ردیف |
نام دانشجو |
تاریخ دفاع |
رشته تحصیلی |
موضوع |
نوع نظارت |
18 | لیلا نمازی |
بهمن 1388 | علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفیت | امكان فرمولاسيون روغن فراسودمند از امگا 3 و امگا 6 از دانه هاي بزرك و گلرنگ و ارزيابي |
استاد مشاور |
17 | مریم ابراهیمی |
بهمن 1391 | علوم و صنایع غذایی | اثر گونه و زمان برداشت بر برخی از ویژگیهای کیفی و تغذیه ای روغن زیتون |
استاد راهنما |
16 | مینا ختایی |
اسفند 1392 | باغبانی | بررسی ویژگیهای مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی اکوتیب های گیاه نسترن وحشی در استان زنجان |
استاد مشاور |
15 | زهرا همدانی |
مهر 1393 | ترویج و آموزش کشاورزی | بررسی دانش و اطلاعات انگور کاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تولید و بسته بندی کشمش و راهکارهای بهبود آن |
استاد مشاور |
14 | علی ایزدی کندازی |
شهريور 1395 | علوم و صنایع غذایی | تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند یر پایه ی برنج توسط باکتری های لا کتوباسیلوس پلانتاروم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس |
استاد راهنما |
13 | فیروزه بذرافکن |
شهريور 1395 | صنایع غذایی | اثر فرآیند تلخی زدایی توسط رزین پلی استایرن بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو تلخه (.Prunus Mahaleb L) |
استاد راهنما |
12 | مریم جلیلی صفریان |
بهمن 1395 | صنایع غذایی | بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از غلاف نخود فرنگی و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و امولسیفایری آن |
استاد مشاور |
11 | عارف نوروزی |
آبان 1396 | صنایع غذایی | بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال به کمک امواج فراصوت از برگ های گیاه زولنگ (Eryngium Caucasicum Trautv) با استفاده از روش شناسی سطح - پاسخ |
استاد مشاور |
10 | مهرداد موذنی |
مهر 1396 | صنایع غذایی | تولید نان بدون گلوتن فراسودمند بر پایه آرد برنج و کینوا |
استاد راهنما |
9 | ساناز ابراهیمی جم |
آذر 1396 | صنایع غذایی | امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری های پروبیوتیک |
استاد راهنما |
8 | ویدا تاره |
آبان 1396 | صنایع غذایی | بهینه سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج و آمارانت ( گونه هیبریدوس) |
استاد راهنما |
7 | زهره مختاری نصرابادی |
بهمن 1396 | صنایع غذایی | بهینه سازی فرمولاسیون نان برنج بدون گلوتن غنی شده با آرد بذر چای ترش ( هیبیکوس سابداریفا) |
استاد راهنما |
6 | کافیه بیگ زاده اشگه سو |
بهمن 1396 | صنایع غذایی | بررسی تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه ی سورگوم جوانه زده |
استاد راهنما |
5 | 9.5 یاسمن پودی |
بهمن 1396 | صنایع غذایی | بررسی اثر روش استخراج بر ویژگیهای کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوا (Acca sellowian) |
استاد مشاور |
4 | الهه زنگنه |
شهريور 1398 | علوم و صنایع غذایی | استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیر ترش تهیه شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ارزیابی اثر ان بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی نان های سنتی ایرانی (سنگک و لواش) |
استاد راهنما |
3 | سوسن خزایی |
شهريور 1398 | علوم و صنایع غذایی | بررسی امکان استفاده از آب ماست به عنوان جایگزین فاز ابی در فرمولاسیون مایونز |
استاد راهنما |
2 | سیده زهرا سیدمحمدی فرد |
ارديبهشت 1400 | علوم و صنایع غذایی | امکانسنجی غنیسازی ماست با روغن ریزپوشانیشده دانه چیا (Salvia hispanica L.) |
استاد راهنما |
1 | روشنک ذوالقدری |
شهريور 1400 | علوم و صنایع غذایی | بررسی امکان استفاده از کنسانتره پروتئینی سبوس برنج (رقم هاشمی) در فرمولاسیون کیک اسفنجی |
استاد راهنما |