اخبارمعاونت پژوهشی

کسب درجه "ب"
توسط مجله "پژوهش ‌های جغرافیای اقتصادی"

نشریه "پژوهش‌های جغرافیای اقتصادی" بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی مصوب ۱/۲/۱۳۹۸ در ارزیابی سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رتبه "ب" شد. این نشریه با صاحب امتیازی دانشگاه زنجان، مدیر مسئولی دکتر جمشید عینالی و سردبیری دکتر محسن احدنژاد روشتی و مدیر داخلی دکتر محمدتقی حیدری منتشر می‌شود. برای دسترسی به صفحه مجله در پرتال نشریات علمی وزارت علوم به لینک مراجعه شود. فصلنامه تخصصی "پژوهش‌های جغرافیای اقتصادی" انتشارات دانشگاه زنجان، با هدف ارتقای سطح دانش و گسترش فعالیت‌های پژوهشی محققان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان به انتشار مقالات در زمینه‌ جغرافیای اقتصادی و موضوعات مرتبط به آن می‌ پردازد. اعم اهداف مجله شامل 1- مکان یابی فعالیت‌ های اقتصادی 2- مطالعه جغرافیای مکان‌ ها 3- شبکه ‌ها و جریان ‌های اقتصادی 4- مطالعه جغرافیای نابرابری 5- مطالعه شکل‌ بندی فعالیت‌ های اقتصادی و اثرات آن در جوامع انسانی 6- اقتصاد حمل و نقل شهری و روستایی 7- تاب‌آوری اقتصادی است. پژوهشگران این حوزه می‌توانند برای انتشار مقالات خود به وبگاه نشریه به آدرس مراجعه کرده یا از طریق رایانامه و یا شماره تماس ۰۲۴۳۳۰۵۴۱۰۹ ارتباط برقرار کنند.