اخبارمعاونت پژوهشی

طرح استاد دانشگاه زنجان، برگزیده پژوهشگاهی سال 97 شد
طرح دکتر ابراهیم فولادوند با عنوان ساخت شناساگر خودرو با کمک امواج فراصوتی، طرح برگزیده پژوهشگاهی سال 97 شد

سامانه فراصوتی اولتراسونیک خودرو دستگاهی است برای شمارش و کلاس بندی خودروهایی که از برابر آن می گذرند. این سامانه با کمک امواج فراصوتی (اولتراسونیک) خودرو را شمارش و دسته بندی می کند. امواج فراصوتی در بسامد حدود چهل هزار هرتز و به صورت پالسی از بالای دکل نصب، امواج را به سطح زمین گسیل می دارند. هنگام گذر خودرو این امواج پراکنده می شوند. بخش گیرنده سنسور امواج پراکنده شده را دریافت و با کمک یک مدار الکترونیکی به سیگنال الکتریکی تبدیل می کند. با تحلیل سری زمانی این سیگنال ها گذر خودرو کلاس مشخص می گردد.

جهت مشاهده ویدیوی کارکرد دستگاه لطفا کلیک فرمایید

تجلیل از دانشجویان پژوهشگر و فناور برگزیده استان
در سال 1397

طی مراسمی از 9 تن از دانشجویان دانشگاه زنجان بعنوان پژوهشگر و فناور برگزیده استان در سال 1397 روز دوشنبه 6 اسفند ماه در سالن جلسات بنیاد نخبگان استان تجلیل بعمل آمد. اسامی دانشجویان به شرح زیر می باشد:

خانمها زهرا هوشمندان و سهیلا فتحی بخش کشاورزی و منابع طبیعی در مقطع دکتری

خانم مرضیه سادات امامی بخش علوم پایه در مقطع دکتری