خانه :: اساتید :: اخبار

بازدید:24936   بروزرسانی: 16-07-1402

Soheila Zarringhalami

سوابق تحصیلی


دکترا : تربیت مدرس, ایران, تکنولوژی مواد غذایی , 1388-1384
عنوان رساله : کاربرد روغن بذر چای اصلاح شده به عنوان جایگزین کره کاکائو در فرمولاسیون شکلات

کارشناسی ارشد : تربیت مدرس, ایران, مهندسی کشاورزی (علوم و صنایع غذایی) , 1384-1382
عنوان پایان نامه : جایگزینی بخشی از نیتریت با رنگدانه طبیعی آناتو در سوسیس
زمینه پایان نامه : تکنولوژی و میکروبیولوژی مواد غذایی
استاد راهنما : دکتر محمد علی سحری

کارشناسی : شهید بهشتی, ایران, علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) , 1380-1376