بروزرسانی: 15-8-1401
معرفی گروه مهندسی مکانیک

گروه آموزشی مهندسی مکانیک در سال 1374 در مقطع کاردانی تاسیس شد. این گروه در سال­های 1381 و 1384 فعالیت خود را در مقطع کارشناسی به ترتیب در گرایش­های حرارت و سیالات و طراحی جامدات گسترش داد. از سال 1387 در مقطع کارشناسی ارشد گرایش طراحی کاربردی دانشجو می­پذیرد. در ادامه با گسترش گروه و با تلاش­های انجام شده اولین سری دانشجویان درمقطع دکتری در بهمن ماه سال 1390 پذیرفته شده و هم اکنون مشغول به تحصیل می­باشند. موفقیت در اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در گرایش­های ساخت و تولید و تبدیل انرژی از مهر ماه 1391 و دکتری تخصصی از مهر ماه 1397 در کنار سایر فعالیت­های پژوهشی گروه، نشان­دهنده سطح وسیع و روزافرون رشد علمی گروه بوده و چشم اندازهای روشن­تری از تعالی و پیشرفت را در آینده نزدیک نمایان می­سازد.
اعضای هیات علمی گروه متشکل از 16 نفر بوده که چهار نفر استاد، هفت نفر دانشیار و پنج نفر استادیار می­ باشد. هم ­اکنون دو گروه تحقیقاتی با عناوین "مواد و سازه­ های هوشمند" به ریاست دکتر امید رحمانی و "شبیه­ سازی جریان­های پیچیده" به ریاست دکتر جعفر غضنفریان در گروه مهندسی مکانیک مشغول به فعالیت هستند.

در حال حاضر مدیریت گروه برعهده آقای دکتر محمد تقیلو می­باشد.

چشم انداز گروه مکانیک

مجموعه ای منسجم و نظام مند از فرهیختگان متشکل از اعضای هیات علمی، دانشجویان، دانش آموختگان، کارمندان و نخبگان صنعتی و دولتی خواهد بود که در محیطی پرنشاط و الهام بخش با هم افزایی و تعامل موثر، بستر رشد و شکوفایی علمی، تجربی و شخصیتی دانشجویان را فراهم کرده و فارغ التحصیلانی توانمند، خلاق، کارآفرین و متعهد را برای پاسخگویی به نیازهای استان  و کشور پرورش خواهد داد.

دانشکده مهندسی مکانیک و صنایع، بعنوان دانشکده ای نوگرا، خلاق در حوزه علوم کلاسیک و پیشرو در علوم نوین شناخته خواهد شد. این دانشکده همزمان با بسط مبانی نظری و پیشرفت روزافزون در مرز دانش، مرجعی برای توسعه تکنولوژی، خواهد بود. همچنبن با طرح و حل مسائل صنعت و تربیت  متخصصین کارآمد، نقش موثری در توسعه پایدار استان و کشور ایفا خواهد کرد.

تعداد

• آزمایشگاه حسگرها و سیستمهای اندازه گیری
  • آزمایشگاه مکانیک مواد مرکب
  • آزمایشگاه میکرو فب