خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:26655   بروزرسانی: 16-07-1402

Soheila Zarringhalami

راهنمايي/مشاوره پروژه هاي دانشجويي


مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف نام دانشجو تاریخ دفاع رشته تحصیلی موضوع نوع نظارت
18 لیلا نمازی بهمن  1388علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفیت امكان فرمولاسيون روغن فراسودمند از امگا 3 و امگا 6 از دانه هاي بزرك و گلرنگ و ارزيابي   استاد مشاور
17 مریم ابراهیمی بهمن  1391علوم و صنایع غذایی اثر گونه و زمان برداشت بر برخی از ویژگیهای کیفی و تغذیه ای روغن زیتون   استاد راهنما
16 مینا ختایی اسفند  1392باغبانی بررسی ویژگیهای مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی اکوتیب های گیاه نسترن وحشی در استان زنجان   استاد مشاور
15 زهرا همدانی مهر  1393ترویج و آموزش کشاورزی بررسی دانش و اطلاعات انگور کاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تولید و بسته بندی کشمش و راهکارهای بهبود آن   استاد مشاور
14 علی ایزدی کندازی شهريور  1395علوم و صنایع غذایی تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند یر پایه ی برنج توسط باکتری های لا کتوباسیلوس پلانتاروم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس   استاد راهنما
13 فیروزه بذرافکن شهريور  1395 صنایع غذایی اثر فرآیند تلخی زدایی توسط رزین پلی استایرن بر ترکیبات زیست فعال آب آلبالو تلخه (.Prunus Mahaleb L)   استاد راهنما
12 مریم جلیلی صفریان بهمن  1395صنایع غذایی بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدها به کمک امواج فراصوت از غلاف نخود فرنگی و بررسی ویژگی های ضد اکسایشی و امولسیفایری آن   استاد مشاور
11 عارف نوروزی آبان  1396صنایع غذایی بهینه سازی استخراج ترکیبات زیست فعال به کمک امواج فراصوت از برگ های گیاه زولنگ (Eryngium Caucasicum Trautv) با استفاده از روش شناسی سطح - پاسخ   استاد مشاور
10 مهرداد موذنی مهر  1396صنایع غذایی تولید نان بدون گلوتن فراسودمند بر پایه آرد برنج و کینوا   استاد راهنما
9 ساناز ابراهیمی جم آذر  1396صنایع غذایی امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری های پروبیوتیک   استاد راهنما
8 ویدا تاره آبان  1396صنایع غذایی بهینه سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه آرد برنج و آمارانت ( گونه هیبریدوس)   استاد راهنما
7 زهره مختاری نصرابادی بهمن  1396صنایع غذایی بهینه سازی فرمولاسیون نان برنج بدون گلوتن غنی شده با آرد بذر چای ترش ( هیبیکوس سابداریفا)   استاد راهنما
6 کافیه بیگ زاده اشگه سو بهمن  1396صنایع غذایی بررسی تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه ی سورگوم جوانه زده   استاد راهنما
5 9.5 یاسمن پودی بهمن  1396صنایع غذایی بررسی اثر روش استخراج بر ویژگیهای کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال از برگ گیاه فیجوا (Acca sellowian)   استاد مشاور
4 الهه زنگنه شهريور  1398علوم و صنایع غذایی استفاده از آرد کینوا در تهیه خمیر ترش تهیه شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم و ارزیابی اثر ان بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی نان های سنتی ایرانی (سنگک و لواش)   استاد راهنما
3 سوسن خزایی شهريور  1398علوم و صنایع غذایی بررسی امکان استفاده از آب ماست به عنوان جایگزین فاز ابی در فرمولاسیون مایونز   استاد راهنما
2 سیده زهرا سیدمحمدی فرد ارديبهشت  1400علوم و صنایع غذایی امکان‌سنجی غنی‌سازی ماست با روغن ریز‌پوشانی‌شده دانه چیا (Salvia hispanica L.)   استاد راهنما
1 روشنک ذوالقدری شهريور  1400علوم و صنایع غذایی بررسی امکان استفاده از کنسانتره پروتئینی سبوس برنج (رقم هاشمی) در فرمولاسیون کیک اسفنجی   استاد راهنما

مقطع: کارشناسي
ردیف نام دانشجو تاریخ دفاع رشته تحصیلی موضوع نوع نظارت
10 مریم جعفری شهريور  1389علوم و صنایع غذایی عسل  
9 مرتضی کاظمی شهريور  1389علوم و صنایع غذایی سوسیس و کالباس  
8 سپیده رجب پور شهريور  1389علوم و صنایع غذایی کنسرو رب گوجه فرنگی  
7 سالار میخوش شهريور  1389علوم و صنایع غذایی کنسرو ماهی تن  
6 محسن صادقپور شهريور  1389علوم و صنایع غذایی نوشابه های گازدار  
5 فرانک زندی شهريور  1389علوم و صنایع غذایی ماکارونی  
4 آرزو کیانی شهريور  1389علوم و صنایع غذایی ماء الشعیر  
3 ملیحه رحمتی شهريور  1389علوم و صنایع غذایی فراورده های گوشتی  
2 سحر ودادی , مینا خازنی اسفند  1391صنایع غذایی بررسی اثر ضداکسایشی و ضد باکتریایی عصاره پوست سبز گردو  
1 مهسا کوثری ارديبهشت  1392صنایع غذایی بررسی تولید ماکارونی تازه