus
45.  سیده زهرا سید محمدی فردسهیلا زرین قلمی محسن زندیمریم پاک پور
Influence of the mucilage and chia seed (Salvia hispanic a L.) oil addition on the physicochemical and sensory properties of yoghurt during storage time
اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری
Journal of food science and technology Issue 19)132( (2023-03-01PP. 237-249 
  نشریه علمی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
44.  ارمان نادریسهیلا زرین قلمی
Effect of wheat flour fortification with sesame flour on properties of Sangak and Barbari flour, dough and bread
اثر غنی سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگیهای آرد، خمیر و نانهای سنگک و بربری
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 5 (18) (2023-01-20PP. 711-723 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
43.  ویدا تارهسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Optimization of amaranth flour, whey protein powder, and xanthan gum levels in the development of gluten-free Barbari bread using response surface methodology
بهبود نان بربری بدون گلوتن با بهینه سازی سطوح آرد آمارانت، پودر آب پنیر و صمغ زانتان توسط روش سطح پاسخ
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46(8) (2022-06-09PP. 1-9 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
42.  الهه زنگنهسهیلا زرین قلمی رقیه همتی
Application of quinoa flour in sourdough fermented with Lactobacillus plantarum and evaluation of its effect on the qualitative and nutritional characteristics of Lavash
استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیر ترش تخمیر شده توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ارزیابی اثر آن بر ویژگی های کیفی و تغذیه ای نان لواش
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 7(1) (1400/04/01صفحات 73-88 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
41.  سمانه نبی لوهوشنگ نیکوپورسهیلا زرین قلمی
Investigation of antioxidant and antibacterial characteristics of Hawthorn's (Crataegus monogyna) wood ethanol and acetone extracts
بررسی ویژگیهای ضداکسایشی و ضدباکتریایی عصاره های اتانلی و استنی چوب درختچه زالزالک (monogyna Crataegus)
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 6(3) (1399/09/24صفحات 53-62 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
40.  سهیلا زرین قلمی علی گنجلوزهره مختاری نصرابادی
Optimization xanthan gum, Roselle seed and egg white powders levels based on textural and sensory properties of gluten-free rice bread
بهینه سازی سطوح صمغ زانتان، پودر بذر چای ترش و سفیده تخم مرغ بر اساس ویژگیهای حسی و بافت نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE Issue 58 (2020-09-01PP. 1124-1131 
  علمی-پژوهشی
لیست وزارتین نمایه شده در ISC
39.  ساناز ابراهیمی جمسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Quinoa– based gluten– free fermented beverage Production using probiotic bacteria
تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتریهای پروبیوتیک
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 1 (29) (1398/03/10صفحات 27-42 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
38.  مهرداد موذنیسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Effect of barbari dough enrichment with quinoa whole flour on farinograph characteristics and bread quality
تأثیر غنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و کیفیت نان
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28(4) (1397/10/25صفحات 103-112 
  علمی-پژوهشی
معتبر
37.  علی ایزدی کندازیسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Effect of probiotic bacteria type and honey addition on qualitative and sensory characteristics and probiotic viability in rice -based functional fermented beverage
تاثیر نوع باکتری پروبیوتیک و افزودن عسل بر ویژگی¬های کیفی وحسی و زنده¬مانی پروبیوتیک¬ها در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1397/10/10صفحات 29-40 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
36.  عارف نوروزیماندانا بی مکرعلی گنجلوسهیلا زرین قلمی
Effect of soaking pretreatment on kinetics of total phenolic compound extraction from Eryngium Caucasicum Trautv leaves using ultrasound waves
تأثیر پیش تیمار خیساندن بر سینتیک استخراج ترکیبات زیست فعال فنولی از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) به کمک امواج فراصوت
پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28-3 (1397/07/23صفحات 169-181 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
35.  علی گنجلوماندانا بی مکرسهیلا زرین قلمی مریم جلیلی صفریانمسعود قربانی
Moisture-dependent physical properties of green peas (Pisum sativum L.)
خصوصیات فیزیکی وابسته به رطوبت نخود فرنگی
International Food Research Journal Issue 25 (2018-07-11PP. 1246-1252 
  علمی-پژوهشی
معتبر
34.  سهیلا زرین قلمی ساناز ابراهیمی جمعلی گنجلو
Predictive modeling of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus acidophilus functional fermented beverage probiotic bacteria survival in quinoa-based
مدل سازی تخمینی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه کینوا
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1) (1397/03/03صفحات 34-45 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
33.  فیروزه بذرافکنسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Evaluation of Bioactive Compounds of White mahaleb Juice
بررسی ترکیبات زیست فعال آب آلبالو تلخه (White Mahlab L)
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 14 (2018-04-06PP. 81-92 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
32.  مریم جلیلی صفریانعلی گنجلوماندانا بی مکرسهیلا زرین قلمی
Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion
ارزیابی اثر پلی ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 74 (1397/01/15صفحات 251-261 
  علمی-پژوهشی
معتبر
31.  کافیه بیگزاده اشگه سوسهیلا زرین قلمی
Effect of honey and distilled mint addition on quality and sensory characteristics and probiotic bacteria viability in functional fermented beverage based on germinated sorghum
تأثیر افزودن عسل و عرق نعناع بر ویژگیهای کیفی، حسی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه سورگوم جوانه زده
میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1396/12/25صفحات 1-14 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
30.  زهره مختاری نصرابادیسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Evaluation of Chemical, Nutritional and Antioxidant Characteristics of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Seed
Evaluation of Chemical, Nutritional and Antioxidant Characteristics of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Seed
Nutrition and food Sciences research Issue 5 (2018-01-28PP. 43-48 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
29.  یاسمن پودیماندانا بی مکرعلی گنجلوسهیلا زرین قلمی
Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa (Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves
شدت بخشی استخراج ترکیبات زیست فعال از برگ های فیجوا (Feijoa sellowiana Berg.) با استفاده از امواج فراصوت
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 108 (2018-01-04PP. 37-50 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
28.  فیروزه بذرافکنسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Response surface optimization of conditions for debittering of white mahlab (Prunus mahaleb L.) juice using polystyrene resins
بهینه سازی سطح پاسخ شرایط تلخی زدایی از آب میوه آلبالو تخله با استفاده از رزین های پلی استیرنی
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24PP. 1555-1562 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
27.  ماندانا بی مکرعلی گنجلوسهیلا زرین قلمی الهام انصاریان
Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from Malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique
استخراج ترکیبات زیست فعال به کمک امواج فراصوت از برگ های پنیرک و مقایسه آن با تکنیک استخراج بستر متلاطم
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24PP. 1481-1490 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
26.  یاسمن پودیماندانا بی مکرعلی گنجلوسهیلا زرین قلمی
Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves
بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت
فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5-17 (1396/09/11صفحات 49-64 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
25.  شیر محمدی مجیدسهیلا زرین قلمی
Effect of extraction method and ultrasound on extraction efficiency and bioactive compounds of ethanolic flaxseed powder extract
تاثیر روش استخراج و فراصوت بر بازده استخراج و ترکیبات زیست فعال عصاره اتانولی پودر دانه بزرک
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 67 (1396/06/01صفحات 11-18 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
24.  ماندانا بی مکرعلی گنجلوسهیلا زرین قلمی الهام انصاریان
Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به روش حلال متلاطم
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01صفحات 343-353 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
23.  فیروزه بذرافکنسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Effect of solvent type on bioacive compounds and antioxidant activity of White Mahlab L
تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01صفحات 239-248 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
22.  سهیلا زرین قلمی مینا ختائی
Determination of some chemical composition of Dog Rose fruit and seed
تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 64 (1396/03/30صفحات 1-8 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
21.  عارف نوروزیماندانا بی مکرعلی گنجلوسهیلا زرین قلمی
مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv)
مدل‌سازی و بهینه‌سازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراج‌شده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv)
فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 15 (1396/03/07صفحات 25-37 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
20.  مریم جلیلی صفریانعلی گنجلوماندانا بی مکرسهیلا زرین قلمی
Effect of ultrasound on extraction of polysaccharides from green pea pod
تاثیر فراصوت بر استخراج پلی ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 63 (1396/02/01صفحات 199-208 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
19.  علی ایزدی کندازیسهیلا زرین قلمی علی گنجلو
Production of rice based functional fermented beverage contain honey natural sweetener
تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 62 (1396/01/15صفحات 201-214 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
18.  علیرضا فتوتمحسن لبافیسهیلا زرین قلمی
Heavy Metals’ Measurement in Some Edible Vegetables of Farms around Zanjan City Using Novel Inductively Coupled Plasma Spectrophotometer Technique
اندازه گیری فلزات سنگین در برخی از سبزیهای خوراکی مزارع اطراف شهر زنجان با استفاده از روش پلاسمای جفت شده القایی–طیف سنجی نشری
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران شماره 4 (1395/10/01صفحات 107-116 

17.  مریم جلیلی صفریانعلی گنجلوماندانا بی مکرسهیلا زرین قلمی
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods
Foods Issue 5 (2016-11-28PP. 1-15 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
16.  سیمین حق نظریسهیلا زرین قلمی
Qualitative features of yeast used in Zanjan's bakeries
تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان)
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 58 (1395/08/30صفحات 31-45 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
15.  شیر محمدی مجیدصدیف آزادمرد دمیرچیسهیلا زرین قلمی
Feasibility of Formulation Functional Mayonnaise with Incorporating Flaxseed Powder
امکان سنجی فرمولاسیون سس مایونز فراسودمند با افزودن پودر دانه بزرک
علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران شماره 10 (1394/07/15صفحات 57-66 
  علمی-پژوهشی
Scopus
14.  سهیلا زرین قلمی مریو ابراهیمیزهرا پیراوی ونکعلی گنجلو
Effects of cultivar and ripening stage of Iranian olive fruit on bioactive compounds and antioxidant activity of its virgin oil
تاثیرات رقم کشاورزی و مرحله رسیدگی میوه زیتون ایرانی بر ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکسایشی روغن بکر آن
International Food Research Journal Issue 22(5) (2015-08-06PP. 1961-1967 
  علمی-ترویجی
با هیات تحریریه
13.  سید مصطفی حسینیسهیلا زرین قلمی
Improving of barbari bread shelf-life by dough formulation and bread packaging modification
افزایش ماندگاری نان بربری با اصلاح فرمولاسیون خمیر و روش بسته بندی
ماهنامه صنعت آرد و غذا شماره 71 (1392/08/15صفحات 36-37 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
12.  سهیلا زرین قلمی سیمین حق نظری
Evaluation of some effevtive factors on traditional bread wastage in zanjan
بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نانهای سنتی شهر زنجان
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 10 (1392/07/01صفحات 37-45 
  سایر
با هیات تحریریه
11.  سهیلا زرین قلمی مینا خازنی اسکویی
Applications, benefits and safety of nanotechnology in the food industry
کاربردها، مزایا و ایمنی فناوری نانو در صنعت غذا
ماهنامه صنعت آرد و نان شماره 67 (1392/03/10صفحات 40-42 
  علمی-پژوهشی
None ISI
10.  محمد علی سحریسهیلا زرین قلمی محسن برزگرزهره حمیدی
Fat Bloom and Polymorphism in Chocolate Prepared with Modified Tea Seed Oil
.
Journal of Tea science Research Issue 3 (2013-02-06PP. 1-6 
  سایر
با هیات تحریریه
9.  سهیلا زرین قلمی مریم جلیل صفریان
Firtifacation of bread making flour
غنی سازی آرد مورد استفاده در تهیه نان
ماهنامه صنعت آرد و نان شماره 64 (1391/11/10صفحات 24-27 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
8.  محمد علی سحریسهیلا زرین قلمی مرتضی ستاری
Evaluation of antibacterial effect of annatto (norbixin)against several pathogenic bacteria
بررسی ویژگی ضد باکتریایی عصاره آناتور(نوربیکسین) در برابر برخی از باکتریهای بیماریزا
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 35 (1391/06/09صفحات 17-23 
  سایر
با هیات تحریریه
7.  سهیلا زرین قلمی
Evaluation of factors affecting the quality and nutritional value of gluten free breads
بررسی عوامل موثر بر کیفیت و ارزش تغذیه ای نان های بدون گلوتن
ماهنامه صنعت آرد و نان شماره 57 (1391/04/08صفحات 34-57 
  علمی-پژوهشی
None ISI
6.  سهیلا زرین قلمی محمد علی سحریمحسن برزگرزهره حمیدی
Comparison of Chemical and Enzymatic Interesterification of Tea Seed Oil for the Production of Cocoa Butter Replacer
.
Current Nutrition & Food Science Issue 8(2) (2012-05-02PP. 86-90 
  علمی-پژوهشی
None ISI
5.  سهیلا زرین قلمی محمد علی سحریمحسن برزگرزهره حمیدی
Production of Cocoa Butter Replacer by Dry Fractionation, Partial Hydrogenation, Chemical and Enzymatic Interesterification of Tea Seed Oil
.
Food and Nutrition Science Issue 3 (2012-02-15PP. 184-189 
  علمی-پژوهشی
ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام)
4.  لیلا نمازیمحمد علی سحریسهیلا زرین قلمی کیاندخت قناتی
possibility of functional oil formulation from w-3 and w-6 from cotton and safflower.....
امکان فرمولاسیون روغن فراسودمند از امگا 3 و امگا 6 از دانه های بزرک و گلرنگ و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن در طی 4 ماه نگهداری
فصلنامه گیاهان دارویی شماره 40 (1390/09/07صفحات 145-159 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
3.  سهیلا زرین قلمی محمد علی سحریمحسن برزگرزهره حمیدی
Changes in oil content chemical properties fatty acid composition and triacylglycerol species of tea seed oil during maturity period
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Issue 35 (2011-06-15PP. 1161-1169 

2.  سهیلا زرین قلمی محمد علی سحریمحسن برزگرحمیدی اصفهانی زهره
--
تهیه جانشیبن کره کاکائو و شکلات از روغن بذر چای استریفیه شده
علوم و صنایع غذایی ایران شماره 2 (1389/05/15صفحات 8-17 
  علمی-پژوهشی
ISI-JCR
1.  سهیلا زرین قلمی محمد علی سحریمحسن برزگرزهره حمیدی
Enzymatically modified tea seed oil as cocoa butter replacer in dark chocolate
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Issue 45 (2010-06-15PP. 540-545 


Presentations in Seminars & Conferences


ملی معتبر 29. سیده سارا برقعیسهیلا زرین قلمی مهدی فرهودیمحسن زندیمحمدمهدی شریفی
بررسی خواص سلامت بخش پروتیین بارهای پروبیوتیک بر بدن
Investigation of probiotic protein bars effects on health
- دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, ارومیه, 2023-10-18 - 2023-10-19
بین‌المللی 28. سهیلا زرین قلمی علی گنجلوماندانا بی مکر
پوسته سبز گردوی ایرانی به عنوان منبعی از ترکیبات فراسودمند:اثر نوع حلال استخراج کننده بر فعالیت ضداکسایشی و ضدباکتریایی آن
Iranian Walnut (Juglans regia L.) Green Husk as a Source of Functional Compounds: Effect of Extracting Solvents on its Antioxidant and Antibacterial Activities
International conference on agriculture science, Environment, Urban and Rural Development دانشگاه جورجیا (گرجستان), Georgia, 2020-07-17 - 2020-07-17
بین‌المللی 27. عارف نوروزیماندانا بی مکرعلی گنجلوسهیلا زرین قلمی
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ
بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ
کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06
ملی معتبر 26. سمیه جعفریسهیلا زرین قلمی سجاد ولی نژاد
تاثیر روشهای نگهداری بر خواص آنتی اکسیدانی
Effect of preservation methods on antioxidant properties
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 25. سجاد ولی نژادسهیلا زرین قلمی
استفاده از ضایعات صنایع غذایی
The use of food wastes
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 24. مریم جلیلی صفریانسهیلا زرین قلمی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی محصولات واکنش میلارد
Study of antioxidant properties of Maillard reaction products
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 23. علی ایزدی کندازیسهیلا زرین قلمی فیروزه بذرافکن
کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در نگهداری مواد غذایی
Application of natural antimicrobial compunds in food preservation
-- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19
ملی معتبر 22. علیرضا فتوتمحسن لبافیسهیلا زرین قلمی
بررسی میزان آلودگی سبزیها و ادویه های مختلف به فلزات سنگین
Heavy metal contamination of different herbs and spices
-- دانشگاه تهران, تهران, 2014-11-22 - 2014-11-22
ملی معتبر 21. شیر محمدی مجیدسهیلا زرین قلمی مرتضوی سید حمید
بررسی تاثیر نوع استخراج و تیمار اولتراسوند بر راندمان استخراج و ترکیبهای فنولی عصاره اتانولی پودر دانه بذرک
Assessment effects of extraction method and ultrasound treatment on extraction efficiency and phenolic compounds yield of flax seed ethanolic extract
کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, گرگان, 1393/06/08 - 1393/06/09
ملی معتبر 20. علیرضا فتوتسهیلا زرین قلمی زهرا امام جمعه
مروری بر جنبه های اساسی نگهداری غذا با تکنولوژی هردل
An overview of the basic aspects of food preservation byHurdle technology
کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه گرگان, گرگان, 1393/06/08 - 1393/06/09
ملی معتبر 19. وحیده قهرمانپورافشین توکلی زانیانیرضا فتوتجعفر نیکبختسهیلا زرین قلمی
مطالعه تاثیر تاریخ کاشت بر کارایی مصرف آب در ارقام بهاره گلرنگ
Effect of sowing date on water use efficiency in spring safflower cultivars
کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران موسسه تحقیقات اصلاح و نهال بذر, کرج, 1393/06/04 - 1393/06/06
ملی معتبر 18. ایزدی کندازی علیسهیلا زرین قلمی
بررسی ترکیبات زیست فعال موجود در غلات جهت تولید و توسعه غذاهای فراسودمند
Evaluation of cereals bioactive compounds for the production and development of functional foods
-- پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان, زابل, 2014-07-16 - 2014-07-22
ملی معتبر 17. زهرا همدانیغلامرضا مجردیعلی شمسسهیلا زرین قلمی
عملیات نگهداری کشمش و بسته بندی های رایج آن
Raisins’ maintenance operation and its’ common packing
- پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی, مشهد, 2014-04-30 - 2014-05-01
ملی معتبر 16. زهرا همدانیغلامرضا مجردیعلی شمسسهیلا زرین قلمی
بررسی تطبیقی روش های سنتی و نوین تهیه کشمش
Comparative study of traditional and modern methods of preparation of Raisin
- پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی, مشهد, 2014-04-30 - 2014-05-01
ملی معتبر 15. غلامرضا مجردیزهرا همدانیعلی شمسسهیلا زرین قلمی جهانبخش رسول
راهکارهای کاهش ضایعات و بهینه سازی تهیه کشمش
The waste reducing Strategies and optimization of preparation of Raisin
کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه شیراز , شیراز, 1392/08/07 - 1392/08/09
ملی معتبر 14. غلامرضا مجردیزهرا همدانیعلی شمسسهیلا زرین قلمی جهانبخش رسول
خشک کن های خورشیدی روشی نوین در تهیه کشمش مرغوب
The solar dryers as a new method for high quality preparation of Raisin
کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه شیراز , شیراز, 1392/08/07 - 1392/08/09
ملی معتبر 13. مینا ختائیسید نجم الدین مرتضویسهیلا زرین قلمی زهرا موذنی
مطالعه برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه نسترن وحشی در اکوتیپ های استان زنجان
--
کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه بوعلی همدان, همدان, 1392/06/04 - 1392/06/06
ملی معتبر 12. سهیلا زرین قلمی مینا خازنی اسکویی
بررسی ویژگیهای کیفی و ایمنی بسته بندی مواد غذایی با فناوری نانو
Quality and safety assessment of nanotechnology in food packaging
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیارستان امام خمینی, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30
ملی معتبر 11. سهیلا زرین قلمی مینا خازنی اسکویی
بررسی ویژگیهای تغذیه¬ای و بهداشتی محصولات ارگانیک
Health and nutritional properties assessment of organic products
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیارستان امام خمینی, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30
ملی معتبر 10. سهیلا زرین قلمی فائزه صادقی
بررسی خطرات باقیمانده آفلاتوکسین ها و راه های تشخیص و کنترل آنها
Study of risks residue of aflatoxin and their assessment and control methods
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیمارستان قریب, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30
ملی معتبر 9. سهیلا زرین قلمی یاسمن عباسی
بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک ها و راه های کنترل و تشخیص آنها در شیر
Study of antibiotics residue and their control and assessment methods in milk
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیمارستان قریب, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30
ملی معتبر 8. سهیلا زرین قلمی سمیه پرویزی
بررسی خطرات بقایای فلزات سنگین و راه های تشخیص پیشگیری و حذف آنها از مواد غذایی
Study of risks residue of heavy metals and their assessment prevention.......
کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیمارستان قریب, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30
سایر 7. سهیلا زرین قلمی مینا خازنی اسکویی
مروری بر مقاومت آنتی¬بیوتیکی و روشهای کنترل آلودگی سالمونلا در فراورده¬های طیور
A review of antibiotic resistance and methods of Salmonella pollution control in poultry products
کنفرانس علمی تخصصی صنعت طیور کشور تالار ائمه قم, قم, 1391/11/27 - 1391/11/27
ملی معتبر 6. مریم ابراهیمیسهیلا زرین قلمی
کاربرد نانو آنتی اکسیدانها در صنایع غذایی
Application of nano antioxidants in food science
همایش بهداشت و ایمنی غذا دانشگاه شیراز, شیراز, 1391/08/25 - 1391/08/25
ملی معتبر 5. سهیلا زرین قلمی مینا خازنی اسکویی
بررسی اثرات برخی از آلاینده ها و باقیمانده های شیمیایی بر ایمنی و بهداشت مواد غذایی
Evaluation of some pollutants and chemical residues effect on food hygiene and safety
همایش بهداشت و ایمنی غذا دانشگاه شیراز, شیراز, 1391/08/25 - 1391/08/25
ملی معتبر 4. سهیلا زرین قلمی مینا خازنی اسکویی
مطالعه برخی از کاربردهای فیبر و پکتین حاصل از تفاله چغندر قند در صنعت غذا
Study of some applications of fiber and pectin from sugar beet pulp in the food industry
سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران تالار گردهمایی شکر, مشهد, 1391/02/27 - 1391/02/28
ملی معتبر 3. مریم ابراهیمیسهیلا زرین قلمی
مطالعه انواع باکتریهای بیماریزا و غیر بیماریزا در برخی از پنیرهای سنتی ایران
Study of pathogenic and non pathogenic bacteria in some traditional Iranian cheeses
کنگره ملی گاو شیری لبنیات و صنایع وابسته سازمان نظام دامپزشکی استان قم, قم, 1390/11/28 - 1390/11/28
ملی معتبر 2. سهیلا زرین قلمی محمد علی سحریمحسن برزگرزهره حمیدی
مقایسه روش نوین استریفیه کردن آنزیمی با سایر فرایندهای اصلاحی در تهیه جانشین کره کاکا‍‍ؤو از روغن بذر چای
compared enzymatic esterification new method with other reform processes in production of cocoa butter replacer from , tea seed oil
کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی دانشگاه زنجان, زنجان, 1390/11/28 - 1390/06/20
بین‌المللی 1. لیلا نمازیمحمد علی سحریسهیلا زرین قلمی کیاندخت قناتی
استخراج و فرموله کردن مخلوط روغنهای n-3+n-6 از منابع گیاهی (بزرک و گلرنگ)
Extraction and formulation of n-3+n-6 blend oils from vegetable sources (flax and sufflower seeds)
کنگره بهداشت غذا تهران, تهران, 1390/02/02 - 1390/02/03