بروزرسانی: 16-6-1397
معرفی آزمایشگاه

آزمايشگاه سيستم‌های كنترل پیشرفته  (ACSLab)، امكانات محاسباتی و تحقیقاتی دانشجویان كارشناسی‌ارشد  و دكتری را در زمینه‌های روباتیک، شناسایی و كنترل هوشمند، سیستم های آشوبناك، كنترل مقاوم و كنترل غیرخطی فراهم می‌ آورد. همچنین، در این آزمایشگاه که یک آزمایشگاه آموزشی و پژوهشی می باشد، دانشجویان با چگونگی تحلیل، پیاده سازی، شناسایی و پایدارسازی سیستمهای مختلف کنترل خطی و غیرخطی آشنا می شوند و در نهایت با نمونه هایی از کاربرد این سیستم ها در صنایع (از جمله صنایع هوافضا) آشنا می شوند. هدف از برپایی آزمایشگاه سیستم‌های کنترل پیشرفته، انجام پژوهش و تحقیق و توسعه ایده های جدید برای طراحی و پیاده‌سازی نمونه‌های عملی از سیستم های روباتیکی می باشد. این آزمایشگاه همچنین به منظور فراهم آوردن فضای تحقیق برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در زمینه سیستم های پیشرفته روباتیکی رشته کنترل و استفاده از پتانسیل بالقوه دانشجویان این رشته ایجاد شده است. حوزه کاری این آزمایشگاه، شامل طراحی و کنترل سیستم‌های غیرخطی، ردیابی مقاوم و تعقیب مدل، سیستم های کنترل لغزشی، کنترل و همزمان‌سازی سیستم‌های آشوبناک، کنترل سیستم های زیرفعال و غیرهولونومیک می باشد. در این آزمایشگاه، به پیاده سازی قوانین کنترل غیرخطی و مقاوم پرداخته می‌شود و به کمک سخت افزار در حلقه و نرم افزار در حلقه، آزمایش تمام اجزای یک سیستم کنترل و صحه گذاری طراحی آنها انجام می شود.