گروههای آموزشی

آمار سايت

بروزرسانی: 20-10-1394
تاریخچه دانشکده

دانشکده مهندسي دانشگاه زنجان در سال 1366 فعاليت خود را با تاسيس رشته  مهندسي عمران آغاز نمود. متعاقب آن گروههاي آموزشي مهندسي برق، مهندسي مکانيک، مهندسي معماري، مهندسي کامپيوتر، مهندسي نقشه برداري، مهندسي معدن، مهندسي شيمي،مهندسی مواد و  گروه هنر- نقاشي تأسيس و اقدام به پذيرش دانشجو نمودند. هم اکنون دانشکده مهندسي داراي 10 گروه آموزشي مي باشد که در 19 گرايش اقدام به جذب دانشجو در مقاطع کارشناسي مي نمايد.
در سالهاي اخير دوره هاي تحصيلات تکميلي در دانشکده مهندسي رشد کمي و کيفي چشمگيري داشته اند که در نتيجه آن اين دانشکده در اغلب شاخص هاي آموزشي و پژِوهشي جزء برترين هاي دانشگاه مي باشد. در حال حاضر دانشکده مهندسي در 15 گرايش در مقطع كارشناسي ارشد اقدام به جذب دانشجو مي نمايند. گرايشهاي میکروالکترونیک، گرایش سیستم های دیجیتالی، سیستم های قدرت و فشار قوی، ماشین های الکتریکی و الکترونیک قدرت و مهندسی برق کنترل در مهندسي برق، گرايشهاي طراحي کاربردي، تبديل انرژي، ساخت و توليد در مهندسي مکانيک، گرايشهاي سازه، خاک و پي، سازه هاي هيدروليکي و حمل و نقل در رشته مهندسي عمران، مهندسي معماري، گرايش نرم افزار در رشته مهندسي کامپيوتر، گرايش ژئودزي در مهندسي نقشه برداري و گرايش مکانيک سنگ در رشته مهندسي معدن از اين جمله مي باشند.

همينطور در چند سال گذشته با تقويت اعضاء هيات علمي، زیرساختهای فیزیکی و تجهیزات آزمایشگاهی، سخت افزاری و نرم افزاری و با توجه به قابليت هاي پژِوهشي گروه هاي آموزشي، با اخذ مجوز دوره دكتري از وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري، دوره هاي دکتري در  گرايش هاي   الکترونیک، قدرت و کنترل در  رشته مهندسي برق، گرايشهاي سازه، خاک و پي، سازه هاي هيدروليکي و حمل و نقل در رشته مهندسي عمران، دکتراي هوش مصنوعي در گرايش کامپيوتر  و  گرايش طراحي کاربردي  در رشته مهندسي مکانيک  داير گردیده است.

درحال حاضر در دانشکده مهندسی 114 عضو هیات علمی  تمام وقت مشغول فعالیت هستند که تعداد یک نفر استاد، 11 نفر دانشیار، 83 نفر استادیار و 19 نفر مربی می باشند، و نیز حدود 70 نفر استاد مدعو در دانشکده بصورت پاره وقت در امور آموزشی مشغول به فعالیت می باشند.

در دانشکده مهندسی 3746 نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند که  از این تعداد 124 نفر دانشجوی دکترا، 719 نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و 2903 نفر دانشجوی کارشناسی می باشند.

بازدید امروز: 2